SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Kartal’lılar sağlıklı yaşam için yürüdü

Yayınlanma:
ABONE OL

Kartal Belediyesi, Sosyal Sorumluluk projelerine bir yenisini ekledi. Radyo Alaturka ve Kartal Belediyesi işbirliği ile düzenlenen “Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü” büyük katılımla Kartal Sahilinde gerçekleşti.

 
Kartal Belediyesi Sosyal Sorumluluk projelerine bir yenisini ekledi. Radyo Alaturka ve Kartal Belediyesi işbirliği ile düzenlenen “Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü”, Radyo Aklaturka dinleyicileriyle Kartallıları buluşturdu. Kartal Belediyesi Dragos Yelken Kulübü’nden başlayan yürüyüşte bir araya gelen yüzlerce vatandaş, Kartal Meydanı’na kadar müzik eşliğinde yürüdü.
Yaklaşık 3 kilometrelik yürüyüşe Kartal Belediyesi Başkan Yardımcıları Ömer Fethi Gürer, Ali Apaydın, Hüsnü Yeşilyurt, Gülcemal Fidan, Turgut Mermertaş ve Kartal Belediyesi birim müdürleri de katıldılar.
“Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü” etkinliği, yürüyüşün ardından akşam da sunuculuğunu Radyo Alaturka Genel Yayın Yönetmeni Seçil Süslü ve Tuğba Saraçlar’ın yaptığı Türk Sanat Müziği konseriyle devam etti.

 
“Kartal Sanatın ve Kültürün Merkezi”
Konser öncesinde konuşan Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Fethi Gürer, Kartal Belediyesi’nin sanata ve sanatçıya değer verdiğini vurguladı. Gürer, Kartal’ın kültür ve sanatta dönüşümün öncüsü olduğunu ifade ederek “ Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün sanata ve sanatçıya verdiği değerin bir yansımasını bugün de görmekteyiz.  Değerli Belediye Başkanımız Op. Dr. Altınok Öz, göreve geldiği günden bu güne tiyatrosu ile sineması ile festivali ile müziği ile Kartal’da büyük bir dönüşümün öncüsü oldu. Geçtiğimiz gün Tiyatro okulumuzun mezunlarının diplomalarını verdik.

 

Birkaç gün önce de sanat müziğinde sezonun son etkinliğini gerçekleştirdik. Yani Kartal’da yalnızca asfalt, yol, kaldırım yapan değil Sosyal Belediyecilik yapan, ‘Önce insan’ kavramı ile hareket eden, insan sevgisini, insana verilecek emeği en yüce değer olarak yansıtan, inanan bir Belediye Başkanımız var. Onun şahsında, emek veren ve Kartal’da güzellikler yaratan değerli bir kadromuz var. Bugün de aramızda bulunan Belediye Başkan Yardımcısı arkadaşlarımız ve halkımızla birlikte güzel bir yürüyüş gerçekleştirdik. Güzellikler hep Kartal ile olsun. Kartallılar, güzelliği hak ediyorlar. Her şey gönlünüzce olsun”dedi.

saglikli-yasam-yuruyusu-kartal-2

“Kartallılara Türk sanat Müziği Ziyafeti”
Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Fethi Gürer’in konuşmasının ardından Radyo Alaturka sanatçılarından Melissa Çallıoğlu ve Adnan Koç sahne aldı. Çallıoğlu ve Koç, Türk Sanat müziğinin birbirinden güzel eserlerini seslendirerek Kartal Meydanı’nı dolduran yüzlerce Kartallıya eğlenceli ve keyifli bir gece yaşattı.

Konser sonunda Kartal Belediye Başkan Yardımcıları Ömer Fethi Gürer ve Hüsnü Yeşilyurt, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz adına Radyo Alaturka sanatçılarına Kartal plaketi takdim ettiler.

İlgili Haberler

Spor
29 Mart 2024
Fenerbahçe’de Süper Kupa Finali öncesi sıcak gelişme: Maça çıkmayalım

Fenerbahçe’den Süper Kupa Finali için radikal karar gelebilir. Galatasaray maçına çıkmama önerisi verildi. Fenerbahçe’nin, Avrupa maçlarının yoğunluğuna rağmen Galatasaray ile oynayacağı Süper Kupa finali için maça çıkmama teklifi gündeme bomba gibi düştü. 7 Nisan’da oynanacak Süper Kupa maçının Galatasaray tarafından ertelenme talebinin reddedilmesi sonrası sarı-lacivertli kulüpten sürpriz bir öneri geldi. SÜPER KUPA FİNALİNDE FENERBAHÇE SAHAYA […]

Genel
29 Mart 2024
Seçil Erzan davasında son dakika gelişmesi! İmza sahte çıktı

Futbolcuların dolandırılması olayı ile ilgili yargılanan Seçil Erzan davasında yeni gelişme var. Dosyadaki son dakika gelişmesine göre Selçuk İnan’ın talep ettiği belgelerde Seçil Erzan’ın yardımcısı sanık Asiye Öztürk’e ait olduğu iddia edilen imzanın sahte olduğu ortaya çıktı. Ünlü futbolcuların da isimlerinin karıştığı dolandırıcılık olayı ile ilgili Seçil Erzan davası olarak bilinen davanın duruşmaları devam ediyor. […]

Spor
28 Mart 2024
28 Mart bugünkü maçlar! Bu akşam kimin maçı var?

28 Mart bugünkü maçlar belli oldu. Hem Türkiye’de hem de Dünya liglerinde oynanacak karşılaşmalar açıklandı. Peki 28 Mart Bugün hangi maçlar var? Futbolseverlerin sabırsızlıkla beklediği gün geldi çattı. 28 Mart Perşembe günü, yerli ve yabancı liglerden bir dizi futbol maçı ekranlara taşınacak. Kıyasıya mücadeleler, futbol tutkunlarına unutulmaz anlar yaşatacak. 28 MART BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? […]

Genel
27 Mart 2024
Tiktok’tan çocukları taciz eden şahıs ruh ve akıl sağlığı hastanesine götürüldü

Tiktok hesabından canlı yayın açarak çocuklarla bağlantı kurup cinsel içerikli sohbet yaptığı tespit edilen Mehmet Akbulut isimli şahıs gözaltına alınmıştı. Akbulut Ruh ve akıl sağlığı Hastanesi’ne sevk edildi. Tiktok’tan canlı yayın açarak çocuklarla bağlantı Kuran ve cinsel içerikli sohbetler yapan tiktok fenomeni Mehmet Akbulut, Erbaa Cumhuriyet başsavcılığının talimatı üzerine gözaltına alınmış ve akıl sağlığı raporu […]