SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Efsane Başkan Hüseyin Kurt, Kartalspor’u tekrar 1.lige çıkarırım!

Yayınlanma:
ABONE OL

Kurt:”Kartalspor’a hizmete hazırım”

Efsane Başkan Hüseyin Kurt, Kartalspor’u tekrar 1.lige çıkarırım!

Kartalspor’un eski efsane Başkanı Hüseyin Kurt, sessizliğini bozdu ve Kartalspor’a hizmete hazır olduğunu söyledi. Bizi Ümraniye’deki iş yerinde kabul eden Kurt, çarpıcı ve dikkat çekici açıklamalarda bulundu. Kartal spor’un 64 yıllık şanlı tarihinde ilk defa bir alt lige düştüğünü hatırlatan deneyimli iş ve spor adamı Hüseyin Kurt,” 64 yıllık bir kulüp benim dönemimde şampiyon oldu, bir ilki yaşadı. Ve yine bir ilki yaşadı ve bunların döneminde küme düştü” hatırlatması yaptı.

BALIK BAŞTAN KOKTU”

Kurt, şöyle devam etti: “ Kartalspor’u 2009’da genel kurul ile devir etmiştim benden sonra 4-5 başkan değişti sayabildiğim kadarıyla. Kartalspor’da istikrar yok, bu arada bildiğim kadarıyla 8-10 tane de hoca değişti. Balık baştan koktu dört ayda bir genel kurul yapıldı, Kartalspor’da istikrar yok istikrar olmayan yerde başarı gelmez. Benim dönemimde iki genel kurul yapıldı üçüncü genel kurulda Kartalspor’u devir ettim. İki dönem Bank Asya 1. Liginde oynadık üç hocayla çalıştım başarı istikrardan gelir. Tecrübeli ve paralı yönetici olmayınca istikrarda olmaz” ifadesini kullandı.

  huseyin-kurt-fethi-satici

TEK ŞARTLA KABUL EDERİM”

Kurt ,” Aldığım duyumlara göre bazı taraftarlar beni tekrar Kartalspor’un başında görmek istiyorlarmış. Bana böyle bir teklif gelirse bu teklifi şöyle kabul ederim. Kesinlikle Kartalspor’un kapısından içeriye siyaset girmeyecektir.

Kartalspor’da ben beş yıl başkanlık yaptım ben AK Partiliyim benim bir yönetimimde Dr. Sayın Ahmet Çakıroğlu vardı. Çakıroğlu, MHP’den başkan aday adayıydı 2009’da ondan sonra Asbaşkanım Sayın Atilla Bingöl, Ankara CHP Milletvekilinin kardeşidir. Sayın Tekin Bingöl’ün kardeşidir. Üçüncü kişi Rahmetli Sezai Doğruyol DYP’liydi.

Benim yönetimimde AK Partili olarak iki kişi vardı benimle birlikte. Yani on kişilik yönetimde bütün siyasi partileri bir araya getirdim orada. Buna rağmen siyaseti Kartalspor’un kapısından içeriye sokmadım. Tekrar Kartalspor’a başkan olursam yine siyaseti Kartalspor’un kapısından içeriye sokmam. Benim dönemimde bir kişi desinki kulübün içersinde siyaset konuşuldu diye. Diyemez çünkü Kartalspor çatısı altında siyaset konuşulmadı benim dönemimde.

Kati surette siyaset konuşulmadı 2009 yerel seçimlerinden 3-4 ay önce siyasi partilerin hepsinin aday adaylarını topladım ve onlara birer plaket sundum” Diye konuştu.

SEVE SEVE KARTALSPOR’A TEKRAR BAŞKAN OLURUM”

Kurt, şöyle devam etti:” Kartalspor başkanı olduğumda Kartalspor’da eski başkanların fotoğrafları yoktu. Kartalspor’a hiçbir karşılık beklemeden hizmet eden başkanların fotoğraflarını depodan çıkardım ve duvara astırdım. Sağ olan eski başkanları kulübe davet ettim ve hepsine birer plaket sundum. İçlerinden her partili vardı önemli değildi hangi partiden olursa olsun. Önemli değil önemli olan spor’u sevmeleri idi. Spor’da siyaset olmaz spora siyaset girdiği an iş biter.

Camiye, kışlaya ve spor’a siyaset sokmayacaksın. Seve seve tekrardan Kartalspor’a başkan olurum ve hedefimizi de önce birinci lig olarak belirlerim. Kartalspor’a başkan olduğum sene yani 2004’te kızım dört yaşındaydı. Kartalspor Bank Asya 1. Liginden düştüğünde benim kızım ağladı. Ben Trabzonspor’luyum kızım çok koyu bir Kartalspor taraftarı.

Yazık günah 64 yıllık bir spor kulübü adeta sefilleri yaşıyor bu duruma çok üzülüyorum. Tekrar hatırlatıyorum 64 yıllık Kartalspor iki tane ilk yaşamıştır 1. Lige çıkmıştır bir ilki de maalesef bunların döneminde yaşamış ve bir alt lige düşmüştür. Tekrar hatırlatmakta yarar görüyorum. Kartalspor yönetimine her siyasi partiden adam almak kaydıyla.

Benim dönemimde Kartal Belediye Başkanı Sayın Arif Dağlar, idi. Kartal CHP eski ilçe başkanı sağdır Sayın Yüksel Çiftçi’yi devamlı arardım ve Kartalspor’un maçlarına davet ederdim. Gelirdi ve bizlerle birlikte Kartalspor’un maçlarını izlerdi. AK partilisi, MHP’lisi ve diğerleri de maçlarımıza gelirlerdi. Yine el el verelim ve Kartalspor’u bir üst lige çıkaralım.

İlk geldiğim sene maçlarımızı 600-700 kişiye oynuyorduk sonra bu rakamı 5 binin üstüne çıkardık. Her baba yiğidin harcı değil spor yöneticiliği. Geldiğimizde sahayı ve çimleri yeniledik, Tribünleri yeniledik. Protokol Tribünü yaptık. Basın tribünü yaptık. Stadın dört tarafına kamera sistemini kurduk” Yorumunu yaptı.

“ELLERİNDEN GELİYORSA KARTALSPOR’UN ŞAMPİYONLUĞUNU TARİHTEN SİLSİNLER”

Tecrübeli spor adamı Hüseyin Kurt, “ Benden sonra Kartalspor’a bir çivi bile çakılmadı benden sonra bir çivi çaktıysalar başka bir şey demeyeceğim. Desinler ki”şunu yaptık” desinler. Bide benim en ağrıma giden Kartalspor Şampiyon olmuştuya, Şampiyon takımın posteri asılmıştı kulüpte. Gelir gelmez ilk işleri posteri indirmek oldu. Ellerinden geliyorsa tarihten Kartalspor’un Şampiyonluğunu silsinler ve desinler ki “Kartalspor 1.lige çıkmadı” ellerinden geliyorsa onu yapsınlar ellerinden geliyorsa tarihi silsinler” şeklinde konuştu.

İSPATLASINLAR KARTAL MEYDANINDA KENDİMİ ASARIM”

Kurt, Kartalspor’dan üç Trilyon alacağı olduğunu söyledi Kartalspor’un eski borçları ile ilgili şu bilgilendirmeyi yaptı: “ Genel Kurul üyeleri Allah uzun ömür versin hepsi sağ Sayın Öz, aday adayı iken benimle arası çok iyi idi. Adayken yine çok iyi idi maçlara gelirdi fakat belediye başkanı seçildikten sonra değişti. Huyu değişti suyu değişti. Fakat bununla yürümeyeceğini bildiğim için genel kurul istedim. Sayın Öz’e sizden bir istiramım var her gelen gideni kötüler muhasebecimiz orda kulüp müdürlerimiz orda yönetimde olanlar da orda. Bu kulübün dedim ben size muhasebesini açayım mecbur değilim açmaya. Sen buraya bir mali müşavir gönder Kartalspor’un alacağını, borcunu saptasın. Raporunu da hem sana hem bana versin.

Sayın Öz, kendi kooperatifindeki Mali Müşavirini çağırdık. Üç gün o çocuk orda çalıştı, bir rapor düzenledi 12 Trilyon sıfır 33 lira Borcu var kulübün. Bunun iki Trilyon 978 bin lirası bana, altı Trilyon vergi borcu ve gerisi de futbolculara olan borç. O RAPORU bir başkana verdi birde bana verdi. Raporu hala saklıyorum. Kendi Mali Müşavirinin imza attığı şey. Ondan sonra ben belediyeye gittim ve oturduk kendisine “ Bak başkan bu senin Mali Müşavirinin hazırladığı Rapor. Bu Rapora göre size 12 Trilyon 33 lira Kartalspor’un borcu var. Bunun Altı Trilyonu vergi borcu üç Trilyon bana var hala bu parayı alacaklıyım. Bunu da sen ne zaman ödersen öde dedim.

Ben hayatta Kartalspor’u Mahkemeye vermem. Orda beş sene başkanlık yapmışım. Geriye kalan 3 Trilyon 500 bin lira. Bu şekilde hem fikir kaldık. Federasyonun denetçileri var onlarında çıkardığı Rapor var. Biz tutanakla genel kurula gittik ondan sonra Kartalspor’un 22 Trilyon borcu olduğu dillendirildi. İspatlansınlar ben Kartal Meydanında kendimi asarım” yorumunu yaptı.

BORÇSUZ KULÜP OLURMU?”

Kurt,” O da ispatlamasa istifa etsin borçsuz kulüp olmaz ki Bank Asya 1.Lige çıkmış bir kulüp 2. Lig’teki kulüplerin bile 5-6 Trilyon borçları var. Şu anda 2. lig’te oynayan Bank Asya 1. ligine çıkmış bir kulüp için 10 Trilyon 13 Trilyon borç değil ki. Federasyon bir sıralama yaptı Kartalspor’un marka değeri 15 Milyon Avro .Bizim o zaman sıralamamız 8. 9. uncu idi. Kartalspor’un 12 Trilyon borcunun altı Trilyonu devletindir. Bunun 2 milyon 978 bin lirası bana ait. İlerde bana olan borçalarını verebilirsen verirsin. Gerçek olarak Kartalspor’un 12 Trilyon sıfır onun Mali Müşaviri sağdır ben iyi biliyorum ki borçsuz belediye aldı. Belediye kasasında Dört Trilyon para vardı. Ne dedi? “Borçlu belediye devir aldık” şu anda ne kadar belediyenin borcu var? Diyecek söz bulamıyorum.” İfadesini kullandı.

KULÜP ÜYELİĞİMİ SİLMİŞLER”

Kurt, Kartalspor yönetimine de atıfta bulundu ve “Kartalspor’u tekrar 1. Lige çıkaramadılarsa bıraksınlar kulübü. Bir şartla dediğim gibi gelirim ve Kartalspor’a siyaseti sokmam Kartalspor’u tekrar 1. lige çıkartacak yönetimide ben belirlerim. Yani bana yönetime şunu al bunu al demeyecek ben karma bir yönetim yaparım ve Kartalspor’u tekrar 1.lige çıkarırım. Kartalspor kulübünü ben hiçbir genel kurulda siyasete alet etmedim. Bu arada Kartalspor’un cefakâr taraftarlarına da çağrıda bulunmak istiyorum. Kartalspor’a sahip çıksınlar. Kartalspor kimsenin malı değildir Kartalspor Kartallılarındır. Kartalspor’un yeri 2. Lig değildir. Kartalspor’un seyircisini de azalttılar başarı olunca seyirci gelir.

Son olarakta şunu söylemek istiyorum benim Kulüp üyeliğimi silmişler ben ne yaptım? Suçum Kartalspor’u şampiyon yaparak Bank Asya 1. Ligine çıkarmak mı? Ellerinden geliyorsa tarihten benim ve yönetimimin ismini silsinler. Ben Kartalspor’a Beş sene çocuğum gibi baktım yine çocuğum gibi bakmaya hazırım. Sayın Öz, bana “ Alacağının yarısını sil biz sana yarısını verelim” dedi. Ben bu teklifi kabul etmedim sizden bir şey istemiyorum. İlerde kulüp paralanırsa bana olan borcu verirseniz alırım. Vermezseniz siz bilirsiniz dedim. Benim en ağrıma giden şey üyeliğimin silinmesi yani ben ne yaptım şikeden cezamı aldım, şikemi yaptım? Stadımı yıktım? Benden sonra Kartalspor’a bir taş konulmadı, bir çivi bile çakılmadı, maddi ve manevi katkılarımla Kartalspor’u bir üst lige çıkarmaya hazırım.

64 yıllık bir kulübün yeri 2. Lig değildir.

Elimden geldiği kadar yine Kartalspor’a maddi, manevi yardım etmeye hazırım. Süreç içerisinde, yani benden sonraki Kartalspor Başkanlarına telefon ettim ve her zaman yanınızdayım dedim. Beni hiçbir genel kurula davet bile etmediler hatta ben destek olayım Kartalspor’u bir alt lige düşürmeyelim dedim.Yine beni dikkate almadılar ve Kartalspor 64 yıllık şanlı tarihinde bir alt lige düştü. Nasıl ki Kartalspor’u Bank Asya 1.ligine çıkardım yine çıkarmaya hazırım…

FETHİ SATICI

İlgili Haberler

Genel
18 Mart 2024
Migros indirimleri SIRA SIRA dizdi! 9 GÜN SÜRECEK dev kampanya

Migros’tan 9 gün sürecek dev indirim kampanyası geldi. Her şey yüzde 40 indirimde… Migros, müşterilerinin Ramazan ayını daha ekonomik geçirebilmesi için bir dizi indirim kampanyası başlattı. Haftalık indirimlerin yanı sıra, mart ayı sonuna kadar sürecek olan özel indirimlerle dikkat çeken Migros, pek çok üründe yüzde 40’a varan indirimler sunuyor. İşte 27 Mart’a kadar devam edecek […]

Spor
18 Mart 2024
FIFA Başkanı Infantino, Trabzonspor-Fenerbahçe Maçındaki Olayları Kınadı

Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği (FIFA) Başkanı Gianni Infantino, Trendyol Süper Lig’deki Trabzonspor-Fenerbahçe maçında meydana gelen olaylar hakkında sert bir açıklama yaptı. Infantino, maç sonrası yaşananlarla ilgili, bu tür şiddetin futbol dünyasında yerinin olmadığını vurguladı. FUTBOLUN BARIŞÇIL RUHUNA AYKIRI ŞİDDET OLAYLARI FIFA Başkanı, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, “Trabzonspor-Fenerbahçe karşılaşmasının ardından yaşanan şiddet olayları, futbolun barış […]

Spor
18 Mart 2024
Trabzon’da maç sonu kıyamet koptu! Tekmeler, yumruklar havada uçuştu

Trabzon’da Futbol Heyecanı Tansiyonu Yükseltti: Fenerbahçe’nin Zafer Sevinci Kargaşaya Neden Oldu. Trabzon’da yaşanan Süper Lig heyecanı, maç sonrası sahne olan olaylarla gündeme damga vurdu. Fenerbahçe’nin, Trabzonspor’u 3-2 yenerek elde ettiği galibiyetin ardından yaşananlar, futbol tutkusunun ne denli yüksek olduğunu bir kez daha gösterdi. MAÇ SONRASI TANSİYON YÜKSELDİ Fenerbahçe’nin, zorlu Trabzon deplasmanından 3 puanla ayrılmasının ardından […]

Genel
17 Mart 2024
30’lu Yumurta ve 5 Litre Ayçiçek Yağı Fiyatları Düştü! Çılgın İndirim Kaçmaz

Türkiye’nin en büyük market zincirlerinden Migros’ta 30’lu yumurta ve 5 litre ayçiçek yağı fiyatlarına indirim geldi. Migros’un sadece 2 gün sürecek bu kampanyası kaçmaz. Migros Market kampanyaları ile tüketicilerin dikkatini çekmeye hesaplı fiyatları ile de Uğrak yeri olmaya devam ediyor. Ramazan ayının başından bu yana peş peşe indirim kampanyaları ile gündeme gelen ünlü marketler zincirinde […]