SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Dünün çocuk yıldızları neredeler ?

Yayınlanma:
ABONE OL

Dünün şöhretli çocuk yıldızları , dönemin aranılan isimleri şimdi neredeler ve ne yapıyorlar ? Ne işlerle meşgüller,nerede yaşıyorlar ?

 

sezercikl

 

 

 

SEZER İNANOĞLU (SEZERCİK)
Çocukluğunda Sezercik adı ile tanınan Sezer İnanoğlu, dönemin ünlü film yapımcılarından Berker İnanoğlu’nun oğlu. Türkiye, Sezer İnanoğlu ismini ilk olarak 1971 yılında ”Sezercik Yavrum Benim” adlı filmle tanıdı. O yıllarda 4 yaşında olan İnanoğlu, rol aldığı birçok filmde kendine has sevimliliğiyle Türk izleyicisine kendisini sevdirmiş. Ne yazık ki, filmlerde iyilik ve dürüstlüğün küçük savaşçısı olan Sezercik gerçek yaşamında uyuşturucu ile tanışıp, silah kaçakçılığı gibi işlere bulaştı.

 

ayşecik

 

 

ZEYNEP DEĞİRMENCİOĞLU (AYŞECİK)
Henüz 2 yaşındayken “Papatya” adlı filmde oynayan daha sonra “Duvaklı Göl”, “Funda” gibi filmlerde, çocuk yıldız olarak görünen Değirmincioğlu, asıl ününü “Ayşecik” filmleriyle yaptı. Değirmencioğlu, dönemin Fenerbahçeli futbolcusu ve daha sonra Fenerbahçe Spor Kulübü yöneticilerinden Serkan Acar ile evlendikten sonra 1974 yılında rol aldığıMacera Yolu filminin ardından sinemayı bıraktı. Günümüzde emlakçılık yapan ve İstanbul’da bir emlak ofisi bulunan Zeynep Değirmencioğlu iki çocuk annesidir.

 

 

ÖMERCİK

ÖMER YILDIZ (ÖMERCİK)
1970′lerin bir diğer ünlü çocuk yıldızı da, Ömercik adı ile ünlenen Ömer Dönmez, Ayşecik adı ile tanınan Zeynep Değirmencioğlu’nun kuzeniydi. Henüz 3,5 yaşındayken, Ses Dergisi’nin Çocuk Yıldız Yarışması’nda ikinci olarak girdiği Yeşilçam’da kısa sürede büyük ün kazanmış, 13 yılda 65 filmde rol almıştı. Ancak Ömer Dönmez, 19′yaşına geldiğinde, film başına 20 bin lira aldığı o şaaşalı günlerini geride bırakmıştı. Sinema uğruna, ortaokul 2. sınıfta okumayı bırakmıştı. Kazandıkları da har vurup, harman savrulunca, kendisini yaşamın zor koşullarında buluvermişti.
Babasının Üsküdar- Selimiye-Duvardibi hattında çalışan dolmuşunda şoförlüğe başladı. Hayatı 1978′in kötü bir gününde, Murat marka arabasının kelebek camını onarırken karardı. Üstteki bir vidayı altına eğilip kontrol ederken, elindeki tornavida düşüp, sol gözüne saplandı.
Hastaneye kaldırıldı, ameliyat edildi ancak gözü kurtarılamadı.
Ömercik’in hayatını karartan tek şey, kaybettiği gözü olmadı. Onu asıl, filmlerde kendisini sürekli okşayıp, seven “Size anne diyebilir miyim?” sorusuna hep “Evet” yanıtı veren dönemin yıldızlarının vefasızlığı yıktı. Zeynep Değirmencioğlu ile, Filiz Akın dışında hiç kimse arayıp sormadı.

 

 

KAHRAMAN KIRAL

 

 

KAHRAMAN KIRAL
1964 doğumlu Kahraman Kıral’ın en büyük performansı başrollerini Tarık Akan ve Halit Akçatepe ile paylaştığı 1973 yapımı “Canım Kardeşim” adlı drama filmiydi.Son defa 1976 yılında bir filmde rol alan Kahraman Kıral günümüzde Fatih Kıral isimli bir şirketin ortağıdır ve mobilyacılık işi ile meşguldür.
Haber: Halil Yılmaz

 

İlgili Haberler

Magazin
25 Nisan 2024
Safiye Soyman’ın hayat arkadaşı Faik Öztürk, felç geçirdi! Sağlığı ile ilgili son durum

Safiye Soyman’ın hayat arkadaşı Faik Öztürk, beynine pıhtı atması sonucunda felç geçirdi. Faik Öztürk’ün son durumu. İşte detaylar… Türk Hal Müziği sanatçısı Safiye Soyman’ın hayat arkadaşı olan iş insanı Faik Öztürk, sevenlerini korkuttu. Faik Öztürk’ün beyin kanaması geçirdiği ve vücudunun sol tarafının felç olduğu öğrenildi. Safiye Soyman’ın hayat arkadaşı Faik Öztürk’ün beynine pıhtı attı. Beyne […]

Magazin
25 Nisan 2024
Yeşilçam yıldızı Ahu Tuğba trafik kazası geçirdi! 68 yaşındaki yıldız acil ameliyata alındı

Yeşilçam’ın yıldız oyuncularından olan Ahu Tuğba, trafik kazası geçirdi. 68 yaşında olan usta oyuncu acil ameliyata alındı. İşte detaylar… Yeşilçam’ın usta oyuncularından olan Ahu Tuğba, trafik kazası geçirdi. 68 yaşında olan oyuncu trafik kazası sonrasında acil olarak ameliyata alındı. Yeşilçam’ın yıldızlarından olan Banker Bilo, Dokunmayın Şabanıma, Kayıp Kızlar, Beyaz Ölüm, Elveda Dostum, Taçsız Kraliçe, Bir […]

Magazin
25 Nisan 2024
Hakim karşısına çıkan Dilan ve Engin Polat çifti aylık kazancı ile gündem oldu

Banu Parlak davası ile ilgili hakim karşısına çıkan Dilan Polat ve Engin Polat çifti, mahkemede aylık kazançları ile gündem oldu. İşte detaylar… Dilan Polat ve Engin Polat çifti, bugün Banu Parlak davası ile ilgili hakim karşısına çıktı. Polat çifti, mahkemede aylık kazançları ile gündem oldu. Çift aylık kazançlarının 200 bin TL olduğunu söyledi. Sosyal medya […]

Magazin
25 Nisan 2024
Aylardır cezaevinde olan Nihal Candan, eridi bitti 37 kiloya kadar düştü

Aylardır cezaevinde olan Nihal Candan, açlık grevine başlayarak adeta eridi bitti. Nihal Candan, 37 kiloya kadar düştü. İşte detaylar… Kasım ayında tutuklanarak cezaevine giren Nihal Candan, içeride zor günler geçirmesi sebebiyle psikolojik sorunlar yaşamaya başladı. Nihal Candan, cezaevinde anoreksiya hastası oldu. Nihal Candan, cezaevini protesto etme amaçlı yemek yemeyerek 37 kilolara kadar düştü. Moda yarışmasına […]