SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Engin Alan Paşa Kartal Ülkü Ocaklarını ziyaret etti

Yayınlanma:
ABONE OL

Emekli Korgeneral MHP İstanbul Milletvekili Engin Alan Kartal ülkü Ocaklarına bir ziyarette bulundu.
04/Eylül/2014 Perşembe (Bugün) saat 15.oo’da Kartal Ülkü Ocaklarına gelen Engin Alan Paşa’yı oldukça kalabalık bir grup karşıladı.
Kartal İlçe Başkanı H.Metin Özüpek’ in de hazır bulunduğu ziyarette Ülkü Ocakları Başkanı Aydın Güngör ve Yönetimi ve ayrıca MHP Kartal İlçe Yöneticileri de hazır bulundular.
MHP İstanbul Millet Vekili Engin Alan Paşa Kartal’a ayrı bir önem verdiğini Kartal’ın bölgenin en fazla oy alan ve en aktif ilçerinden biri olduğunu söyledi.
Kartal İlçe Başkan’ı Metin Özüpek’i ve Kartal Ülkü Ocakları Başkanı Aydın Güngör’ü göstermiş oldukları başarılı çalışmalardan dolayı kutladığını da söyledi.
DSCF7589
Alan sözlerine şöyle devam etti;
Geçmişte yaşananlara takılıp kalmamak lazım, geleceğe önümüze bakmamız lazım dedi. 2015 de çok önemli bir seçimin olduğunu bu seçimde MHP olarak hakettikleri yere geleceklerini ve Türk Halkının MHP’ye güvendiğini ve Türkiye Cumhuriyeti Devletinin bölünmez bütünlüğünü sadece MHP’ nin koruyabileceğini ve Türkiye’nin MHP’ye ihtiyacı olduğunu söyledi.
Kartal İlçesi ve Ülkü ocakları olarak 2015 seçimlerine iyi hazırlanmalarını, davalarına inanıp Partilerini iktidara taşımaları gerektiğini söyledi.
Kadınlarımızın ve genç kızlarımızında Parti çalışmalarına dahil edilmesi gerektiğini onlarla el ele vererek daha yararlı çalışmalar yapılacağını ve bu konuya dikkat çekilmesi gerektiğini de belirtti.
Ülkü Ocaklarının seminer salonuna toplanan Partililerle de konuşma yapan Engin Alan paşa daha sonra kendisine gösterilen sevgi gösterileri eşliğinde Ocak’tan ayrıldı.

İlgili Haberler

Genel
18 Nisan 2024
AKOM’dan kritik uyarı! İstanbul dahil 16 ilde…

İstanbul ve batı bölgeleri için şiddetli yağış ve fırtına uyarısı! İstanbul Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM), İstanbul başta olmak üzere yurdun batı bölgelerinde beklenen şiddetli gök gürültülü sağanaklar ve sıcaklık düşüşleri konusunda vatandaşları uyardı. Kıyı Ege ve Batı Karadeniz bölgelerinde de etkili olacak yağışlar için hazırlıklı olunması gerektiği belirtildi. İSTANBUL’DA BEKLENEN HAVA DURUMU AKOM, […]

Genel
17 Nisan 2024
Bu ikili çok güçlü! Sarımsak Limon karışımı her derde deva

Damar sağlığından romatizma ağrılarına, doğal bir çözüm olan sarımsak ve limon kürü, sağlık sorunlarınıza karşı güçlü bir destek sağlıyor. Sarımsak ve limon, tek başlarına harikalar yaratan iki doğal besin. Bu iki güçlü malzeme birleşince, sağlık üzerindeki faydaları ikiye katlanıyor. DOĞAL DAMAR AÇICI OLARAK LİMON VE SARIMSAK: Dolaşım sistemini destekleyen ve damar sağlığı üzerinde olumlu etkiler […]

Dünyadan
17 Nisan 2024
Başkan Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Eskrim Dünya Şampiyonu oldu

İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik, Gençler ve Yıldızlar Eskrim Dünya Şampiyonası’nda yıldız erkekler epede dünya şampiyonu oldu. İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik eksrim de Dünya Şampiyonu oldu. Milli gururumuz Çevik, Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da devam eden Gençler ve Yıldızlar […]

Genel
16 Nisan 2024
Suyun içine birkaç damla aseton damlatın! Öyle bir işe yarıyor ki

Yer silme suyuna birkaç damla aseton eklenince, parkeler gıcır gıcır oluyor. Ev temizliğine devrim yaratacak o yöntem bulundu. Ev temizliğinde yeni bir yöntem keşfedildi! Aseton, genellikle tırnaklardaki ojeyi çıkarmak için kullanılan bir madde olarak bilinse de, parkeleri temizlemede de etkili olabiliyor. İşte bu kullanımın detayları… Aseton, asidik yapısı ile bilinen bir kimyasal madde. Tırnaklardan oje […]