SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Zengin çeşitleriyle Nur Tuhafiye açıldı!

Yayınlanma:
ABONE OL

Kartal Uğur Mumcu mahallesinde farklı konseptiyle hizmete açılan Nur Tuhafiye özellikle ev hanımlarının el emeğini değerlendirebilecekleri bir nokta olacak.

Tuhafiye çeşitleri içinde iplik, yün, orlon, boncuk, kurs malzemeleri, kırtasiye, hobi ahşap boyama ürünleri, gibi bir çok ürünlerin yer aldığı satış merkezi Uğur Mumcu Mahallesinde hanımların buluşma noktası olacak gibi.

nur-tuhafiye-asli-erkan

Özellikle İSMEK gibi kurslara katılan kursiyerlere ve el emeği göz nuru ile ev ekonomisine katıda bulunan ev hanımlarına, hem malzeme tedariği, hem de ürünlerinin satışının yapılabileceği bir takım faaliyetler sağlayacağını dile getiren işletme sahibi Aslı Erkan; “ Nur Tuhafiye’yi açmamızın amacı, İsmek kursiyerlerinin ve becerikli ev hanımlarımızın her türlü ihtiyaçlarını karşılamak. Yenilikçi, kaliteli, diğer tuhafiyelerden farklı olmayı hedefliyoruz. Bunuda açılışımızla beraber başlatıyoruz.

  nur-tahfiye-1

Hanımların el emeği değerlendirilecek!

Hanımlarımızın yaptığı el emeği ürünlerini bize çok cüzi tezgah kirası vererek sergileyip satabileceği kadın emeğini değerlendirme merkezi haline getirmek. Hatta ücretsiz kurs vermek, bu kurslara yaz döneminde çocuklarımızı da katıp çocuklarında el becerilerini arttırmalarına katkıda bulunmak .

Her ay yada her hafta talebe göre tezgahta farklı kişilerin ürünlerini sergilemek herkese merak uyandırmak ve dükkanımızı her zaman gezilip farklı şeyler görebilecekleri bir yer haline getirmek istiyoruz. Yine hiç bir tuhafiyenin yapmadığı bir şeyi yapıp özellikle yaz aylarında satışları canlı tutmak amacıyla çeşitli promosyonlar düzenleyeceğiz.

Yaptıklarımız ve yapacaklarımızla insanlarımızın bakış açısını değiştirmek, kendilerini geliştirmelerine katkıda bulunmak ve her zaman merak uyandırmak istiyoruz. Çünkü  insanlarımızın kaliteyi ve yenikleri hakettiğine inanıyoruz ve bunlarıda özellikle Uğurmumcu mahalle halkının ayağına getiriyoruz” dedi.

nur-tuhafiye-acilis-toplu

Açılışta yoğun katılımın yaşandığı gözlenirken, Uğur Mumcu Mahallesi Muhtarı Soner Eker ve bir çok davetli hayırlı olsun diyerek işyeri sahibini tebrik ettiler.

Nur Tuhafiye Tel: 0 216 476 13 83

İlgili Haberler

Prof. Dr. Nevzat Tarhan ile İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde Bağımlılık Üzerine Söyleşi
Eğitim
20 Nisan 2024
Prof. Dr. Nevzat Tarhan ile İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde Bağımlılık Üzerine Söyleşi

Ülkemiz Bağımlılıkla Mücadele Seferberliği kapsamında, İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde uyuşturucu kullanımı, bağımlılığı ve tedavi yöntemleri konularında Prof. Dr. Nevzat TARHAN ile birlikte Kurum Psikologu Nurdan EYÜPREİSOĞLU’nun moderatörlüğünde bir söyleşi gerçekleştirildi. Söyleşide Prof. Dr. Nevzat TARHAN,  bağımlılık nedir, kişiyi madde kullanmaya iten nedenler nelerdir, bağımlı bir bireyin tedavisi nasıl olmalıdır, bağımlı bir birey ile nasıl […]

Belediye
20 Nisan 2024
Dünyanın Çocukları “Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali” için İBB’de buluştu

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 15 farklı ülkeden ‘Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali’ için İstanbul’a gelen çocukları, Saraçhane’deki tarihi Meclis Salonu’nda ağırladı. İmamoğlu, aralarında Filistin ve Ukrayna’dan gelen çocukların da bulunduğu katılımcılara, “Dünyanın farklı bölgelerinde yaşanan savaşların, acıların son bulması, Atatürk’ün dediği gibi, yurtta ve dünyada barışın egemen olması için, çocuklardan öğreneceğimiz çok şey var. Dilerim, […]

Eğitim
20 Nisan 2024
Çevreci ve Sanat Sever Öğrencilerin Yaratıcı Çalışmaları 3. Kez Müze Gazhane’de!

 İTÜ GVO Beylerbeyi Yerleşkesi öğrencilerinin geleneksel olarak gerçekleştirdiği Yıl Sonu Resim Sergisi bu yıl üçüncü kez 23 Nisan – 14 Mayıs tarihlerinde Müze Gazhane’de yapılacak. Sergideki çalışmaların bir kısmı ‘’ileri dönüşüm’’ temasına odaklanıyor. Öğrencilerin yaratıcı güçlerini dünyanın geleceği için ortaya koydukları sergi izleyicileri düşündürürken, yaşam ve tüketim alışkanlıklarını sorgulamaları için de ilham verecek. Dünya Bankası’nın […]

Genel
18 Nisan 2024
AKOM’dan kritik uyarı! İstanbul dahil 16 ilde…

İstanbul ve batı bölgeleri için şiddetli yağış ve fırtına uyarısı! İstanbul Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM), İstanbul başta olmak üzere yurdun batı bölgelerinde beklenen şiddetli gök gürültülü sağanaklar ve sıcaklık düşüşleri konusunda vatandaşları uyardı. Kıyı Ege ve Batı Karadeniz bölgelerinde de etkili olacak yağışlar için hazırlıklı olunması gerektiği belirtildi. İSTANBUL’DA BEKLENEN HAVA DURUMU AKOM, […]