SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Kartalspor, 3 hafta sonra sahasında puan kaybetti.

Yayınlanma:
ABONE OL

Spor Toto 2.lig’in 24.haftasında sahasında Kırklarelispor’u konuk eden Kartalspor, karşılaşmadan beraberlikle ayrıldı. Sahasında oynadığı son 3 karşılaşmayı da kazanan Bordo-Beyazlı ekip Kırklarelispor karşısında seriyi sürdüremedi.

Maça hızlı başlayan Kartalspor ilk saniyelerden itibaren rakibi üzerinde baskı kurdu. 1.dakika da Görkem sol kanttan ceza sahası sol çizgisine kadar girdi, kale önüne koşu yapan Burak’ın önüne yerden sert orta yaptı, Burak’tan önce savunma araya girerek topu kornere gönderdi.

2.dakika da Ersel rakip yarı alanın ortalarında kazandığı topla ceza sahasına ilerledi top ayağından biraz açılınca Kırklarelispor kalecisi Olcay’la çarpıştı, karşılamanın hakemi pozisyonu faul olarak değerlendirdi.

7.dakika da atak yönünün sağından Kartalspor taç atışı kullandı, topla buluşan Uğur Utlu son çizgiye kadar indi ortasına rakip ayak koydu ve top kornere çıktı. Kullanılan köşe vuruşunda savunma topu uzaklaştırdı.

11.dakika da savunmadan gönderilen topa rakip yarı alanda Burak kafayla dokundu, Ersel göğsüyle yumuşattığı topu Görkem’in koşu yoluna bıraktı, Görkem topla ceza sahasına girer girmez kalecinin kapattığı köşeye vuruşunu yaptı, kaleci Olcay hiçin kolay bir top oldu.

13.dakikada Uğur Utlu ceza sahasına yakın bölgede topu Hakan Güvençer’e kaptırdı, Hakan topu Eren Açıkgöz’le buluşturdu fakat Eren’in pozisyonu için ofsayt bayrağı kalktı.

14. dakika da Kırklarelispor’dan Hasan Erdi Aslan sağ kanttan ceza sahası içerisine ortaladı, Eren’den önce Zafer kafayı vurarak topu kornere gönderdi. Kornerden gelen topu Uğur kesti ve topu Ersel’le buluşturdu Ersel’in kaptırdığı topa Ahmet sağlam vurdu kaleci Osman bu pozisyonda başarılıydı.

15.dakika da orta yarı alanın bir kaç metre önlerinde Azad topla buluştu, Görkem’in koşu yoluna pasını aktardı topla buluşan Görkem ceza sahasının solundan içeriye girerken Hasan Erdi Aslan’ın darbesiyle yerde kalınca karşılaşmanın hakemi Ramazan Keleş frikik kararı verdi. Atışı Okan kullandı ön direğin önüne doğru gönderdiği top Kartalsporlu oyunculardan dışarı çıktı.

21. dakika da konuk ekip Kırklarelispor, Kartalspor ceza sahasında karambol yarattı, savunma topu kornere gönderdi, Kırklarelispor’dan Kürşat Ergun Aydın köşe vuruşunu paslaşarak kullanmak istedi fakat topu iade aldığında ofsayt pozisyonundaydı.

27.dakika da Kırklarelispor golü buldu fakat kalkan ofsayt bayrağı golü geçersiz kıldı.

28.dakika da kullanılan taç atışında Ersel ceza sahasında topla buluştu rakiplerinden sıyrılıp vurmak istedi fakat savunma ayak koydu top Okan’ın ayağında kaldı, Okan pozisyonu devam ettirmek istedi fakat karşılaşmanın hakemi faul düdüğünü çaldı.

30. dakika da Burak Akdiş, Fırat Sezer’den aldığı topu Gökem’in önüne bıraktı, Görkem son çizgiye inmeden ortasını yaptı Ersel dokunamadı, geriden gelen Okan vurmak istedi fakat savunma araya girerek topu uzaklaştırdı.

34.dakika da Ersel ceza sahası sağından topla içeri girdi, Burak Akdiş’e pasını aktardı Burak’ın ıskaladığı topu savunma uzaklaştırırken, Ersel bu pozisyonda ceza yayı üzerinde bomboş duran Okan’ı görmedi

35.dakika da atak yönünün sağ köşe gönderinden Kartalspor Görkem’le korner kullandı, ceza sahası içerisinde Burak çok iyi yükseldi ve vuruşunu yaptı top az farkla dışarı çıktı.

41.dakika da Burak’ın sağ kanattan yaptığı ortada Ersel topla buluştu, zor pozisyonda vuruşunu yaptı top savunmadan döndü, Kırklarelispor’dan Hasan Erdi Aslan topu uzaklaştırmak isterken Görkem’in baskısı sonuç verdi ve Görkem topa sahip oldu hafif çapraz pozisyonda Görkem vuruşunu yaptı kaleci Olcay uzanarak topa sahip oldu.

44.dakika da rakip yarı alanın ilk metrelerinde Zafer Aydoğdu rakibinin müdahalesiyle yerde kalınca karşılaşmanın hakemi serbest vuruşa hükmetti, doğrudan ceza sahası içerisine kullanılan atışta savunma Burak’tan önce araya girerek tehlikeyi uzaklaştırdı.

45.dakika da orta sahanın solunda Görkem Ersel’le verkaça girdi Görkem topla ceza sahasına girerken Ahmet Yakak tarafından düşürüldü fakat karşılaşmanın hakemi bu pozisyonda devam kararı verdi.

45+2.dakika da Burak Akdiş sağ kanattan ortasını yaptı savunma son anda topu uzaklaştırdı.

Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 beraberlikle tamamlanırken ikinci yarıya konuk ekip Kırklarelispor başladı. İkinci yarının ilk on dakikası orta alan mücadelesi olarak geçerken ilk golü bulan ekip Kırklarelispor oldu.

55.dakika da Azad Filiz orta sahada kendisine faul yapıldığı gerekçesiyle topu elle tutunca maçın hakemi Ramazan Keleş elle oynama kararı verdi. Ceza sahası içerisine kullanılan atışa Hakan Güvençer kafayı vurdu ve Kırklarelispor’u öne geçiren golü kaydetti. 0-1

57. dakika da orta sahanın solunda Uğur’a yapılan faul sonrasında Fırat topla buluştu, arka direkte bulunan Okan’a ortasını yaptı fakat kaleci Olcay araya girerek topa sahip oldu.

62.dakika da Burak Akdiş ceza sahacı içerine girerken rakipleri tarafından sıkıştırıldı, Ahmet Yakak’ın uzaklaştırmak istediği top Fırat’ın önünde kaldı Fırat ceza sahasına gönderdi, kaleciden dönen topu Azad tamamlamak istedi fakat kaleci Olcay tekrardan topa sahip oldu.

63.dakika da rakip yarı alanın ortalarında Burak Akdiş vücudunu kullanarak topa sahip oldu ve ceza sahasına koşu yapan Okan’a derinlemesine bir as attı, Kırklarelispor savunması son anda araya girerek topu kornere gönderdi.

68.dakika da Burak Akdiş orta sahanın solundan topu sürükledi Okan’a pasını aktardı Okan’ın vuruşunda top kaleci Olcay’ın göğsünden döndü pozisyonun devamında Emrah Bedir topu kontrol etti savunma son anda araya girerek topu kornere gönderdi.

71.dakika da Uğur Utlu’nun indirdiği topla sol kanatta Burak Akdiş buluştu, ceza sahasın arkasındaki Okan’a ortasını yaptı, Okan Ahmet Sağlam’ın kayarak müdahalesine rağmen vuruşunu yaptı, top iki direğin birleştiği noktaya çarparak oyun alanına döndü Ersel topa sahip olmak istedi fakat savunma araya girerek tehlikeyi uzaklaştırdı.

74.dakika da atak yönünün solunda taç çizgisine yakın bir yerde Uğur Utlu, Salim Kaya’nın darbesiyle yerde kaldı. Maçın hakemi bu pozisyonda faul kararı verirken Salim’e de sarı kart gösterdi.

75.dakika da Uğur’un düşürülmesiyle kazanılan serbest vuruşu Görkem kullandı, ceza sahası içerisinde savunmadan gelen Zafer topa çok iyi yükseldi ve topu Kırklarelispor ağlarına gönderdi. 1-1

77. dakika da Mesut kendisine atılan topu şık bir şekilde ilk rakibinden kurtararak ceza sahasına ilerledi, arka direğe koşu yapan Emrah’a ortalamak istedi fakat top direğin üstünden dışarı gitti.

78.dakika da ani Kırklarelispor  atağında ceza sahası sol kenar çizgisine girmeden Zafer rakibi Halil Çelik’i düşürdü. Kürşat’ın kullandığı serbest vuruşu Azad kafayla uzaklaştırdı.

82.dakika da kendi yarı alanın ortalarında taç çizgisi üzerinde Anıl topa sahip olmak isterken rakibin sert müdahalesiyle yerde kaldı, sakatlıklardan dolayı oyun bir süre dururken serbest atışı Zafer kullandı, ceza sahasına kadar gelen topu Emrah Bedir kafayla altıpasa gönderdi, Burak Akdiş’ten önce kaleci Olcay topa sahip oldu.

84.dakika da Ersel’in kaptırdığı topa Hasan Erdi çok sert vurdu top kale direğinin dibinden dışarı gitti.

85.dakika da Emrah Bedir ceza sahasının solunda topla buluşur buluşmaz ortasını yaptı, top Hasan Erdi’nin suratına çarparak kornere gitti.

87.dakika da Cemal İşleyen ceza sahasının bir iki metre önünde Burak Akdiş’e faul yaptı, Görkem atışı kullandı savunmanın uzaklaştırmak istediği top Muharrem Efe’de kaldı. Muharrem topu olumlu kullanamadı.

90+2’de Ersel ceza sahası içerisinde topla buluştu ve topu Emrah’a aktardı, Emrah rakibinden sıyrılmak isterken Hasan Erdi ayak koydu top Azad’ın önünde kaldı. Azad önce topu sağına aldı sonra vuruşunu yaptı fakat savunma topu uzaklaştırdı.

Uzatma dakikalarında da eşitlik bozulmayınca karşılaşma 1-1 beraberlikle sona erdi. Bu beraberlik sonunda Kartalspor puanını 34’e yükselterek 8.sıradaki yerini korudu.

Kartalspor: 1 – Kırklarelispor: 1

Stat: Kartal
Hakemler: Ramazan Keleş, Suat Fidan, Kerem Yükünç

Kartalspor: Osman Kurtuldu, Anıl, Zafer, Onur, Okan (Dk. 73 Mesut), Yasin Görkem, Uğur, Fırat (Dk. 63 Emrah), Azad, Ersel, Burak (Dk. 89 Muharrem)

Kırklarelispor: Olcay, Kürşat Ergun, Ahmet Yakak, Halil (Dk. 90 Fatih), Salim (Dk. 78 Yunus), Hakan, Eren, Enis (Dk. 80 Devrim), Hasan Erdi, Cemal, Ahmet Sağlam

Goller: Dk. 55 Hakan (Kırklarelispor), Dk. 82 Zafer (Kartalspor)
Sarı kartlar: Dk. 15 Hasan Erdi,  Dk. 74 Salim, Dk. 83 Hakan, Dk. 86 Eren (Kırklarelispor), Dk. 55 Azad, Dk. 69 Yasin Görkem, Dk. 86 Emrah, Dk. 87 Anıl (Kartalspor)

 

İlgili Haberler

Spor
14 Nisan 2024
Galatasaray’ın yıldızı Davinson Sanchez için transfer görüşmeleri başladı

Galatasaray’ın defans oyuncusu Davinson Sanchez’in takımdaki geleceği ile ilgili karar verildi. Galatasaray’ın defans oyuncusu Davinson Sanchez için transfer piyasası hareketlendi. Kolombiyalı oyuncunun menajeri Fernando Villarreal, transfer görüşmeleri yapmak üzere İtalya’ya uçtu. MENAJER İTALYA’DA: TRANSFER KAPIDA MI? Sanchez’in geleceği büyük merak konusu olurken, oyuncunun temsilcisi Villarreal’in İtalya ziyareti transfer dedikodularını alevlendirdi. Sanchez daha önce Napoli ile […]

Spor
13 Nisan 2024
Süper Lig’de İlk Yabancı VAR Hakemi Atandı

Süper Lig tarihinde ilk kez bir yabancı hakem VAR hakemi olarak görev yapacak. Süper Lig’in 32. haftasında Ankaragücü ile Gaziantep FK arasında oynanacak maç, İspanyol hakem Mario Melero Lopez VAR olarak görev yapacak. Bu atama, Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) yabancı MAÇ DETAYLARI VE HAKEM BİLGİLERİ Maç : Ankaragücü-Gaziantep FK Stadyum : Eryaman Stadı İLGİLİ HABER […]

Spor
13 Nisan 2024
Çaykur Rizespor, Yarın Bitexen Antalyaspor ile Karşılaşıyor

Çaykur Rizespor yarın kendi evinde Antalyaspor’u ağırlayacak. Karşılaşma saat 16.00’da başlayacak. Çaykur Rizespor, Trendyol Süper Lig’in 32. haftasında yarın kendi evinde Bitexen Antalyaspor’u ağırlayacak. Çaykur Didi Stadı’ndaki bu önemli mücadele saat 16.00’da başlayacak ve maçın hakemi Emre Kargın olacak. RİZESPOR, ANTALYASPOR KARŞISINDA 3 PUAN PEŞİNDE Çaykur Rizespor, geçtiğimiz hafta İstanbulspor’u deplasmanda 4-0 gibi net bir […]

Genel
09 Nisan 2024
Tatil Fotoğraflarınız: Hırsızlara Davetiye mi, Keyifli Anılar mı?

Sosyal Medyanın Hırsızlık İstatistikleri Üzerindeki Etkisi Son yıllardaki istatistikler, bayram ve ara tatiller gibi yoğun dönemlerde artan hırsızlık vakalarına dikkat çekiyor. Ancak bu artışın arkasında yalnızca geleneksel yöntemlerin değil, aynı zamanda dijital dünyanın etkisinin de olduğunu söyleyebilirim. Özellikle sosyal medyanın yaygınlaşmasıyla birlikte, hırsızlar giderek daha sofistike ve planlı bir şekilde işlerini yürütüyorlar. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte, […]