SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

BOĞAZİÇİ AÇIK KARATE TURNUVASI BAŞLIYOR

Yayınlanma:
ABONE OL

27. Uluslararası Boğaziçi Açık Karate Turnuvası, İstanbul’da başlıyor. 4-6 Nisan günleri arasında yapılacak müsabakalarda karatenin yıldız isimleri Türk sporseverlerin karşısına çıkacak. Müsabakalar, ücretsiz izlenebilecek.

Ülkemizin en köklü uluslararası karate organizasyonu olma özelliğini taşıyan Uluslararası Boğaziçi Açık Karate Turnuvası, dünya karatesinin önde gelen isimlerini İstanbul’da ağırlıyor. 4-6 Nisan günleri arasında 27’nci kez organize edilecek turnuvaya şu ana kadar 16 ülkeden yaklaşık 400 sporcu kayıt yaptırdı.

Büyükçekmece’de bulunan Gazanfer Bilge Spor Salonu’nda yapılacak müsabakalar ümit, genç ve büyükler kategorisinde gerçekleştirilecek. Üç gün sürecek organizasyonda toplam 37 dalda mücadeleler yapılacak. Madalyaların 33’ü ferdi, 4’ü de takım mücadelelerinde verilecek.

4 Nisan Cuma günü başlayacak turnuvanın açılış gününde ümit ve genç sporcular tatamiye çıkacak. 5 Nisan Cumartesi günü büyükler müsabakaları ile devam edecek organizasyonun son günü 6 Nisan Pazar, takım kata ve kumitede madalyalar sahiplerini bulacak.

1-4 Mayıs’ta Finlandiya’nın Tampere kentinde yapılacak 49. Avrupa Büyükler Karate Şampiyonası öncesi önemli buluşmalar arasında yer alan turnuva için İstanbul’a gelen dünya karatesinin yıldız isimlerini sporseverler ücretsiz olarak izleme imkânına sahip olacak.

2013’TE 112 MADALYA

Geçtiğimiz yıl 20-21 Nisan günlerinde yapılan Uluslararası Boğaziçi Açık Karate Turnuvası’nda Türkiye madalya rekoru kırmıştı.
27 altın, 28 gümüş ve 57 bronz madalya ile genel klasmanda ilk sırayı alan Milli Takımımızın ardında 4 altın, 3 gümüş, 1 bronz madalya ile Suudi Arabistan ve 3 altın, 1 gümüş, 5 bronz madalya ile İtalya yer almıştı.
BASIN TOPLANTISI YARIN
27 yılı geride bırakacak Uluslararası Boğaziçi Açık Karate Turnuvası’nın basın toplantısı, yarın (4 Nisan Cuma) yapılacak. Aksaray’da bulunan Akgün Otel’de gerçekleşecek toplantı, saat 10.30’da başlayacak.

İlgili Haberler

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Öğrenci Ecem bir günlüğüne Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürü oldu

İlçe Millî Eğitim Müdürü Mustafa KIRAÇ, müdürlük makam koltuğunu “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” sebebiyle Kartal Eğe Sanayi İlkokulu öğrencisi Ecem VURAL’a devretti. Ecem VURAL, müdürlük makamına oturması ardından okullarda hayata geçirmek istediği projeleri anlattı. Okul öğrenci meclisi ile gerçekleştirmek istediği projeleri anlatan Ecem VURAL’ı dinleyen İlçe Millî Eğitim Müdürü Mustafa KIRAÇ: paylaştığı […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Kartal Belediyesi Çocuk Meclisi 23 Nisan’ı Kutladı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in öncülüğünde kurulan Çocuk Meclisi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağanı olan bu özel günü kutlayan minik meclis üyeleri, günün anlam ve önemine de vurgu yaptı. Kartal Belediyesi Çocuk Meclis üyelerine Başkan Gökhan Yüksel tarafından başarı belgesi takdim edildi. Kartal Belediyesi Meclis Salonu’nda […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel, Cevizlideki Balkon Çökmesiyle Alakalı İncelemelerde Bulundu

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, geçtiğimiz gün Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’nde ani çökme sonucu yıkılan balkonun bulunduğu bölgeyi ziyaret etti. Ziyarette, Başkan Gökhan Yüksel incelemeler yaparak, yapılan çalışmaları kontrol etti. Ekipler, en kısa sürede olay yerine geçti Olay, geçtiğimiz gün Kartal Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’ndeki 5 katlı bir binada gerçekleşti. Binanın birinci katındaki balkon, büyük […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı admin See Full Bio