SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Koç, Güvenlik konusunda, yeni bir süreç başlıyor!

Yayınlanma:
ABONE OL

Öz-İş Sendikası Genel Sekreteri Hasan KOÇ, özel güvenlik çalışanlarının sorunlarını, taleplerini, hak ve menfaatlerinin mücadelesini bundan sonraki süreçte daha güçlü bir şekilde vereceklerini ifade etti.

Koç yaptığı açıklamada; Günümüz dünyasında ve yaşamın her döneminde olduğu gibi, GÜVENLİK insan hayatında önemli bir faktör olarak önümüzde durmaktadır. Özel güvenlik yasası ile birlikte güvenlik sektöründe çalışan sayısı bu gün yüz binleri aşmış bulunmaktadır. Bu hızlı artışla birlikte özel güvenlik çalışanlarının sorunları ’da beraberinde artmaktadır.

Öz-İş Sendikası, özel güvenlik çalışanlarının sorunlarını, taleplerini, hak ve menfaatlerinin mücadelesini verirken, tüm emekçileri bir bütün olarak gören, emek camiası ile bir zincirin halkaları gibi birbirine kenetlenen, insan ve emeği merkeze alan, bir ilkesel sendikal mücadele vermektedir.

Öz-İş Sendikası, yıllardan beri vermiş olduğu büyük çabalar sonucu, elde etmiş olduğu haklar ile birlikte, Kamu İşletmeleri İşveren Sendikası (KAMU İŞ) ile ilk toplu-iş sözleşmesi görüşmelerine Ocak ay’ı itibari ile başlayacaktır. Dün tek başımıza elde etmeye çalıştığımız haklarımızı bugün birlikte hareket ederek elde edeceğiz.

hasan-koc-ozis-sendikasi-3 hasan-koc-sendikacilarla

Öz-İş Sendikası, katılımcı demokrasi ve özgürlükleri temel ilke olarak ele alan ve yapısını buna göre kurgulayan bir anlayışla, ülkemizin iş kolunda tek ve en güçlü sendikası olma yolunda emin adımlarla yürümektedir. Sendikamızın yürüyüşü kendi, iç dinamiklerinin ortaya koymuş olduğu bir karakterdir.

Öz-İş Sendikası, sanal ve suni gündemler peşinden koşarak değil, emekçilerin belirleyeceği gündem ve politikalarla kamuoyunun gündemine gelmeye çalışmaktadır. Sendikal mücadele de ancak, emekçinin belirlediği gündemlerle kazanımlar elde edilebilir. Bugüne kadar vermiş olduğumuz mücadelemiz, bundan sonrada artarak devam edecektir.

Öz-İş Sendikası, önemli bir sürecin başlangıcında, bir tarafda örgütlenme, bir tarafda toplu-iş sözleşmeleri görüşmeleri, bir tarafda kendisini yenileyerek yeni bir yol haritasının belirleneceği genel kurula hazırlanmakta ve bu hangemenin içerisinde sendikamızın dinamiklerine dışardan uzanan eller.

Öz-İş Sendikasını, bu günlere taşıyan ve başarılı olmasını sağlayan, maddi manevi her türlü fedarlığı yapan, koşan koşturan, alın terini döken, emeğini, zamanını, maddiyatını bu yolda sarf eden, fedakâr, cefakâr vefalı üyelerimize, il temsilcilerimize ve yöneticilerimize aittir. Bu emeklerin harcanmasına, bu cefakârlıkların yok olmasına, bu fedakârlıkların heba edilmesine asla müsaade etmeyeceğiz.

Sendika işyeri temsilciliğinden başlayan ve sendikanın tüm kademelerinde görev yapan, bu bilgi, birikimimiz, sendikamızın yeni bir sürecin başlangıcı olan genel kurulumuzda belirlenecek yol haritasına, katma değer katacağına inancımız tamdır. Bu vesile ile sendikamızın esas sahipleri olan üyelerimizi saygı ve muhabbetle selamlıyorum” dedi.

İlgili Haberler

Genel
25 Nisan 2024
Tam 44 il için kritik uyarı! Kapıyı camı sıkı sıkı kapatın

Tam 44 il için kritik uyarı! Kapıyı camı sıkı sıkı kapatın! Meteorolojiden 44 il için kritik uyarı geldi. Sarı kodlu uyarıda toz taşınımı ve kuvvetli Rüzgar olacağı bildirildi. Tedbirinizi alın, camı kapıyı sıkı sıkı kapatın. Son dakika haberine göre Meteoroloji Genel Müdürlüğü Türkiye’nin 44 ili için sarı kodlu uyarı yaptı. Meteorolojiden yapılan uyarıda top taşınımı […]

Genel
25 Nisan 2024
Kuruçeşme’de ünlü mekanda şok olay! Garson kıza cinsel saldırı

İstanbul Beşiktaş’ta Kuruçeşme’de bulunan ünlü bir mekanda yaşanan olay Türkiye’nin gündemine oturdu. İddiaya göre işletmenin müdürü 47 yaşındaki Mecit A. Garson Selvihan Z.’ye cinsel saldırıda bulundu. İstanbul Kuruçeşme’de bulunan ünlü bir işletmede yaşanan cinsel saldırı olayı gündeme bomba gibi düştü. Kasım ayında meydana gelen olayda işletmenin 47 yaşındaki müdürü Mecit A.’nın 33 yaşındaki garson Selvihan […]

Genel
25 Nisan 2024
Meteorloji’den uyarı! 44 il için sarı kodlu uyarı verdi

Meteoroloji uyardı. 44 ile için Meteoroloji’den sarı kodlu uyarı geldi. “ Göz gözü görmeyecek” uyarısı. İşte detaylar… Meteoroloji Genel Müdürlüğü, çöl tozu için 44 ile sarı kodlu uyarıda bulundu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Kuzey Afrika’dan gelen ve gelecek günlerde ülkemizde de etkisini gösterecek çöl tozları için uyardı. Meteoroloji’den 44 il için sarı kodlu uyarı geldi. Kuzey […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Öğrenci Ecem bir günlüğüne Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürü oldu

İlçe Millî Eğitim Müdürü Mustafa KIRAÇ, müdürlük makam koltuğunu “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” sebebiyle Kartal Eğe Sanayi İlkokulu öğrencisi Ecem VURAL’a devretti. Ecem VURAL, müdürlük makamına oturması ardından okullarda hayata geçirmek istediği projeleri anlattı. Okul öğrenci meclisi ile gerçekleştirmek istediği projeleri anlatan Ecem VURAL’ı dinleyen İlçe Millî Eğitim Müdürü Mustafa KIRAÇ: paylaştığı […]