SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Ergaz Bluepet idari Toplantısı Kocaeli’de yapıldı

Yayınlanma:
ABONE OL

Tesis müdürleri, saha satış sorumluları ve merkez çalışanlarının katıldığı toplantıda 2014 yılı genel değerlendirmesi yapıldı.

Kocaeli Seka Park’ta iki gün süren toplantıda, 2014 yılı LPG ve akaryakıt satışları değerlendirildi. Oto gaz ve akaryakıt piyasasındaki halihazır uygulamalar, satış politikaları, rekabet, genel değerlendirmelerin yapıldığı toplantıda, bölge temsilcilerinin çalışma performanslarına yönelik bilgi alışverişinde bulunuldu.

Ergaz-omer-yagiz

Ergaz Aş. Genel Müdür Yardımcısı Ömer Yağız’ın açılış konuşması yaptığı toplantıya, Genel Müdürlük Temsilcileri, İstanbul, Körfez, Hadımköy, Konya, Bursa, Osmaniye, Erzurum, Kemalpaşa, Antalya Şube Temsilcileri katıldı.

Hadımköy Tesis Müdürü Sedat Yağız, toplantı esnasında satış teknikleri ve etkili pazarlama içerikli slayt eşliğinde sunum yaptı.

  Ergaz-sedat-yagiz-sunum

Yağız, Uluslar arası şirketlerle rekabet ediyoruz, çok çalışmamız gerekiyor

Genel bir değerlendirme yaparak söze başlayan Ergaz Bluepet Genel Müdürü Ebubekir Yağız konuşmasında; “Geleceğimizi inşa etmek için çok çalışmamız gerekiyor. Uluslar arası şirketlerle rekabet ediyoruz. İmkanlarımız çok farklı fakat bizim yürekli çalışmamız farkımızı ortaya koyar. Biz kendimize inanıp, işimizi düzgün yaparsak, yerimizi sağlamlaştırırız. Herkes üzerine düşen görevi layıkıyla yapsın. Her Bölge sorumlusu o geminin kaptanıdır.

Ergaz-bekir-yagiz-ves

Yeni Türkiye” ye “Yeni Ergaz “ vizyonuyla,

Geçmişimizi, bugünümüzü ve geleceğimizle ilgili bir değerlendirme yapalım. Geçmişimizi hepiniz bilmiyorsunuz ama unutmak istiyoruz, yeni bir dönem başlatmak istiyoruz, yani şimdi “Yeni Türkiye” diye bir slogan var ya, bizde “ Yeniden Yeni Ergaz” sloganını düşünüyoruz. Bu günün değerlendirmesini yapmak istediğimizde önümüze şu çıkıyor, acaba bugün biz verilen imkanlarla başarı elde edebildik mi? Şirkete bir değer katabildik mi? Şirketin imkanlarını verimli kullanabildik mi?

Ergaz-İdari-Birim -Toplantısı (37)

Gelecekle ilgili bir vizyon ortaya koymamız lazım, benim çok önemli gördüğüm nokta bu. Geleceğimizle ilgili vizyon, bunun için herkesin taşın altına elini koyması lazım. Ben bir kaç noktaya dikkat çekecem, geleceğimizi inşa etmemiz için ne yapmamız lazım? Bir kere planlı ve sürekli çalışmamız lazım. Performansımızı sürekli yükseltmemiz lazım. Özgüven ve saygı olmadan zaten bir şey elde etmemiz mümkün değil, Bir kompleksten kurtulmamızı tavsiye ediyorum. Ergaz’ın hak ettiği şekilde temsil edilmesini sizden rica ediyorum. Sattığımız ürünle ilgili herkesin kesinlikle bilgi sahibi olması lazım. Sattığımız iyi ürünü tanıyor muyuz? Sektörü tanıyor muyuz? Eğer sektörü tanıyorsak bunun bize katkısı müşterinin sorduğu her soruya biz makul cevaplar vereceğiz. Eğer tanımıyorsak hiç tatminkar cevaplar veremeyiz.

Uyum şart fethetme ruhunu oluşturmamız şart arkadaşlar. Özel hayatımız işimizi etkiliyor. Özel hayatımız da mutlu olmamız şart, müşterinin red cevabını çözmeye yönelik adımlar atacağız. Yani müşterinin görevi itiraz etmek sorun çıkarmaktır. Bizim de görevimiz bu sorunları çözmektir. Sonuç olarak geleceğimizi inşa etmek için, kazanmak, başarmak, çok okumak, çalışmak, paylaşmayı bilmek ve ne olursa olsun kendimize inanmamız şart arkadaşlar. Şirkete özveriyle sahip çıkalım. herkes üzerine düşen görevi yapsın” dedi.

İki gün süren idari toplantı sonrası her bölge sorumlusu kendi bölgesine yeni ve büyük hedefler koyarak bir sonraki idari toplantıda hedeflerine ulaşacaklarının sözünü verdiler.

İlgili Haberler

Ekonomi
28 Mart 2024
Nisan promosyonları gümbür gümbür geliyor! 29.000 TL promosyonla o banka şaşkına çevirdi

29 bin TL promosyon açıklayan bankanın ardından vatandaşlar şaşkına döndü. Nisan ayında güncel promosyonların daha da artması bekleniyor. İşte 2024 promosyon ödemelerine dair ayrıntılar… Yeni yılla birlikte tüm çalışanlar ile emeklilerin maaşlarına ciddi oranda zamlar gerçekleştirildi. Zamların ardından bankaların promosyonlarını yükseltmesi beklenirken bazıları pasif kaldı. Duruma Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan el attı. Kamu bankalarıyla görüşmeler […]

Ekonomi
28 Mart 2024
Çocuğu olan annelere bedavadan destek! Bayram öncesi almayı unutmayın! 5.667 TL sınırı

Çocuğu olan anneler için devlet karşılıksız destek ödemesi yapıyor. Nakdi destekten yararlanmak için annelerin başvuru yapması gerekiyor. İşte çocuğu olan annelere devlet desteğinin detayları haberimizde… Enflasyon artışı her geçen gün yeni zamlara neden oluyor. Barınma, yakacak, gıda, giysi gibi ihtiyaçların yanı sıra insanların pek çok ihtiyacı bulunuyor. Maddi imkansızlıklar yaşayan ya da kazanılan tutarın haneye […]

Ekonomi
28 Mart 2024
Resmi açıklama: Emeklilere geriye dönük tarama! Bunu dikkate almayana kallavi ceza!

SGK resmi açıklama yaptı. O emeklilere geriye dönük tarama yapılacağı belirtildi. Emekli olurken bu detaya dikkat etmemiş vatandaşlara kallavi ceza kesilecek. İşte SGK’nın yaptığı açıklamaya dair detaylar… SGK (Sosyal Güvenlik Kurumu), resmi bir açıklama gerçekleştirdi. Açıklamada ise emeklilik haklarını alan vatandaşlar ile hala çalışanlar için tarama başlatıldığı belirtildi. Bu doğrultuda belirtilen detayı dikkate almayanlara ise […]

Ekonomi
27 Mart 2024
Yarın herkes A101’de! Bayram alışverişi için DEV indirim başlıyor!

Yarın herkes A101 marketlerde bayram alışverişine akın edecek. Bayram alışverişinin yanı sıra fırsat ürünleri de en uygun fiyatlarla satışa sunuluyor. İşte A101 28 Mart 2024 aktüel katalog indirimleri… A101 marketleri her hafta olduğu gibi indirimli ürünlerini vatandaşlar için açıkladı. Yarından itibaren başlayacak A101 aktüel katalog indirimlerinde temel gıda ihtiyacından temizlik ürünlerine, mutfak gereçlerinden evin tüm […]