SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Kadıköy’de Koç Yapı erken teslim mutluluğu yaşattı!

Yayınlanma:
ABONE OL

Kadıköy’de prestij açısından önemli bir proje olan, Yıldız Residence sözleşme tarihinden 45 gün önce teslim edildi.

Koç Yapı A.Ş. 10.000 m2 inşaat alanı ve 40 daireden meydan gelen Yıldız Residence projesini, 10 ay gibi çok kısa bir süreçte tamamlayarak, maliklerine teslim etti. Dairelerini teslim almaya gelen konut dahiplerini Kadıköy’de Büyük Kulüpte düzenlenen müzikli bir programda ağırlayan KOÇ Yapı erken teslim mutluluğunu yaşattı. 26 Aralık 2014’ de görkemli bir törenle proje teslimini gerçekleştiren Koç Yapı A.Ş. yetkilileri, Yıldız Residence projesini müşterilerine söz verilen tarihten 45 gün önce teslim etmenin haklı gururunu yaşıyor.

koc-yapi-anahtar-teslimi

Kişiye özel, A plus butik hizmetin sunulduğu Yıldız Residence projesinde maximum müşteri memnuniyetini dikkate alan Koç Yapı A.Ş. yetkilileri, 50 kişilik akademik ve profesyonel ekibi, alanında uzman ve marka değeri olan mimarları ile yeni projelerine imza atmaya hazırlanıyor.

koc-yapi-cenk

Konut alt yapısının sağlamlığı, betonarmede verdiği 100 yıllık garanti, maximum müşteri memnuniyeti, kat maliklerine sağladığı teslimde % 30’luk kar ve kişiye özel, A plus butik hizmetler sunması, Koç Yapı A.Ş.’ nin kentsel dönüşüm projelerinde tercih edilen ilk firmalar arasında, liderliğini korumasını sağlıyor. Lüks yaşam stilini trend moda unsurları ile birleştiren Koç Yapı A.Ş. ince detaylarda da sektöründe kendisi gibi AB standartlarına, uyum yasalarına adapte olmuş kurumsal yapıdaki en iyi firmalarla çalışıyor. Her projesinde sadelik, zarafet, asalet ve zenginliği ön planda tutan Koç Yapı A.Ş. proje tasarımlarında dünyaca ünlü mimarlık ofisi Dome Partners Group’ la, detaylarda Devlet Sanatçısı Prof.Dr. Devrim Erbil ile projelere ruh katıyor.

devrim-evrim

Anahtarları sahiplerine teslim eden Koç Yapı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Cenk Koç, davetlilere yönelik yaptığı konuşmasında; “Sn. Adil Heper Paşam, Sn. Ayla Gürelli, Sn Akil Altıner Değerli Mal Sahiplerim, Çözüm Ortağı Türkiye’nin Lider Firmaları ,İş Arkadaşlarım, Taşeronlarım Koçyapı A.Ş’nin çok değerli misafirleri, dostlarım ve ailem…

cenk-koc-yapi

2014 Marina Flats ve Yıldız Resıdence Projelerimizin Anahtar Teslim Törenine Hoşgeldiniz.

KOÇYAPI AŞ. Ailesinin her geçen gün gelişen “Büyük Aile” yapısına katıldığınız için, bize güvenip sadakatla, sevgiyle inandığınız için hepinize teşekkür ederim.

Bugün hayatımda 2014’ün izlerinin gelişimini, sizlerle paylaşmak istiyorum.

Değer yargılarında,kişisel gelişimimizde katkıları bulunan başta Sn.Adil HEPER Paşa, Sn. Ayla GÜRELLİ, Sn. Akil ALTINER’e huzurunuzda teşekkür etmek istiyorum.

Askeri Lise,Dz. Harp Okulu,4 yıl Dz. Altı Filosunda görev yaptıktan sonra ticaret hayatına atıldım.

Koc-yapiii

14 yaşımda girdiğim askeri okul kültürü 26 yaşında Üsteğmen Rütbesiyle ayrıldığımda hayatıma, değer yargılarında kattığı izleri en yoğun 2014’te yaşadım. Bu süreç Adil Paşayla tanışıp Yıldız Residence projemizin başlangıç zaman yılı. Karşımda 92 yaşında Dz.Altı Filosu Komutanlığı, Dz. Harp Okulu komutanlığı, Türk Telekom Yön. Kurulu üyeliği yapmış bir büyüğüm vardı. İsmi gibi Adil, dimdik, çalışkan örnek bir büyüğümdü. Tüm ticari teamüllerin üzerinde kurulan ilişkide ben siz sözleşmeyi yazın ben imzalayacağım ve yapacağım dedim. Karşımda en ince detaylara kadar ismi gibi adilane yazılmış, 78 sayfalık bir sözleşme vardı. 13 Kasım 2014’te binanın teslim sözünü verdim. Bu örnek insan hayatımda unutamayacağım, çocuklarıma öğreteceğim çok özel bir yıl yaşattı bana. Karşılıklı söz verdik ve tuttuk.

Gemide çalışırken Estimated Time Departure ve Estimated Time Arrive saatleri vardı. Bu başlangıç ve geminin limana varacağı süresi şaşmaz dakik kesin bir saatti. Sadece insan, onur, haysiyet, sözlerin ve değer yargılarında vefa, sadakat üzerinde ilişkilerle gemi limandan ayrılır, denizde karşılaştığı dalgalar, fırtınalar bilinmez ama geminin limana sağlimen zamanında varmasını herkes bekler.

İnşaat sektörü dünyanın en ağır 3 iş kolundan birisidir.Madencilik, Dz. Altı ve İnşaat. doğal şartlarda açık alanda insan gücüyle kar, tip, sağanak yağışla bedenen çalışan işçilerimizin alın teriyle ağır iş güvenliği tedbiriyle hareket edilmesi gereken bir sektördür.

anahtarlar-kizlarla

Babam maden işçisiydi, Dz. Altıda çalıştım, kader beni inşaat sektörüyle buluşturdu. Hata affetmeyen,hata yaparsan ölürsün felsefesini omuzlarımda en ağır sorumlulukla hissettiğim görev alanlarımda aileme personelime çalışanlarıma hep güvendim.Eğitim verdim,geliştirdim ve öğretmen rolünü üstlendim.

Güvenilmek güvenilir olmak insan ruhunun en besleyici değeridir. İnsan çok değerli, her şeyin en iyisini, güzelini ,mükemmelini hak ediyor. Sevgiyle kurulan ilişki kat karşılığı inşaat ilişkisi sözleşmeleri’de taahhütlerle başlıyor. Hayatımda her güven ilişkisine %100 güvenle başladım. Kişinin varlığına, duruşuna özüne sözüne güvendim. Çoklu bir toplulukla başlayan,daire satışlarıyla alıcı müşterilerimizin katılımıyla devam eden iş akışımızda, geminin sağlimen, Limana gelmesi gibi her bireyin şahsi beklenti , öncelikleri titizlikleri ve huylarına cevap vermek üzere butik çalışmayı prensip edindik. Bizleri en yoran şahsi taleplerde içimizdeki ego duygusuyla önce ben diyen aile bireylerimizdi.

Güveninizi suistimal etmemek üzere, ülkemizin ekonomik,iş kalitesi şartlarında kentsel dönüşüm öncelikli yoğun inşaat sahası Bağdat caddesinde çalışıyoruz. Her mal sahibimizi harfiyen dinliyor ve üzerine titizlendikleri hassasiyetlerine cevap vermeye çalışıyoruz.

Yıldız Residence

Yapabileceklerimizi mal sahiplerimizin istekleri doğrultusunda yapıyor, yapamıyacaklarımızı da sebepleriyle paylaşıyoruz. %100 kusursuz olmak mümkün değildir. Bakış açısı ve vizyon bir binanın karizması, konsepti, sanatçı desenleriyle, yüzyıllar boyu kalacak eser dokunuşları, bizleri mutlu ediyor. Önünden her geçtiğimde yapabileceğimin en iysini yaptım, oğullarıma gösterip; daha iyilerini yapmaları için onlara örnek bir insan olmak ve binalarımızın önünden geçen insanların bizim gözümüzle binalarımızı seyrederek geçmesi, mutlu olmaları bizim tek arzumuz.

Özellikle Yıldız Resıdence Projemizde 16 kat 40 daire 10.000 m2 kapalı alan sanat eseri projemiz 6 OCAK 2014 temel atılması ve 11 ay gibi bir süreçte iskan dahil teslimi firmamızın referansıdır. Güzide bir sokakta, yüksek kat ve en büyük parsellerden birinde inşaat yaparken en büyük destekçimizin binamızın teknik heyet kurulu değerli Abim Mimar Erol ÜNSAL Sn. Mehmet Zekeriya Bedii OKYAY, Sn. Hamdi CECENPINAR ve yöneticimiz Sn. Fikret YILMAZ. İyi niyet, samimiyet, şeffaflık ve yapıcı eleştirilerle yönlendirildiğim teknik heyetiminde sinerjisiyle bugünlere geldik.

Betonarme statik grubumuzda 35 yıllık, tecrübesiyle kadim Dostum Sn. Osman DERVİŞOĞLU ÖZTÜRK binalarımıza 100 yıllık statik,betonarme garantisi vermektedir.Sıfır hatayla çalıştığımız yüksek kat inşaatımızın referansıyla bugün bölgemizde en yüksek parseller, yüksek katlı binalar firmamıza onaylanmaktadır. Göztepe Akasya TOWER projemiz 20 kat 10.000m2 ruhsatıyla inşa edilmekte, Çatalçeşme’de 21 kat yeni bir projemiz firmamıza onaylanmış bulunmaktadır.

Bizi geliştiren,daha yüksek daha azimli daha büyük parsellerde çalışmayı öğretmen olan bizi eleştiren bilgisiyle, tecrübesiyle katkıda bulunan her şahsa şükranlarımız sonsuzdur.

Problemlerimizi,gelişimimizi; insan sevgisi odaklı çözümlerle üretiyoruz.İş ortaklarımız, çözüm ortaklarımızın hepsi Türkiye’nin sektöründe Lider firmalarıdır. Onları dinliyor; çözümleri masada birlikte karar veriyoruz. Hedefimiz Türkiye’de ki en büyük parsellerde,en yüksek binalarını yapmak en kalıcı sanat eseri niteliğinde projelerde bulunmaktır.Yaşam alanlarını, geleceklerini, aile yapılarını oluşturduğumuz siz değerli mal sahiplerimize çocuklarımızın torunlarımızın yetişmesindeki değer yargılarımızda örnek olmaya çalışıyoruz.

Hepinizi Saygı ve Sevgiyle selamlıyor, bize inanan, güvenen, herkeste bir iz bırakabildiysek, ne ala, Kusurlarımızı olgunlukla karşılayanlara” dedi.

www.kocyapiinsaat.com

İlgili Haberler

Genel
29 Mart 2024
Seçil Erzan davasında son dakika gelişmesi! İmza sahte çıktı

Futbolcuların dolandırılması olayı ile ilgili yargılanan Seçil Erzan davasında yeni gelişme var. Dosyadaki son dakika gelişmesine göre Selçuk İnan’ın talep ettiği belgelerde Seçil Erzan’ın yardımcısı sanık Asiye Öztürk’e ait olduğu iddia edilen imzanın sahte olduğu ortaya çıktı. Ünlü futbolcuların da isimlerinin karıştığı dolandırıcılık olayı ile ilgili Seçil Erzan davası olarak bilinen davanın duruşmaları devam ediyor. […]

Ekonomi
29 Mart 2024
Dev bankadan rekor jest! Güncel promosyonu duyan emekli akın etti!

Dev banka Emekli Sandığı ile SSK ve Bağ-Kur emeklilerine verdiği promosyonda rekor bir jest yaptı. Milyonlarca emekliye kapılarını açan banka güncel emekli promosyonu ile akına uğradı. İşte 2024’ün rekor promosyon güncellemesine dair detaylar… 4A, 4B ve 4C’li emekliler için 2024 yılında çeşitli noktalarda iyileştirilmeler yapılmaya çalışılıyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan’dan emekliler için […]

Ekonomi
29 Mart 2024
SGK uzmanı açıkladı: Prim eksiği olan bu yöntemle SGK’ya başvuracak!

SGK (Sosyal Güvenlik Uzmanı) prim eksiği olan vatandaşlar için açıklamada bulundu. Emeklilik bekleyen vatandaşların prim eksiği olması durumunda yapacaklarını tek tek açıkladı. İşte prim eksiği olan vatandaşların yapması gerekenler… Çalışanların kurduğu emeklilik hayalinde prim eksiğine takılması can sıkıcı bir durum olabiliyor. EYT (Emeklilikte Yaşa Takılanlar) düzenlemesinden sonra milyonlarca vatandaşın yüzü güldü. Birçoğu çalışma hayatlarını sonlandırarak […]

Ekonomi
29 Mart 2024
81 ilde bayram harçlığı: 2.500 TL PTT’den o tarihte çekilecek!

81 ilde belediyelerden bayram harçlığı açıklaması geldi. 2 bin 500 TL gerçekleştirilecek 2024 bayram harçlığı ödemesi PTT ve Ziraat Bankası’ndan çekilecek. İşte 2024 bayram harçlığı detayları haberimizde… 81 ildeki belediyelerden vatandaşlara 2024 yılında da bayram harçlığı ödemesi gerçekleştirilecek. Ödemeler için Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları aracılık edecek. Düşük gelirli haneler için sağlanacak bayram harçlığı ödemesiyle […]