SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

İmam Hatipte Anlamlı açılış

Yayınlanma:
ABONE OL
İmam Hatipte Anlamlı açılış

İmam Hatipte Anlamlı Açılış

Tüm öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü, kutlu olsun.

Çavuşoğlu İsmail Yeşilyurt İmam Hatip Orta Okulu, öğretmenler odası açıldı.

Pendik Fatih Mahallesi Muhtarı İsmail Yeşilyurt’un, 11 Mayıs 2012’de Pendik protokolü ve Fatihliler ile birlikte temelini atarak, kaba inşaatını yapıp, Milli Eğitime bağışladığı Çavuşoğlu İsmail Yeşilyurt İmam Hatip Orta Okulu, hizmete açıldı.

2014 Eylülünde öğrenime açılan 4 katlı, 17 derslikli okul, küçük bir bahçe içinde. Kuruluş aşamasında bulunan okul her gün bir eksiğini tamamlıyor. Bu eksikliklerden birini daha tamamlayan okul, 24 Kasımda da öğretmenler odasına kavuştu.

Öğretmenler günü kutlamalarında; kutlamalara anlam katmak, öğretmenlik mesleğinin önemine dikkat çekmek ve öğretmenlere jest yapmak amacıyla, 24 Kasımda açılan öğretmenler odası, Okul Müdürü Mehmet Ali Keçeci, Okul Annesi Dönüş Düz, hayırseverler ve öğrenciler tarafından hazırlamış.

Öğretmenler günü kutlamalarında, öğretmenlere sürpriz yaparak öğretmenler odasını hizmete açan Okul Müdürü Keçeci, açılışta yaptığı konuşmada: “Öğretmenlik mesleği Peygamberlik mesleğidir. Nasıl Peygamber Efendimiz, insanları doğruya ve güzele davet etsiyle biz öğretmenlerde peygamberimiz gibi; öğrencilerimizi iyiye ve güzele davet ediyor, ilim, irfan, hak ve hakikati kendilerine rehber etmelerini, doğrudan yana olmalarını istiyor, çalışıp çabalamalarını,  güzel ve iyi işler yapmasını tavsiye ediyoruz.

Bildiğiniz gibi okulumuz bu sene açıldı. Birkaç da eksiğimiz var. Bu eksiklerimizden biri de öğretmenler odasıydı. Öğretmenler gününü kutladığımız bugün, öğretmenler gününe anlam katmak, öğretmene değere dikkat çekmek ve size güzel bir sürpriz yapmak amacıyla öğretmenler odamızı açıyoruz. Buyurun güle güle kullanın” şeklinde konuştu.

Okul öğretmenleri, veli ve öğrencilerin katıldığı törende okulun, temelinin atıldığı 2012’den bugüne kadar geçen sürede; okulun yapımı ve teşrifinde emeği geçen tüm kişi ve kurumlara teşekkür eden Müdür Keçeci: “Okulumuzun mimari projesini Pendik Belediyesi mimarları çizmiş. Hafriyatını Pendik Belediyesi yapmıştır. Okulumuzun kaba inşaatını bizim de muhtarımız olan Fatih Mahallesi Muhtarı İsmail Yeşilyurt yapmış, mescidimizi Merinos Halıcılık sahibi Bayram Kılıç, öğretmenler odamızı Duran Gold sahibi Sabahattin Duran, ses düzenimizi Ses Market, perdelerimizi Cemal Perdecilik yaptırılmıştır.” dedi.

Okulun yapımında zamanın Pendik Kaymakamı Cafer Odabaşı, Pendik Belediye Başkanı Salih Kenan Şahin ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Hamit Çakır Beyin önemli katkıları olduğunu söyleyen Okul Müdürü Mehmet Ali Keçeci, tüm hayırseverlere ve okulu öğretime açan Pendik İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Dernekbaş’a ayrı ayrı teşekkür etti.

Dış görünüşü olarak güzel, renk seçimi ile ferah bir mekân olarak gözüken Çavuşoğlu İsmail Yeşilyurt İmam Hatip Orta Okulunda 17 derslik, idare odaları, konferans salonu, kütüphane, laboratuvar, mescit, kantin ve tuvalet gibi birimler bulunuyor.

Cavuşoğlu İsmail Yeşilyurt İmam Hatip Orta Okulu’nun,  Fatih Mahallesi başta olmak üzere Pendikli öğrencilere hayırlı olmasını diler, başta kendi öğretmenlerim olmak üzere tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutlarım.

author avatar
Mustafa Telli

İlgili Haberler

Dünyadan
07 Mart 2024
Kazancı, “Kerkük’teki Türkmenleri azınlık durumuna düşüren o imzalar”

Kerkük’teki Türkmenlerin Güneşte Eriyen Dondurma Misali Durumuna Düşürülmesinin Altında yatan imzalar. 03.03.2018 tarihli bu yazı,  2018 yılında Irak’ta gerçekleşecek Parlamento seçiminden tam bir ay önceki tarihi teşkil ediyor. Söz konusu yazıda,  dönemin ITC Başkanı Erşat Salihi ve dönemin ITC başkan yardımcısı Hasan Turan’ın (dönemin ITC yönetiminin bilgisi olmadan) katılımıyla Kürt ve Araplardan oluşan “Kerkük Komisyon”, […]

Dünyadan
25 Şubat 2024
Hicran Kazancı, “Bir Ağacı, Sapı O Ağacın Dalından Yapılan Baltayla Keserler”

12 Mayıs 2018 tarihinde, Irak’ta gerçekleşen parlamento seçimine, Kerkük noktasında Erşat Salihi başkanlığındaki Irak Türkmen Cephesi (ITC) Kerkük Türkmen Cephesi Listesi adı altında seçime katıldı. Listedeki 2.aday, ITC yardımcısı Hasan Turan idi. Netice, Kerkük genelinde 1 milletvekili ITC kazandı. Başka bir ifade ile, Kerkük’teki ITC’nin etkisi tamamen kırıldı ve Kerkük üzerindeki inisiyatifi rakip partilere altın […]

Basında Kartal
17 Şubat 2024
Kartal halkının tercihi kim olacak?

Kartal’da adayların seçmeni etkileyecek en önemli projesi hiç kuşkusuz Kentsel Dönüşüm vaadleri olacaktır. Zira adayların seçmeni ikna edebilecek en etkili proje vaadi, barınma konusunda yapılması gerekenler binaların yenilenmesi yani depreme dayanıklı sağlam binalarda yaşama arzusu olacak. Kartal’ın komşu ilçelere oranla imar ve şehirleşme konusunda geri kalması Kartal halkını hem çok üzüyor, hemde bu seferki yerel […]

ALLAH’IM MERHAMETSİZLERİ BİZE MUSALLAT ETME…
Yazarlar
15 Şubat 2024
ALLAH’IM MERHAMETSİZLERİ BİZE MUSALLAT ETME…

Allah’ım; Merhametsizleri, vicdansızları bize musallat etme. Allah’ım; Müslüman görünümlü olup da münafıklık alametleri taşıyanların şerrinden koru bizleri. Allah’ım; dili başka, kalbi başka olanların şerrinden koru bizleri. İLGİLİ HABER BİR GARİBAN RAMAZAN! Allah’ım; menfaatleri, hırsları, beklentileri, tarafgirlikleri, siyasi görüşleri uğruna yapmayacakları kötülük olmayan iftiracı, gıybetçi, fitne, fesat, dedikoducu, ahlaksız, merhametsiz, adaletsiz, bağnaz, yobaz kişilerin şerrinden koru […]