SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Ak Parti Kartal Danışma Meclisi toplantısı yapıldı

Yayınlanma:
ABONE OL

Ak Parti Kartal  İlçe teşkilatı yerel seçimlerden sonra ve yapılan 5.olağan kongresinden sonra ki ilk Danışma meclis toplantısını Bülent Ecevit Kültür merkezinde gerçekleştirdi.
Toplantıya teşkilatın tüm organları katıldı.
Toplantıya geçilmeden önce, Danışma meclisi Divan Başkanlığı oluşturuldu. Divan başkanlığını Siyasi ve Hukuk işleri birim başkanı Ahmet Şahin  yaptı.
Divan üyeleri Atalar 2 Mahalle Başkanı Mustafa Uçar, Gurbet Taşar Kadın kolları siyasi işler birim başkanı, Talha Kor Gençlik kolları seçim işleri başkanı Mehmet Cankut Atalar1 Mahalle başkanından oluştu.

Ak Parti Kartal Danışma meclisi toplantısı, (47)
Divan Başkanı Ahmet Şahinin gündemi belirtmesinden sonra saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasından sonra İlçenin geçmiş Faaliyet raporu sine vizyon gösterisi olarak sunulduktan sonra Açılış Konuşmasını yapmak üzere Kürsüye İlçe Başkanı M. Mehdi Akman davet edildi.
Ak Parti Kartal mehdi -akman

Akman, Ak kadroları tebrik ediyorum!
Mehdi Akman konuşmasına Divan çok değerli Milletvekilim, Belediye başkanım, teşkilatımızın çok değerli mensupları hepinizi sevgi ve saygı muhabbet ile selamlıyorum. İlçe teşkilatımızın düzenlemiş olduğu 5. olağan kongremizden sonraki ilk danışma meclisine hepiniz hoş geldiniz sefalar getirdiniz.
Çok değerli teşkilat mensuplarımız , 15 Eylül 2014 tarihinde başlayan Ak Parti kongrelerimiz 22 Şubat 2015 tarihi ile son bulmuştur. Böylelikle yapmış olduğumuz kongrelerimizden sonra İlçe teşkilatımızı oluşturup yeni yönetimimizi ve kadın kolları teşkilatımız da oluşturmuş olduk. Kongrelerimizde bizleri yalnız bırakmayan, bizlere coşkulu bir kongre yaşatan ,daha önceki yönetimlerde bulunan, fakat şu an aralarımızda bulunmayan eski ilçe yönetim kurulu üyelerimiz, kadın kolları üyelerimiz, gençlik kolları yönetim üyelerimiz ve mahalle başkanlarımız tüm teşkilatımız ve Ak Parti teşkilatımızın tüm üyelerine şimdiden bize yaşattıkları heyecanlı kongreden dolayı hepinize şükranlarımı ve teşekkürlerimi bir borç biliyorum.15 Ocakta Kadın kolları başkanlığı kongresi gerçekleştirildi. Kadın kolları İlçe Başkanlığına Zerrin Armutçu seçilmiştir. Kadın kolları başkanımızı tebrik ediyorum ve şahsında kendilerine ve ekibine başarılar temenni ediyorum.
Gençlik başkanlığı kongremiz ise 15 Şubat 2015 tarihinde yapılacaktır. Burada da yeni oluşacak ekibe şimdiden başarılar diliyorum.
Değerli teşkilat mensubu arkadaşlarımız 8 Şubat tarihinde de İl kongreleri ile tarih yazan İstanbul İl kongremiz gerçekleşecek ve bu yapılacak olan kongremiz de de değerli teşkilat mensubu arkadaşlarımız tekrar bir tarih yazacak ve muhteşem bir kongre yapacaklardır.
Değerli İl Başkanımız sn. Aziz Babuşçu yapılacak olan İl kongresinde bu kez aday olmayarak yerini bir başka değerli arkadaşımıza bırakacaktır. Şimdiden kendilerine başarılar diliyorum.
Geçmiş bu süreçte Bizlere ve tüm Ak Parti teşkilatlarına vermiş olduğu katkı ve destekler, hizmetlerinden dolayı sn.İl Başkanımız Aziz Babuşçu’ya şükranlarımı sunuyorum. Sonraki hayatlarında kendilerine başarılar diliyorum. Diyerek son verdi.
Şadi Yazıcı, dikey, yatay, paralel çalışmalara karşı dikkatli olmalıyız
Konuşmalarını yapmak üzere kürsüye konuşmalarını yapmak üzere kürsüye Tuzla Belediye Başkanı sn. Şadi Yazıcı davet edildi.

şadi-yazıcı
Sn. Şadi Yazıcı konuşmalarına Kartal teşkilatına teşekkür etmekle başlayan Yazıcı konuşmasına Ak Parti kurulmadan önceki tarihi süreci değerlendirirken, Ülkemizde yaşanan zülüm ve antidemokratik süreci tarihsel geçmişi ile anlattı. Osmanlı İmparatorluğunda Başlayan Demokrasi ataklarına  bir karanlık elin nasıl Demokratikleşme çabalarını yok etme çabalarını anlatan Yazıcı, ”Cumhuriyet tarihinde bile Bu Millet her Demokratikleşme çabalarını birileri, bir karanlık el hep engellemiştir.

Daha genç bir Cumhuriyet iken bile tek partili sistem demokratikleşmenin engellemesindeki ilk adım olarak karşımıza çıkmaktadır. Ülkemizde her 10 yılda bir gerçekleşen Darbe ve post modern darbeler, AK Partinin kurulmasına engel olmak için yapılan tüm antidemokratik çabalar yine de bu milletin Demokrasiyi getirme ve yaşatma çabasını yok etmemiştir. Şimdi bu Milletimiz, Ak Partinin iktidara gelişinden ve 12 yıldır yaşatmaya çalıştığı Demokrasi yürüyüşünü inşallah 2015 Haziranında yapılacak olan Genel seçimler de alacağı Milletvekili sayısı ile Bu zorla bize dayatılan antidemokratik Anayasayı da değiştirerek Millete gerçek bir refah ve Demokrasi yaşatacaktır inşallah. Diyerek konuşmasına son verdi.

ismet-ucma-akvekil

Uçma, seçim öncesi,  yine malum kişiler artık sahneye çıktılar.
Daha sonra Konuşmalarını yapmak üzere kürsüye İstanbul Milletvekili İsmet Uçma sahneye davet edildi.
İstanbul Milletvekili İsmet Uçma konuşmasına “sayın divan başkanımız, Belediye başkanımız, İlçe başkanımız ve eski yeni ayrımı yapmaksınız tüm ilçe başkanlarımız hepinize selamlar sunuyorum.
Sn. Teşkilat mensupları arkadaşlarımız başka yerlerde katıldığım programlarda Kartal’da yaşadığım heyecanı diğer yerlerde yaşamıyorum. Değerli Kartal’ılar, Artık sizde üzerinizdeki şu nazarı atmalısınız, size nazar değdi. Teşkilat açısından da hizmet açısından da hep en güzel bir yer idi.
Sevgili Şadi kardeşim bizlere güzel bir tarih ajandası sundu. Konuşmasından dolayı teşekkür ediyorum.
Sevgili arkadaşlar yine malum kişiler artık sahneye çıktılar. İşte Sabih Kanadoğlu denilen sözde hukukçu, esasen Dünya literatüründe şarlatan olarak geçmesi gereken, fakat bazı çevrelerce hukuk adamı olarak görülmektedir. Mevcut HSYK’nın yaptığı atamalarla yargı kanatlarının oluşmasın ile Türkiye’de ki 2015 seçimlerinin risk olduğunu anlatmaktadır. Arkadaşlar bunlara kargalar bile güler. Esasen nedir biliyormusunuz?2015 seçimleri için risk olan nedir biliyor musunuz ? Ak Partinin yine bir zafer elde etmesidir. Âmâ buradan söylüyorum kendilerine, siz çatlasanız da patlasanız da bu kadrolar size bu Milletin tepesinde boza pişirmenize fırsat vermeyecektir.
Değerli arkadaşlar Ak Partiyi diğer partilerden ayıran en büyük özellik, diğer partilerde bayrağı bekleyen arkadaşına verdiğinde o duru artık bayrağı alan arkadaşı yürümeye başlar. Ancak Ak Partide böyle değildir. Bayrağı getiren arkadaş orda bekleyen arkadaşına bayrağı verdiğinde orda durmaz Bayrağı verdiği o arkadaşıyla birlikte koşar. İşte Ak Partiyi diğer partilerden ayıran özellik budur. Diyerek sürdüğü konuşmasında Kartal Teşkilatına başarı dileklerini sunarak son verdi.
Protokol konuşmalarının tamamlanmasından sonra 5.olağan kongre ile seçilen Ak Parti Kartal İlçe yönetim kurulu,Kadın Kolları yönetim kurul ve yedek yönetim kurulu üyelerinin sinevizoyda tanıtımı yapılmak suretiyle son buldu.

İlgili Haberler

Genel
27 Mart 2024
Tiktok’tan çocukları taciz eden şahıs ruh ve akıl sağlığı hastanesine götürüldü

Tiktok hesabından canlı yayın açarak çocuklarla bağlantı kurup cinsel içerikli sohbet yaptığı tespit edilen Mehmet Akbulut isimli şahıs gözaltına alınmıştı. Akbulut Ruh ve akıl sağlığı Hastanesi’ne sevk edildi. Tiktok’tan canlı yayın açarak çocuklarla bağlantı Kuran ve cinsel içerikli sohbetler yapan tiktok fenomeni Mehmet Akbulut, Erbaa Cumhuriyet başsavcılığının talimatı üzerine gözaltına alınmış ve akıl sağlığı raporu […]

Genel
27 Mart 2024
Düzce’de feci kaza: Çok sayıda yaralı var

Düzce’de bir yolcu otobüsü yüksek hız sebebiyle bariyerlere çarptı. Feci kazada ilk bilgilere göre 17 kişi yaralandı. Düzce’de Anadolu otoyolunda meydana gelen trafik kazasında Ankara’ya giden Efe Tur firmasına ait bir yolcu otobüsü Aşırı hız nedeniyle kontrolden çıktı nokta otobüs bariyerlere çarparak durabildi. Feci kazada 2 şoför ve bir muavinin de aralarında bulunduğu 17 kişi […]

Genel
26 Mart 2024
10 yılda erken emeklilik! SGK girişi 1995, 2000, 2008 ve sonrası olanlara büyük fırsat

SGK ve SSK başlangıç yılına göre emeklilik planlamasında kadın ve erkek çalışanlar için kapsamlı tablo belli oldu. İşte erken emeklilik için yeni fırsatlar… Erken emeklilik hayallerine ulaştıracak yeni tablo ortaya çıktı. SGK girişi 1995, 2000, 2008 ve sonrası olanlar hemen bu tabloya baksın. Kadın ve erkekler için yeni prim ve yıl şartları netleşti. İşte 2024 […]

Genel
25 Mart 2024
Müjdeli Haber Şimdi Geldi! Emekli Maşını Her Ayın 17-18-19-20-21-22-23’ünde Alanlar Dikkat

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı’ndan emeklilere bayram öncesi ikramiye müjdesi. Emeklilere bayram ikramiyesi ödeme tarihleri belli oldu. Türkiye genelinde milyonlarca emekli vatandaşın merakla beklediği bayram ikramiyesi ödeme tarihleri açıklandı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, emeklilik ikramiyelerinin 2 Nisan 2024’ten itibaren hesaplara yatırılacağını duyurdu. Her yıl olduğu gibi, bu Ramazan Bayramı öncesinde de emekliler […]