SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Engin Alan, 30 Mart’ın ayıbını silmek durumundayız!

Yayınlanma:
ABONE OL

Emekli Korgeneral MHP İstanbul Milletvekili Engin Alan MHP Kartal İlçe Başkanlığını ziyaret etti.

Ziyarete eşi ve MHP İstanbul Bölge Başkan’ı ile birlikte katılan Alan yaptığı konuşmada şunlara değindi: ”Türkiye’nin iki tane ciddi sıkıntısı vardır. Birincisi Cumhurbaşkanlığı Seçimi, ikincisi ise Ülke bütünlüğüdür.

MHP’nin duruşu ve tavrı ortada. Hükümete göre çözüm süreci olan bize göre bölünme sürecidir” dedi. Alan şöyle devam etti szi Türkiye Cumhuriyetinin onurunu ayaklar altına alanlar, bizlere kumpas kuranlar, bunun hesabını ergeç vereceksiniz.

mhp-kartal-engin-alan

Türkiyenin Milliyeçi ve Ülkücü Hareket’e İhtiyacı Var

Türkiye Cumhuriyetinin hiç olmadığı kadar Milliyetçi ve Ülkücü harekete ihtiyacı var. Sizlerle olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Öncelikle şunu belirteyim Sayın Genel Başkanımızın selamlarını getirdim sizlere. Biz hapisanedeykende sizlerle beraberdik aklımız, gönlümüz hep sizlerle birlikteydi. Şimdi yanınızdayım bırakın Milletveklilliğini falan bir kenara, ne zaman çağırsanız gelirim, dağa çağırın dağa gelirim diye sözlerine devam etti.

engin-alan-tek

Alan; MHP Kartal İlçe Başkan’ı H. Metin Özüpek’e İlçe ile ilgili sorular sordu ve kadınların toplantılarda daha fazla olmasını istediğini söyledi. Türk Kadını da Türk erkeği kadar yiğit ve kahramandır ve tarihimiz bunun örnekleri ile doludur.

Analarımıza, bacılarımıza, kızlarımıza sesleniyorum, sizler Türk kadınısınız ve tarihimizde en az Türk erkeği kadar sizlerinde destanlaşan kahramanlıklarınız var ve bu yüzden sizlerinde bu davanın içerisinde olmasını istiyorum. Salonlarımızı daha çok doldurmanızı Ülkücü ve Milliyetçi Harekete sahip çıkmanızı canla başla bu dava uğruna çalışmanızı istiyorum dedi. Sizlere, hepinize diyeceğim en önemli şey şudur davanıza sahip çıkın ve unutmayın bizler zoru hemen başarırız, imkansızda biraz zaman alır, başarmışlığımızda vardır.

Bizler bunun için burdayız biz kolay işlerle zaman harcamaz vakit kaybetmeyiz, bizler zoru severiz ve muhakkak başarırız. 30 Mart’ın ayıbını silmek zorundayız. Önümüzde bir cumhurbaşkanlığı ve arkasından bir genel seçim var. Milliyetçi Hareket Partisi olarak hiçbirşey yapamasakda geçmiş olan 30 Mart’ın ayıbını silmek durumundayız. Bu hafta ve önümüzdeki hafta ilçe başkanlıklarını ziyaret ediyoruz, çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz dedi. MHP Kartal İlçe Başkanı H. Metin Özüpek yaptığı kısa konuşmada “Sayın Alan’a ziyaretlerinden dolayı kendi adına ve Yönetimi adına çok teşekür ediyorum Hoş geldiniz Paşam Şeref verdiniz” dedi. Toplantı sonunda Partililer Engin Alan Paşa’ya çiçek sundular.

İlgili Haberler

Belediye
20 Nisan 2024
Dünyanın Çocukları “Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali” için İBB’de buluştu

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 15 farklı ülkeden ‘Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali’ için İstanbul’a gelen çocukları, Saraçhane’deki tarihi Meclis Salonu’nda ağırladı. İmamoğlu, aralarında Filistin ve Ukrayna’dan gelen çocukların da bulunduğu katılımcılara, “Dünyanın farklı bölgelerinde yaşanan savaşların, acıların son bulması, Atatürk’ün dediği gibi, yurtta ve dünyada barışın egemen olması için, çocuklardan öğreneceğimiz çok şey var. Dilerim, […]

Eğitim
20 Nisan 2024
Çevreci ve Sanat Sever Öğrencilerin Yaratıcı Çalışmaları 3. Kez Müze Gazhane’de!

 İTÜ GVO Beylerbeyi Yerleşkesi öğrencilerinin geleneksel olarak gerçekleştirdiği Yıl Sonu Resim Sergisi bu yıl üçüncü kez 23 Nisan – 14 Mayıs tarihlerinde Müze Gazhane’de yapılacak. Sergideki çalışmaların bir kısmı ‘’ileri dönüşüm’’ temasına odaklanıyor. Öğrencilerin yaratıcı güçlerini dünyanın geleceği için ortaya koydukları sergi izleyicileri düşündürürken, yaşam ve tüketim alışkanlıklarını sorgulamaları için de ilham verecek. Dünya Bankası’nın […]

Genel
18 Nisan 2024
AKOM’dan kritik uyarı! İstanbul dahil 16 ilde…

İstanbul ve batı bölgeleri için şiddetli yağış ve fırtına uyarısı! İstanbul Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM), İstanbul başta olmak üzere yurdun batı bölgelerinde beklenen şiddetli gök gürültülü sağanaklar ve sıcaklık düşüşleri konusunda vatandaşları uyardı. Kıyı Ege ve Batı Karadeniz bölgelerinde de etkili olacak yağışlar için hazırlıklı olunması gerektiği belirtildi. İSTANBUL’DA BEKLENEN HAVA DURUMU AKOM, […]

Genel
17 Nisan 2024
Bu ikili çok güçlü! Sarımsak Limon karışımı her derde deva

Damar sağlığından romatizma ağrılarına, doğal bir çözüm olan sarımsak ve limon kürü, sağlık sorunlarınıza karşı güçlü bir destek sağlıyor. Sarımsak ve limon, tek başlarına harikalar yaratan iki doğal besin. Bu iki güçlü malzeme birleşince, sağlık üzerindeki faydaları ikiye katlanıyor. DOĞAL DAMAR AÇICI OLARAK LİMON VE SARIMSAK: Dolaşım sistemini destekleyen ve damar sağlığı üzerinde olumlu etkiler […]