SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Tuzlaspor Başarılarıyla Gururlandırıyor

Yayınlanma:
ABONE OL

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, 61 yıllık mazisinde en başarılı yıllarını yaşayan Tuzlaspor’u tebrik etti. Başkan Yazıcı, “2 kulvarda da başarılarıyla gençlerimizi spora özendiren, Tuzla’yı başarıyla temsil eden Tuzlaspor, başarılarıyla gururlandırıyor” dedi.

 
Tuzla Belediyesi Başkan Yardımcısı, Tuzlaspor Kulübü Başkanı Ahmet Çabuk ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Tuzlaspor Teknik Direktörü Zafer yiğit ve teknik ekip ile futbolcular, sezonun 2. yarısının ilk maçı öncesi Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’yı makamında ziyaret etti.

 

Tuzla, Tuzlaspor’dan Onurla ve Gururla Bahsediyor
Tuzlaspor’un 1954 yılında kurulduğunu hatırlatan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “Tuzlaspor, tarihinde ilk kez 3. Lig’e çıkmasının yanında Türkiye Kupası’nda da başarılı bir sezon yaşıyor. Tuzla halkı, Tuzlaspor’dan onurla ve gururla bahsediyor. Tuzla halkı adına Tuzlaspor’a teşekkür ediyorum. Sporun birleştirici gücüyle Tuzla’nın tanıtımına yaptığınız katkı için tebrik ediyorum.” dedi.

 
Tuzlaspor’un başarısının gençleri spora özendirici bir rol oynadığına da değinen Başkan Yazıcı, “Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan korumak adına yapılan çalışmalarda sizlerin başarısı çok önemli bir örnektir. Gençlik için yapılan çalışmalarda sizin başarınızın gençleri özendiren, tetikleyen bir rolü olduğuna inanıyorum. Tuzla Belediyesi olarak Tuzlaspor’a destek vermeye devam edeceğiz” dedi.

 

Görülmeyen Ama Görülmesi Gereken Bir Başkan Oldunuz
Tuzla Belediyesi Başkan Yardımcısı, Tuzlaspor Kulübü Başkanı Ahmet Çabuk da yaptığı konuşmada Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya teşekkür etti. Başkan Yazıcı’nın görevlendirmesiyle kulüp başkanlığına başladığını hatırlatan Çabuk, “Bu kulübün asıl başkanı sizsiniz. Maddi-manevi her zaman yanımızda oldunuz. Siz, görülmeyen ama görülmesi gereken bir başkan oldunuz. Yönetim Kurulumuz, teknik heyetimiz ve sporcularımız adına size teşekkür ederiz” dedi.

 
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı da, Çabuk’un bu ifadelerine “Siz çok başarılı bir ekip oldunuz. Aldığınız görevi başardınız. Başarılı bir başkan ve yönetim, sporcusuyla uyumlu bir yapı olmasa bu başarı elde edilemezdi.” yanıtını verdi.

 
Tuzlaspor Kulübü Başkanı Ahmet Çabuk, ziyarette Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya üzerinde isminin yazılı olduğu Tuzlaspor forması hediye etti. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı da futbolculara kol saati hediye etti.

İlgili Haberler

Genel
25 Nisan 2024
Kuruçeşme’de ünlü mekanda şok olay! Garson kıza cinsel saldırı

İstanbul Beşiktaş’ta Kuruçeşme’de bulunan ünlü bir mekanda yaşanan olay Türkiye’nin gündemine oturdu. İddiaya göre işletmenin müdürü 47 yaşındaki Mecit A. Garson Selvihan Z.’ye cinsel saldırıda bulundu. İstanbul Kuruçeşme’de bulunan ünlü bir işletmede yaşanan cinsel saldırı olayı gündeme bomba gibi düştü. Kasım ayında meydana gelen olayda işletmenin 47 yaşındaki müdürü Mecit A.’nın 33 yaşındaki garson Selvihan […]

Genel
25 Nisan 2024
Meteorloji’den uyarı! 44 il için sarı kodlu uyarı verdi

Meteoroloji uyardı. 44 ile için Meteoroloji’den sarı kodlu uyarı geldi. “ Göz gözü görmeyecek” uyarısı. İşte detaylar… Meteoroloji Genel Müdürlüğü, çöl tozu için 44 ile sarı kodlu uyarıda bulundu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Kuzey Afrika’dan gelen ve gelecek günlerde ülkemizde de etkisini gösterecek çöl tozları için uyardı. Meteoroloji’den 44 il için sarı kodlu uyarı geldi. Kuzey […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Öğrenci Ecem bir günlüğüne Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürü oldu

İlçe Millî Eğitim Müdürü Mustafa KIRAÇ, müdürlük makam koltuğunu “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” sebebiyle Kartal Eğe Sanayi İlkokulu öğrencisi Ecem VURAL’a devretti. Ecem VURAL, müdürlük makamına oturması ardından okullarda hayata geçirmek istediği projeleri anlattı. Okul öğrenci meclisi ile gerçekleştirmek istediği projeleri anlatan Ecem VURAL’ı dinleyen İlçe Millî Eğitim Müdürü Mustafa KIRAÇ: paylaştığı […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel, Cevizlideki Balkon Çökmesiyle Alakalı İncelemelerde Bulundu

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, geçtiğimiz gün Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’nde ani çökme sonucu yıkılan balkonun bulunduğu bölgeyi ziyaret etti. Ziyarette, Başkan Gökhan Yüksel incelemeler yaparak, yapılan çalışmaları kontrol etti. Ekipler, en kısa sürede olay yerine geçti Olay, geçtiğimiz gün Kartal Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’ndeki 5 katlı bir binada gerçekleşti. Binanın birinci katındaki balkon, büyük […]