SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

Medical Park Gebze’nin Yeni Kadrosu Can Kurtarıyor

Yayınlanma:
ABONE OL

Medical Park Gebze Hastanesi’nin yeni ekibi kalp ameliyatlarını korku olmaktan çıkardı. Acil kalp rahatsızlığıyla hastaneye gelen hasta; dört günde ameliyat edilip sağlığa kavuşturulduktan sonra taburcu ediliyor.

 

Medical Park Gebze Hastanesi’nin yenilenen kadrosu mucizelere imza atmaya başladı. Uzman doktorlar kalp ameliyatı gibi riski bir operasyonu bile başarıyla tamamlayıp hatlarınız dört gün içinde taburcu ediyor.

 

Gebze’nin en başarılı gazetecilerinden Dağdeviren Medya ve Demokrat Gebze Gazetesi’nin sahibi Murat Dağdeviren’in annesi Aysen Dağdeviren göğüs ağrısı şikâyetiyle Gebze Medicalpark Hastanesi’ne başvurdu.

 

Yapılan koroner anjiyografide kalp damarlarının ileri derecede daralmış olduğu saptandı. Gerekli hazırlıkların ardından Op. Dr. Osman Fazlıoğulları ve Op. Dr. Mert Dumantepe’den oluşan Kalp ve Damar Cerrahisi ekibi tarafından ameliyata alındı ve üç damar Bypass ameliyatı yapıldı.

 

 

Yapılan Bypass ameliyatı hakkında bilgi veren, Kalp ve damar Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Osman Fazlıoğulları, hastanın kalp krizi geçirmeden ameliyat yapılabildiği için çok şanslı olduğunu belirtti. Bu nedenle ameliyatın çok başarılı geçtiğini ve hastanın 4. Gün evine gönderildiğini söyledi.

 

Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Mert Dumantepe “Şiddetli göğüs ağrısı şikâyeti ile hastanemize başvuran hastamıza, acil şartlarda deneyimli kardiyoloji ekibimiz tarafından koroner anjiyografi yapılmış ve Aysen hanımın kalp damarlarından üçünde çok kritik darlıklar olduğu ortaya çıkmıştı. Kendisine ve yakınlarına; hastamızın mutlaka açık kalp ameliyatı olmasının gerektiğini, olmazsa yaşamını riske atacak üzücü durumların gelişebileceğini anlattık.

 

 

Bu ameliyat Aysen hanımın hayatında olacağı en büyük ameliyattı ve endişelenmekte haklıydılar. Ancak kalp cerrahisi konusunda çok deneyimli ekibimiz ve yeni kadromuzla, Medical Park Gebze Hastanesinde bu ameliyatı rahatça olup şifa ile evlerini gidebileceklerini söylediğimizde, kendileride bizlere olan güvenlerini aktardılar ve annemiz önce Allaha sonra sizlere emanet diyerek hastalarını bize teslim ettiler.

 

Aysen hanımı sorunsuz geçen 3 damar bypass ameliyatı sonrası yoğun bakıma aldık ve ertesi gün servise odasına çıkarttık. 4 günde de şifa ile evine uğurladık. Bu ameliyatın gerçekleşmesinde ve hastamızın şifa ile taburcu olmasına katkıda bulunan; ameliyathane, yoğun bakım ve serviste görev yapan, özverili çalışmalarıyla hastalarımız için en iyisini yapabilmemize yardımcı olan ekibimize teşekkürü borç biliyorum. Yenilenen kadromuzla, Kalp ve Damar Cerrahisinde bölgenin en iyisi konumunda olan ekibimiz Gebze halkı için en iyisini sunmaya devam edecektir” dedi.

İlgili Haberler

Genel
26 Nisan 2024
Ticaret Bakanlığı’ndan IBAN Kiralama İlanlarına Karşı Uyarı

Ticaret Bakanlığı son dakika uyarısı yayınladı. IBAN kiralayanlar yandı. İşte detaylar… Ticaret Bakanlığı, vatandaşları IBAN kiralama ilanları ve sosyal mühendislik dolandırıcılığına karşı dikkatli olmaları konusunda uyardı. Bakanlık, bu tür eylemlerin Suç Gelirlerinin Aklanmasının Önlenmesi Kanunu kapsamında suç teşkil ettiğini belirtti. Ticaret Bakanlığı, sosyal medya platformları ve çeşitli online ilan siteleri üzerinden yapılan IBAN kiralama teklifleriyle […]

Basında Kartal
26 Nisan 2024
Kartal Belediyesi Kreş Öğrencileri Maltepe Üniversitesi’ne Konuk Oldu

Kartal Belediyesi Kreş Müdürlüğü 6 yaş öğrencileri ve Kalben Derneği’nin (Korunma Altında Yetişen Gençler ve Koruyucu Aile Derneği) katılımı ile Marmara Eğitim Köyü Maltepe Üniversitesi’nde “23 Nisan Çocuk Şenliği” yapıldı. İstanbul Marmara Eğitim Kurumları Vakfı (İMEV), Maltepe Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Programı, Eğitim Fakültesi İngilizce Öğretmenliği ve Mediha Engizer Mesleki Teknik Anadolu Lisesi  Çocuk […]

Avrupa Birliği
26 Nisan 2024
Galataport İstanbul’a Avrupa Birliği’nden Ödül!

Galataport İstanbul, inşaattan işletme dönemine uzanan çalışmalarında sergilediği çevre dostu yaklaşımla ödülleri arasına bir yenisini ekledi. Dünyadaki okyanus ve denizleri kurtarmayı hedefleyen BlueMissionMed Koordinasyon ve Destek Hareketi, Galataport İstanbul ekibinin faaliyetlerini “Çevreye Duyarlı Girişimci ve Kişilik” ödülüyle taçlandırdı. İstanbul’un dünyaya denizden açılan kapısı Galataport İstanbul, geniş ödül yelpazesine bir yenisini daha ekledi. İnovatif projeleri ve […]

Belediye
26 Nisan 2024
İBB Başkanı İmamoğlu, 23 Nisan’da Koltuğunu Ali Selim Metli’ye Devretti

BAŞKANI METLİ’DEN İLK TALİMATLAR: OKULLARA ÖĞRENCİ DOLAPLARI YAPILSIN, HER OKULDA YEMEKHANE OLSUN İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 104’üncü yıldönümünde koltuğunu, ilkokul 3. sınıf öğrencisi Ali Selim Metli’ye devretti. Başkan Metli’nin ilk talimatları, “Bütün okullarda öğrenci dolapları yapılmasını istiyorum. Çünkü, çantalarımızı taşımakta zorlanıyoruz. Bir de okullarımızda yemekhaneler olmasını istiyoruz. Bize […]