SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

İSTON ailesi iftar yemeğinde buluştu!

Yayınlanma:
ABONE OL

Ağırman, İston’un başarısında hepimizin payı var!


İSTON ailesi iftar yemeğinde buluştu!

Ağırman, İston’un başarısında hepimizin payı var!

İBB’nin başarılı kuruluşlarından İSTON A.Ş. çalışanlarını iftar yemeğinde bir araya getirdi.

İSTON Tuzla Tesislerinde açık havada gerçekleştirilen iftar yemeğine aileleriyle beraber çok sayıda İSTON çalışanı katıldı. Oldukça kalabalık bir katılımın gerçekleştiği iftar yemeğine sanatçı Ercan Polat ve İbrahim Erkal’de katıldı.

İftar öncesi Ahmet Ağırman ve İbrahim Erkal, masaları dolaşarak çocuklara çikolata dağıttılar.


iSTON-ibo-cikolata

Çocukların hoşça vakit geçirebilmesi için düşünülen, palyaço, tahta bacak uzun adam, yüz boyama gibi çeşitli etkinliklerle keyifli dakikalar yaşatıldı.

iSTON-iFTAR-ikram

İSTON A.Ş. nin Erzurumlu Genel Müdürü Ahmet Ağırman İSTON’un başarısının çalışanların mutluluğundan kaynaklandığını dile getirdi. İftar da konuşma yapan Ağırman, “İston’da göreve ilk başladığınızda sizlere bir söz vermiştik,  demiştik ki gücümüzün yettiği yere kadar bu mücadeleyi devam ettireceğiz ve sizleri kadrolu personel yapmak için elimizden geleni yapacağız, geçtiğimiz bir yıl içerinde Allah’a şükür sözümüzü büyük oranda tuttuk tutmaya da devam ediyoruz. Zannediyorum 600 kadar arkadaşımızı taşerondan kadromuza dahil ettik, diğerleri içinde mücadelemiz devam diyor tabi burada en büyük desteği Sayın Belediye Başkanımız Kadir Topbaş vermiştir” dedi.

ahmet-agirman-iston

Türkiye’nin En Büyükleri arasında bir İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şirketi

Bu sene başarımıza bir başarı daha ekledik. Bu yıl Türkiye’nin 500 büyük sanayi kuruluşu  arasında yer aldık, yaniİSO‘nun ilk 500’ü içine girmeyi başardık. Bu arada şunu da söyleyeyim, Türkiye’de kamu şirketi olarak ilk 500’ün içine giren sadece 13 tane kamu şirketi var, biz bu 13 şirketten bir tanesiyiz. Bunun içinde ayrıca bir gurur ayrıca bir onur yaşıyoruz. Bu akşam sürprizler var sanatçımız Ercan Polat ve İbrahim Erkal’de aramızda, onlara da çok teşekkür ediyoruz.

iSTON-iFTAR-yemek-prtkl

Ercan Polat sahne alarak sevilen şarkılarıyla davetlilere müzik ziyafeti çekti.

Türkiye’nin En Büyükleri arasında bir İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şirketi

İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından açıklanan Türkiye’nin 500 büyük sanayi kuruluşu 2013 yılı raporuna göre İSTON, en büyükler arasına girmeyi başardı. Üretimden satışların esas alınarak oluşturulduğu listede; İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin bir iştirak şirketi olan  İSTON, kamu şirketleri sıralamasında 13., özel şirket sıralamasında da 461. oldu.

Beton ve betonarme, parketaşı ve bordur, kent mobilyaları ve hazır beton alanlarında üretim yapan İSTON, 2013 yılında 204 milyon 743 bin 829 TL’lik satış ile Türkiye’nin en büyük 500 kuruluşu arasında yer aldı. 800’ü aşkın ürün çeşidi ile ihracat da yapan İSTON ulusal ve uluslararası projeler de yürütüyor. İSTON İstanbul’un yanı sıra Türkiye’nin diğer şehirlerine de ürün satışı yapıyor.

iSTON-iFTAR-yemek

1986 yılında kurulan İSTON, Küçükköy, Tuzla ve Bayrampaşa tesislerinde ISO 9001 Kalite Yönetim  ve OHSAS 18001 İş Sağlığı Yönetim sistemlerine uygun olarak TSE’nin öngördüğü standartlara uygun olarak faaliyet gösteriyor.  İSTON  kalite kontrol ve Ar-Ge laboratuarları TÜRKAK tarafından akredite edilmiş olup, bu alanda uluslararası düzeyde faaliyet gösterecek yetki ve yeterliğe sahip bulunuyor.

İlgili Haberler

Ekonomi
19 Nisan 2024
Bitcoin yatırımı iflas ettirdi! Değer kaybında rekor kırdı!

Bitcoine yatırım yapanları iflas ettirecek düşüş izleniyor. Değer kaybında rekor kırıldı. İşte Bitcoin yatırımı yapan vatandaşlar için detaylar… Bitcoin, kripto para biriminde en fazla tercih edilen yatırım araçlarından birisi. Vatandaşların kripto paranın değer kazanacağına yönelik duyumlar doğrultusunda son zamanlarda Bitcoin’e yatırımı arttırdığı biliniyor. Büyük bir kazanç sağlamayı bekleyen yatırımcıların ise beklentilerinin tam tersi yönünde bir […]

Ekonomi
19 Nisan 2024
Bakan Şimşek açıkladı: Vergi borcuna karar geldi! Yapmayan cezasını ödeyecek!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek açıklama yaptı. Vergi borçlularına bilgi verildi. Yapmayanların ceza ödeyeceği belirtildi. İşte vergi borçlularına detaylar… Ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik koşullar nedeniyle çeşitli tedbirler birçok alanda alınıyor. Ekonomik kalkınmayı sağlamak adına uygulanan kararlardan birisi de gelir beyannamesinde bulunmayan vatandaşlara yönelik oldu. GİB (Gelir İdaresi Başkanlığı) üzerinden yapılan açıklamada vergi borçlarını ödeme […]

Ekonomi
19 Nisan 2024
1998 – 2004 arası sigortalı çalışanların EYT ihtiyacı yok! Bu şartları kontrol eden emekliliği kapıyor

1998 ile 2004 tarihleri arasında sigortası başlatılmış bu çalışanların EYT (Emeklilikte Yaşa Takılanlar) ihtiyacı yok. Bu şartları kontrol eden emekliliğini alacak. İşte emeklilik için 1998 – 2004 sigorta girişlilere verilen hakların detayları… Emeklilik, çalışanların en büyük hayaliyken ülkemizdeki sistemde düzenlemeler sürüyor. Çalışmalar Meclis’te devam ederken yasal çerçevede emeklilik hakkını elde etmek için vatandaşlar da araştırmalar […]

Ekonomi
19 Nisan 2024
13 milyon vatandaşa yatacağı açıklandı! 1 Mayıs itibariyle hesapları kontrol edin

13 milyon vatandaşa yatacağı açıklandı. Vatandaşlara 1 Mayıs itibariyle yatırılmaya başlanacak. İşte hak sahibi olan vatandaşlar için ödeme detayları haberimizde… Ülkemizde sigortalı olarak çalışan vatandaşlar ve onların yakınları için bazı yasal haklar bulunuyor. Yasal haklarını bilen vatandaşlar bazı durumlarda çeşitli ödemelerden yararlanabiliyor. SGK’dan hak sahiplerine yapılacak olan ödemeye dair açıklama geldi. Hak sahibi olan vatandaşların […]