SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Metin Bektaş’tan, CHP’li Kartal Belediye Başkanına kınama!

Yayınlanma:
ABONE OL

Bektaş, Başkanım gündüz mevlit okutuyorsun, akşam çilingir masası kuruluyor, bu nasıl iş?

Ak Parti Kartal Belediye meclis üyesi Metin Bektaş Temmuz ayı Meclis Toplantısında yaptığı konuşmasında Kartal Belediye Başkanı ve Meclis Üyelerinin yurtdışı gezilerinde harcamalarına yönelik iddialarına karşı kendisini yalancılıkla suçlayan Başkan Öz’e belgelerle cevap verdi.

Daha önce gündeme getirdiği sözlerinin doğruluğunu ispatlamak maksadıyla beraber çekilmiş oldukları fotoğraflarla açıklamalar da bulunan, Bektaş yaptığı konuşma da; “Belediye başkanı beni yalancılıkla itham ediyor, ama kendisi o duruma düşüyor” dedi.

Meclis toplantısında sık sık belediye başkanına yüklenen Ak parti Kartal Belediye Meclis Üyesi Metin Bektaş, söylediği sözlerinin de arkasında olduğunu vurguladı. Bektaş,” “Arkadaşlar Belediye Başkanıyla bende yurtdışı organizasyonlarına katıldım. Yurtdışı organizasyonlarında hiçbir zaman bir partili gibi değil, mensubu olduğu belediyenin meclis üyesi olarak, belediye başkanına itaat eden birisi olarak gittim. Biz orada olanları asla paylaşmak gibi bir düşünce içinde olmayız, olmadıkta ama o gün Nizamettin Altıntaş da yanımızdaydı, ben yaşadığım bir şeyi anlattım.

Bektaş, Başkanım gündüz mevlit okutuyorsun, akşam çilingir masası kuruluyor, bu nasıl iş?

Sayın Belediye Başkanı da o kadar kelime içinden cımbızla çektiği sözü burada önüme koydu. Tekrar anlatıyorum belediye başkanının da bugün burada olması gerçekten çok sevindirici biz Eğridere İlçesine gittiğimizde o gün orada dedik ki, içerde yaşanılanları da biliyoruz dışarıya yansıyanları da biliyoruz. Şimdi tekrar anlatıyorum arkadaşlar, biz Eğridere’ye gittik orda mevlit programı vardı, çok da güzel oldu, Belediye başkanıyla yan yanaydım. Aynı gün akşamında başka bir ortam oluşturuldu. Bende söyledim, dedim ki “Başkanım gündüz mevlit okutuyoruz akşam çilingir masası kurduk”, “ Kalk git lan masadan “ dedi,

metin-bektas-zarfff

 Bana hayatımda kimse yalancı diyemedi   

“Ben aynı zamanda kuyumculuk da yaptığım için döviz piyasasını da biliyorum. Arkada bana dediler döviz ne kadar, dedim hayırdır? Ya işte buradaki ödemeleri yapacağız da burada Türk parası geçmiyor dövize çevirmemiz lazım, daha sonra “Ben kimseye para vermedim” diyen sayın başkan, beni yalancılıkla itham etmişti. Bana hayatımda kimse yalancı diyemedi. Buyurun kimin yalancı olduğu ortada. Bir sürü hakaret etti.

Çilingir sofrası dedim. Doğrudur her söylediğimin arkasındayım. Beni yalancılıkla itham eden belediye başkanını da burada huzurunuz da kınıyorum“ dedi.

erdino-zarf

Belediye Başkanı elden para verir mi?

Bulgaristan (Ardino) Eğridere Belediyesi Başkanı Resmi Murat’a elden zarf içinde para vermesine yönelik dile getirilen o iddiaya cevap olarak, Başkan Öz, “ Evet ben oradakilere zarf verdim, zarfın içinde para olduğunu biliyorum. Ama para olarak vermedim, zarf verdim” dedi.

Her söylediğimin arkasındayım

“Arkadaşlar orda benim söylediğim üç lira, on sekiz liraya da açıklık getireyim. Arkada bir konu konuşuluyor, sanatçıyla ne konuşuldu hatırlamıyorum ama şöyle bir konuşma geçiyor üç lira mıydı? Altı lira mıydı? Şimdi siz bana başka bir şey söylüyorsunuz şudur budur konuşmalar geçiyor.

ardino-belediyesi-zarfi

Başkan “iftar yemeği faturaları” diyor, ama biz gittiğimizde Ramazan falan değildi!

Onlarda bana diyor ki bak zaten sıkıntıdayız şöyledir böyledir, başkan bana bir şey söyledi yalancılıkla itham ederek dedi ki, gösterdiğiniz fatura bizim orda şehit ailelerine verdiğimiz iftar faturasıdır. Şimdi soruyorum bende, Sayın Başkan Ramazan ayında mı biz oraya gittik? Gittiğimiz de ramazan değildi. Herhangi bir şehit ailesine iftarda vermedik.

Yerel Basınla da kavgalı bir Başkanımız var!

Yerel Basına hakaret ettiğiniz yönünde haberler okuyoruz, hatta gazeteler Kartal Belediye Başkanını kınama yazıları yayınlamaktadırlar” dedi.

Öz, basın mensuplarıyla aramdaki sorun beni ilgilendirir.

Öz, “Basın mensupları 2009’dan önce kentim gazetesini çıkıyordu. Ben daha seçimi kazanmadan önce dedim ki gazete çıkarmayacağım yerel basına ilan verelim.Dolayısıyla basınla aramızda olan sorun beni ilgilendirir” dedi.

İlgili Haberler

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel, Cevizlideki Balkon Çökmesiyle Alakalı İncelemelerde Bulundu

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, geçtiğimiz gün Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’nde ani çökme sonucu yıkılan balkonun bulunduğu bölgeyi ziyaret etti. Ziyarette, Başkan Gökhan Yüksel incelemeler yaparak, yapılan çalışmaları kontrol etti. Ekipler, en kısa sürede olay yerine geçti Olay, geçtiğimiz gün Kartal Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’ndeki 5 katlı bir binada gerçekleşti. Binanın birinci katındaki balkon, büyük […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı admin See Full Bio

Basında Kartal
22 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel’den 23 Nisan Mesajı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile bir kutlama mesajı yayımladı. Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in yayımladığı mesajında şu ifadeler yer aldı: “Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin açılışının 104’üncü yılını milletçe birlik ve beraberlik içinde kutlamanın gurur, mutluluk ve coşkusunu yaşıyoruz. Tarihimizde önemli bir dönüm noktası olan 23 Nisan […]

Prof. Dr. Nevzat Tarhan ile İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde Bağımlılık Üzerine Söyleşi
Eğitim
20 Nisan 2024
Prof. Dr. Nevzat Tarhan ile İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde Bağımlılık Üzerine Söyleşi

Ülkemiz Bağımlılıkla Mücadele Seferberliği kapsamında, İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde uyuşturucu kullanımı, bağımlılığı ve tedavi yöntemleri konularında Prof. Dr. Nevzat TARHAN ile birlikte Kurum Psikologu Nurdan EYÜPREİSOĞLU’nun moderatörlüğünde bir söyleşi gerçekleştirildi. Söyleşide Prof. Dr. Nevzat TARHAN,  bağımlılık nedir, kişiyi madde kullanmaya iten nedenler nelerdir, bağımlı bir bireyin tedavisi nasıl olmalıdır, bağımlı bir birey ile nasıl […]