SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Başkan Altınok Öz Hürriyet Mahallesi’nde Halkla Buluştu

Yayınlanma:
ABONE OL

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Hürriyet Mahallesi’nde halkla buluştu. Başkan Altınok Öz, beraberinde Kartal Belediyesi Meclis Üyesi adaylarından Yücel Süslü, Önder Turmuş, Dila Damla Öner, Cuma Ergünç, Nihal Korkmaz, Gökhan Yüksel, Perihan Sevim, Tuncay Şahan, Halil Şener ve Taner Özdemir’le birlikte Hürriyet Mahallesi’nde esnafı ziyaret etti, vatandaşların isteklerine, beklentilerine kulak verdi.

BASKAN OZ HURRIYET MAHALLESI ZIYARET (1)

 

Hürriyet Mahallesi esnafı ve vatandaşlar tarafından büyük bir ilgi ve sevgiyle karşılanan Başkan Altınok Öz, esnafın sorunlarını dinledi, yeni dönemde istedikleri hizmetleri dinledi.

 

 

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Hürriyet Mahallesi Yaşam Kalitesini Yükseltme Merkezi’nde bulunan Aşçılık Okulunu da ziyaret etti. Burada kursiyerlerle sohbet eden Başkan Altınok Öz, “Kartal Belediyesi olarak yurttaşların ekonomik özgürlüklerini kazanmaları için çalıştık. Kurslar açarak ev kadınlarımıza kendilerini yetiştirmeleri ve meslek edinmeleri için imkan sunduk. Kartal’da artık kadının adı var. Amacımız, Kartallı kadınların, iş yaşamında daha aktif olduğunu görmek. Bu, beni mutlu ediyor” dedi. Başkan Altınok Öz, Kartal’da kadınların, çocuklarını güvenli bir ortama ve uzman ellere emanet edebilecekleri kreşlerin sayısını arttırdıklarını ve önümüzdeki dönemde de yeni kreşler açacaklarını belirterek “ Kartal’da 2009’da 1 olan Çocuk Gelişim Merkezi ve Gündüz Bakım evlerinin sayısını 11’e çıkardık. Buraya aileler çocuklarını güven içerisinde bırakıyor. Önümüzdeki dönemde hedefimiz, her mahalleye bir kreş yapmak. Bunun için gece gündüz demeden çalışacağız” dedi.

BASKAN OZ HURRIYET MAHALLESI ZIYARET (12)

 

Çocuklara ve gençlere çok önem verdiğini dile getiren Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, çocukların ve gençlerin spora yönelmeleri için park sayısını ikiye katladıklarını hatırlattı. Başkan Altınok Öz, “Çocukların sağlıklı ortamlarda büyümesi ve gelişmeleri bizim için önemlidir. Çocukların geleceği için çalışıyoruz. Gençler ve çocuklar için Kartal’da yeşil alanları ikiye katladık. Uğur Mumcu Mahallesi dahil yeni park sayımızı 51’e yükselttik. Kentler, meydanlarıyla vardır. İnsanlar o meydanlarda toplanır. Sorunlar o meydanlarda çözülür. Kartallı Kazım Meydanı’nı yaptık. Uğur Mumcu ve Ceviz Meydanlarını da en kısa sürede hayata geçireceğiz” diye konuştu.

 

Başkan Altınok Öz, Hürriyet Mahallesi’nde gördüğü ilgi ve sevginin kendisini çok mutlu ettiğini belirterek mahalle sakinlerine ve esnafına teşekkür etti.

 

 

 

 

İlgili Haberler

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Kartal Belediyesi Çocuk Meclisi 23 Nisan’ı Kutladı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in öncülüğünde kurulan Çocuk Meclisi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağanı olan bu özel günü kutlayan minik meclis üyeleri, günün anlam ve önemine de vurgu yaptı. Kartal Belediyesi Çocuk Meclis üyelerine Başkan Gökhan Yüksel tarafından başarı belgesi takdim edildi. Kartal Belediyesi Meclis Salonu’nda […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel, Cevizlideki Balkon Çökmesiyle Alakalı İncelemelerde Bulundu

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, geçtiğimiz gün Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’nde ani çökme sonucu yıkılan balkonun bulunduğu bölgeyi ziyaret etti. Ziyarette, Başkan Gökhan Yüksel incelemeler yaparak, yapılan çalışmaları kontrol etti. Ekipler, en kısa sürede olay yerine geçti Olay, geçtiğimiz gün Kartal Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’ndeki 5 katlı bir binada gerçekleşti. Binanın birinci katındaki balkon, büyük […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı admin See Full Bio

Basında Kartal
22 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel’den 23 Nisan Mesajı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile bir kutlama mesajı yayımladı. Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in yayımladığı mesajında şu ifadeler yer aldı: “Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin açılışının 104’üncü yılını milletçe birlik ve beraberlik içinde kutlamanın gurur, mutluluk ve coşkusunu yaşıyoruz. Tarihimizde önemli bir dönüm noktası olan 23 Nisan […]