SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Mustafa Ödübek ile dobra dobra

Yayınlanma:
ABONE OL

Kartalspor’un eski 2. Başkanı ve Yeni Amasyaspor Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ödübek, Kartal spor’u ve Kartalspor taraftarlarını çok seviyorum” dedi.

 

Kartalspor’un mali programının olmadığına dikkat çeken Ödübek, “ Kartalspor’un düzelmesi için Kartalspor’un kurtulması için, Kartal’ı yönetenlerin, Kartalspor’u yönetenler birlik olmalılar” tavsiyesinde bulundu.

 

kartalspor-metin odupek-2
“KARTALSPOR’U BİZ BIRAKMADIK.”
Tecrübeli spor adamı Mustafa Ödübek, şöyle devam etti: “  Bu birlik ve beraberlik olursa ki, olmalı. O zaman Kartalspor’u borçlarından kurtarabilirler. Ama o birlik ve beraberliği hissedemediğim için canım, aşkım sevdam Kartalspor’da bu dönem görev almadım. Ama bu demek değil ki Kartalspor’u biz bıraktık. Asla” yorumunu yaptı.
“ HEP DESTEK OLDUM”
Ödübek,” Futbolcuların sezon sonunda maça çıkmayacakları dediklerinde  aramadığım kimse kalmadı.Bu sene ekonomik sıkıntılarında Kartalspor’a  yine destek oldum.Murat Aygün, başkan bilir.Bir önceki dönem başlarken Ergun başkan bilir yine destek oldum.Söylediğim gibi birilerinin desteği ile Kartalspor’un borçlarının ödenmesi mümkün değil.Umuyorum arzu ediyorum yeni çıkacak torba yasada Kartalspor’un vergi ve SSK yapılandırmalarını mantıklı bir çerçevede yaparsa ki, yapması gerekiyor.Kartalspor’un borcu çok ciddi derece de düşecektir.Borcu düşerse Kartalspor’u yönetmek çok kolay” ifadesini kullandı.
“ KARTALSPOR’UN MALİ DİSİPLİNE İHTİYACI VAR”
“Bu yeni yönetim için ve yeni sezon için ümitliyim neden ümitliyim? Çünkü bir Torba yasa var borçlar yapılanacak ayrıca Sayın Kaymakamımız destek oluyormuş. Bu destekleri sürerse şayet Kartalspor istediği başarıyı elde eder ve borcunu da ödeyebilir. Ama her şeyden önce Kartalspor’un mali disipline ihtiyacı var. Mali disiplin derken kulübe su alırken bile mali disiplin çerçevesinde almak lazım Deplasmana gidilirken uçak biletlerini son günde alırsanız söz gelişi 15 Tl. Ama 15 gün öncesine alırsanız 5 bin lira. Bakın burada 10 bin lira bir kazanç oluyor. Kartalspor’a Otoparklar verilmiş kulüp binasının altında dükkânlar yapılmış ve kiraya verilmiş. Demek ki Kartalspor’a iyiye doğru gidiş var. Buradan ayda yaklaşık 60 bin lira,100 bin lira gelir elde edilecekmiş. Kartalspor için ayda 100 bin lira bir gelir elde etmek çok çok önemli.Kartalspor’un günlük bir lira geliri yok Kartal’ın 600 bin,700 bin nüfus var diyoruz 600 lira para toplayamıyoruz” serzenişinde bulundu.
“EKONOMİK YAPISINI DÜZELTMEMİZ LAZIM”
Ödübek, şöyle devam etti: “ Böyle bir şey olabilirmi? Kartalspor’u bir noktaya getirmemiz için ekonomik yapısını düzeltmemiz lazım. Ekonomik yapısını düzeltmedikten sonra Kartalspor’da bir verim bekleyemeyiz. Kartalspor’un kuruluş amacında var yıldız futbolcu yetiştirmek. Yıllarca Kartalspor Türk futboluna yıldızlar yetiştirdi hala bizim yıldızlarımız Fenerbahçe, Trabzonspor ve diğer büyük kulüplerde oynuyor. Servet A Milli Takımımızın yıllarca Stoperliğini yaptı. Geçen sene bir yıldız Kartalspor’dan kaydı gitti. Baka baka kaydı gitti E. Pulgir sezon başında istenilen takımlara verilmedi.

 

 

Verilmiş olsaydı bu gün Kartalspor’un kasasına daha fazla para girmiş olacaktı. Burada hepimizin suçu var. Ben burada yönetimi suçlamıyorum onu da söyleyeyim. Bur da hepimizin suçu var geçmiş yönetimlerin suçu var mevcut yönetimin suçu var. Kartal’ı yönetenlerin suçu var Kartalspor şu anda birlik ve beraberliği yakalamıştır. İnşallah öyledir  Sayın Kaymakamımız. Kartalspor’a çok değer verdiğini biliyorum. Sayın Kaymakamımızın Kartalspor’a çok değer verdiğini biliyorum. Murat Aygün, başkanda aşkla bir şeyler yapmak istiyor.

 

Çok heyecanlı bir arkadaş bu olumluklular oluşmuşken, Torba yasa çıkınca Kartalspor ekonomik yapısını biraz daha düzeltebilirse Kartalspor’umuzun önünde engel kalmıyor gibi görünüyor” dedi.
Ödübek, önemli olanın sportif başarı ile birlikte ekonomik başarının şart olduğunu da sözlerine ekledi.

Haber-foto:Fethi Satıcı

İlgili Haberler

Spor
18 Nisan 2024
UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde Heyecan Dorukta: Yarı Finalistler Yarın Belli Oluyor!

UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek final rövanş maçları yarın oynanacak. Fenerbahçe, ilk maçta 3-2 mağlup olduğu Olympiakos’u Ülker Stadı’nda ağırlayacak. Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek final rövanşında, deplasmanda 3-2 yenildiği Olympiakos ile Ülker Stadı’nda karşılaşacak. Maç, 22.00’de başlayacak ve TV8’den canlı olarak yayınlanacak. Sarı-lacivertliler, evinde avantajı lehine çevirip yarı finale yükselmeyi hedefliyor. DİĞER ÇEYREK […]

Genel
18 Nisan 2024
AKOM’dan kritik uyarı! İstanbul dahil 16 ilde…

İstanbul ve batı bölgeleri için şiddetli yağış ve fırtına uyarısı! İstanbul Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM), İstanbul başta olmak üzere yurdun batı bölgelerinde beklenen şiddetli gök gürültülü sağanaklar ve sıcaklık düşüşleri konusunda vatandaşları uyardı. Kıyı Ege ve Batı Karadeniz bölgelerinde de etkili olacak yağışlar için hazırlıklı olunması gerektiği belirtildi. İSTANBUL’DA BEKLENEN HAVA DURUMU AKOM, […]

Genel
17 Nisan 2024
Bu ikili çok güçlü! Sarımsak Limon karışımı her derde deva

Damar sağlığından romatizma ağrılarına, doğal bir çözüm olan sarımsak ve limon kürü, sağlık sorunlarınıza karşı güçlü bir destek sağlıyor. Sarımsak ve limon, tek başlarına harikalar yaratan iki doğal besin. Bu iki güçlü malzeme birleşince, sağlık üzerindeki faydaları ikiye katlanıyor. DOĞAL DAMAR AÇICI OLARAK LİMON VE SARIMSAK: Dolaşım sistemini destekleyen ve damar sağlığı üzerinde olumlu etkiler […]

Dünyadan
17 Nisan 2024
Başkan Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Eskrim Dünya Şampiyonu oldu

İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik, Gençler ve Yıldızlar Eskrim Dünya Şampiyonası’nda yıldız erkekler epede dünya şampiyonu oldu. İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik eksrim de Dünya Şampiyonu oldu. Milli gururumuz Çevik, Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da devam eden Gençler ve Yıldızlar […]