SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Özcan Deniz’in sahnesinde evlenme teklifi

Yayınlanma:
ABONE OL

GENÇ KIZ, ÖZCAN DENİZ’İN SAHNESİNDE, ERKEK ARKADAŞINA EVLENME TEKLİF ETTİ

Ülkemizde eğlence hayatının en önemli markası ve en seçkin mekanı Günay Restaurant’ta önceki gece bir kez daha Özcan Deniz ve Sibel Mirkelam fırtınası esti.

 

İstanbul’un en seçkin canlı müzik mekanlarının ve en çok tercih edilen lezzet kuruluşlarının sahibi BVS Group’a ait Günay Restaurant yine müzik ve eğlence dolu bir geceye ev sahipliği yaptı.

Yaklaşık 500 konuğun ağırlandığı Günay’ın sahnesinde Özcan Deniz’den önce Sibel Mirkelam program yaptı. Güzel sesi ve etkili yorumunun yanı sıra hanımefendi kişiliği ve güzelliğiyle de takdir gören Sibel Mirkelam güçlü repertuarıyla yine büyük ilgi topladı. Türk Sanat Müziği’nden, popüler müziğe, cazdan arabeske kadar oldukça geniş bir yelpazede ve çeşitli dillerde şarkı söyleyen genç sanatçı iki saat süreyle program yaptı.

“ORHAN AĞABEY GELMEYECEK Mİ?”

Hem, geçmişte çok sevilip herkesin yaşamında hatırası olan şarkıları seslendiren Sibel Mirkelam hem de bugüne ait çok sevilen eserleri yorumladı. Salondaki konuklar, güzel sanatçının şarkılarına zaman zaman eşlik etmekten de geri kalmadılar.

Günay’da Özcan Deniz ile Sibel Mirkelam’lı geceye çok büyük ilgi vardı. Seçkin konuklar arasında, Semra Özal, Uğur Batur, Aslı ve Bora Pehlivanlar, Cem Kalyoncu, Sevim Emre, Sinem Ceceli, Burçin Birben gibi cemiyetin tanınmış isimleri de bulunuyordu.

Adeta bir alkış sağanağı altında sahneye çıkan Özcan Deniz ilk olarak ‘Böyle Olmuyor’ isimli bestesini seslendirdi. Ardından, ‘Aşk Zorun Ne Benle?’ ve ‘İlllah Aşktan’ isimli şarkılarını söyledi.

Ünlü sanatçı, tüm konuklarına “Hoşgeldiniz” dedikten sonra

Günay’da Almanya’dan gelen konuklarını ağırlayan Emre’ye “Orhan Ağabey gelmeyecek mi?” diye sordu. Sevim Emre eşinin soğuk algınlığından dolayı evde istirahat ettiğini söyledi.

Sanatçı programında kendi şarkılarının yanı sıra, dillerden düşmeyen arabesk, fantezi eserler ve türküleri de yorumladı.

Şarkı aralarında, doğum gününü kutlayan hayranlarını da tebrik etti.

BÖYLESİ İLK KEZ OLUYOR:

“ERKEK ARKADAŞIMA EVLENME TEKLİF EDECEĞİM”

Özcan Deniz tam yeni bir şarkıya başlayacağı sırada genç bir hanım aniden sahneye fırladı ve “İzin verirseniz erkek arkadaşıma evlenme teklif etmek istiyorum” dedi.

Şimdiye kadar erkeklerin, sahnede sevgililerine evlenme teklif etmelerine alışmıştık ama böylesi ilk kez oluyordu. İlk kez bir bayan, hayranı olduğu şarkıcının sahnesine çıkıp, sevdiği erkeğe orada evlenme teklif etmek istediğini söylüyordu.

Özcan Deniz herkesin şaşkın bakışları arasında sahneye gelen Çiğdem isimli genç kıza tebessüm ederek “Peki çağırın arkadaşınızı” dedi.

Genç kız, “Hakan lütfen buraya gelir misin?” diyerek erkek arkadaşını sahneye çağırdı ve Özcan Deniz’in yanında, “Sevgilim seni çok seviyorum, benimle evlenir misin?” diye sordu. Delikanlı ise bu isteğe, “Evet, memnuniyetle” diye cevap verince Günay’da alkış koptu.

Genç çifti kutlayan Özcan Deniz programına kaldığı yerden devam etti.

Yaklaşık 3 saat boyunca sahnede şarkı söyleyen Özcan Deniz, büyük sevgi gösterileri ve alkışlar arasında sahneden ayrıldı.

Özcan Deniz gösterilen büyük ilgi nedeniyle 5 Mayıs Cumartesi gecesi Sibel Mirkelam ile birlikte bir kez daha Günay sahnesinde program yapacak.

İlgili Haberler

Magazin
27 Nisan 2024
ATV’de yaprak dökümü yaşanıyor! İki dizi için final kararı verildi

ATV yaprak dökümünü yaşıyor. Ben Bu Cihana Sığmazam ve Aldatmak dizileri için final kararı verildi. İşte detaylar… ATV ekranlarında yaprak dökümü dönemi yaşanıyor. ATV, dizileri birbir ekran hayatına veda ediyor. ATV ekranlarında izleyici ile buluşan Ateş Kuşları dizisine final kararı alınmasından son Aldatmak ve Ben Bu Cihana Sığmazam dizileri için de final kararı verildi. Aldatmak […]

Magazin
26 Nisan 2024
Yıldız Tilbe son hali ile şok etti! Dişsiz fotoğrafını paylaştı

Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe, son hali ile herkesi şaşkına çevirdi. Sosyal medya hesabından dişsiz halini paylaşan Yıldız Tilbe’yi görenler şaşkına döndü. İşte detaylar… Şarkıları, güçlü sesi ile herkesi kendisine hayran bırakan ve geniş hayran kitlesine sahip olan Yıldız Tilbe, sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan ünlü isimler arasında yer alıyor. Güçlü sesi ve şarkıları ile […]

Magazin
26 Nisan 2024
Ünlü oyuncu Kerem Bursin’den olay olan poz! Kaslarıyla şov yaptı

Ünlü oyuncu Kerem Bursin, sosyal medya hesabından paylaştığı pozu ile gündem oldu. Başarılı oyuncu sosyal medya hesabından paylaştığı ayna pozu ile adeta kas şov yaptı. İşte detaylar… En son başrolü güzel oyuncu Hafsanur Sancaktutan ile paylaştıkları Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan Ya Çok Seversen dizisinde Ateş Arcalı karakterini canlandıran başarılı oyuncu Kerem Bursin, sosyal […]

Genel
26 Nisan 2024
Tavuk Eti İhracatına Yasak Geliyor: Ticaret Bakanlığı Fiyatları Düşürmeyi Hedefliyor

Ticaret Bakanlığı düğmeye bastı. Son dönemlerde peş peşe zamlanan beyaz ette fiyat artışının önüne geçmek için ihracat yasağı geliyor. Artan kırmızı et fiyatları sonucu tavuk etine yönelen tüketici, yüksek fiyatlarla karşılaşınca Ticaret Bakanlığı devreye girdi. Tavuk eti fiyatlarını düşürmek amacıyla ihracata yasak getiriliyor. FAHİŞ ZAM SONRASI TİCARET BAKANLIĞI’NDAN İHRACAT YASAĞI KARARI Yüksek kırmızı et fiyatları […]