SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Kartalspor Aydın’da Efelendi.

Yayınlanma:
ABONE OL

Spor Toto 2.lig Beyaz grupta mücadele eden Kartalspor, lig’in 23.haftasında deplasmanda Aydınspor 1923 ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmadan alacağı galibiyetle Play-Off umutlarını sürdürecek olan Kartalspor maçı 1-2 kazanarak üst sıralardaki yerini korudu.

Tokatspor maçında 3 gol atan Ersel cezalı olduğu için, kaptan Burak Akdiş ise hasta olduğu için Aydın’a götürülmezken teknik direktör Şaban Yıldırım sahaya Osman Kurtuldu, Ramiz Ok, Muammer Erdoğdu, Onur Nasuhoğulları, Fırat Sezer, Uğur Utlu, Azad Filiz, Okan Yıldız, Görkem Arslan, Mesut Uzun ve Emrah Bedir onbiri ile sahaya çıktı.

Burak Akdiş’in yokluğunda ise pazubandını Onur Nasuhoğulları taktı. Karşılaşmanın ilk 10 dakikası orta alan mücadelesi olarak geçerken 12. Dakika da Kartalspor’un ilk atağı geldi. Mesut Uzun rakip yarı alanın ortalarında topla buluştu, sol kanattan bindirme yapan Fırat’la topu buluşturdu, Fırat son çizgiye kadar inip ceza sahasına ortalamak istedi fakat rakibi onun topu rahat kullanmasına izin vermeyince top doğrudan dışarı çıktı.

19. dakika da Kartalspor atak yönünün sağında Mesut Uzun topla buluştu, Hacı Kalın’ın Mesut’a sert müdahalesi sonucunca Mesut yerde kaldı karşılaşmanın hakemi serbest vuruş verirken Hacı Kalın’a da sarı kart gösterdi. Kullanılan serbest vuruşta ceza sahası içerisinde Emrah ve kaleci Ahmet Altın aynı anda yükseldi, hakem Emrah’ın kaleciye temasını faul olarak nitelendirdi.

23. dakika da Görkem’in sol kanattan ceza sahası içerisine yaptığı ortaya Emrah’tan önce Aydınspor savunması araya girerek topu taca gönderdi. Kullanılan taç ataşında Fırat ceza sahasına ortaladı Hacı Kalın kafayla tehlikeyi uzaklaştırdı.

25.dakika da gelişen Kartalspor atağında Görkem sol kanattan taşıdığı topu desteğe gelen Okan’la buluşturdu, Okan ceza sahasına girdi ve çok sert vurdu kaleci Ahmet Altın güçlükle topu çıkarttı pozisyonu iyi takip eden Mesut Uzun kafayla kalecinin uzanamayacağı noktaya topu bıraktı ve Kartalspor’u deplasmanda 0-1 öne geçiren golü kaydetti.

27.dakika da Azad orta alanda topu aldı rakiplerinden sıyrılarak topu Okan’a aktardı Okan savunma arkasına koşu yapan Görkem’in önüne bırakmak istedi fakat topun süratini iyi ayarlayamayınca top doğrudan dışarı çıktı.

29.dakika da Aydınspor 1923 gole çok yaklaştı, Murat Uluç topla ceza sahasına girdi, vuruşunu yapmak isteyince Kartalspor savunması araya girdi ve top arkadan gelen Aydınspor’lu oyuncunun önünde kaldı bu oyuncunun sert vuruşunda top kaleye paralel bir şekilde gidince Kartalspor savunması rahat bir nefes aldı.

30.dakika da Kartalspor Emrah Bedir’le farkı ikiye çıkarttı. Aydınspor’un gole çok yaklaştığı bir pozisyonun devamında Emrah Bedir sol kanatta topla buluştu, ilk rakibinden sıyrılan Emrah ceza sahası içerisinde ikili sıkıştırmadan kurtuldu gole giderken arkadan çelmeyi yedi ve yerde kaldı karşılaşmanın hakemi penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Emrah farkı ikiye çıkarttı. 0-2

33.dakika da Aydın’ın kullandığı köşe vuruşunda kaleci Osman boşa çıktı Kartalspor savunması topu uzaklaştırmaya çalışırken pozisyonun devamında kale içine doldurulan topu Kartalspor savunması tekrar uzaklaştırdı ve pozisyon hızlı gelişen Kartalspor atağına dönüştü Uğur Utlu hızlı bir şekilde rakip yarı alana kat ederek topu Azad’a aktardı Azad’ın kötü vuruşunda top farklı bir şekilde dışarı çıktı.

36.dakika da Kartalspor ceza sahası önünde Görkem rakibine sert girince maçın hakemi Ekrem Gerginci serbest vuruş kararı verdi. Murat ve Erdi paslaşmasında Erdi topa vurdu barajdan Fırat topun önüne atlayarak tehlikeyi önledi.

44.dakika da Azad rakibine faul yapınca ceza sahasını çaprazdan gören bir yerden Aydınspor serbest vuruş kazandı, ceza sahası içerisine yapılan ortaya Onur yükseldi, rakibi Onur’a sert girince karşılaşmanın hakemi oyunu durdurdu.

45.dakika da savunma arkasına atılan topa Görkem koştu, ceza sahsı içerisine girdi Erdi’den sıyrılmak isterken kaleci Ahmet Altın kontrolsüz bir şekilde geldi ondan da sıyrılırken Ahmet, Görkem’i kolundan çekerek indirdi Görkem zor pozisyonda vuruşunu yaptı top ağlara giderken karşılaşmanın hakemi oyunu durdurdu ve Görkem’in faul yaptığını iddia ederek Aydınspor lehine faul verdi ve Kartalspor’u bir golden etmiş oldu.

Karşılaşmanın ilk yarısı Kartalpspor’un iki farklı üstünlüğü ile tamamlanırken ikinci yarıya misafir takım Kartalspor başladı.

49.dakika da Okan’ın pasıyla topla buluşan Görkem ceza sahasına girdi içeri ortaladığı topa savunma araya girdi ve topu kornere gönderdi. Kullanılan köşe vuruşunda Muammer’den önce savunma topu uzaklaştırdı, top ceza sahası önünde Mesut’un önünde kaldı Mesut çok sert vurdu kaleci Ahmet Altın son anda topu kornere çeldi.

50. dakika da Aydınspor gole çok yaklaştı. Ceza sahasının sağından altı pas üzerine yapılan yerden ortaya Aydınspor’lu oyunculardan önce Onur araya girerek tehlikeyi uzaklaştırdı.

52.dakika da Aydınspor sol kanttan geldi, ceza sahasına yapılan ortaya Caner kafayı vurdu kaleci Osman son anda topu tokatladı.

53.dakika da savunmadan topu çıkartan Fırat Sezer, Emrah Bedir’in koşu yoluna derinlemesine bir pas attı Emrah rakibinden topu kurtardı fakat karşılaşmanın hakemi Emrah’ın topa elle müdahale ettiğini söyleyince Kartalspor’un önemli bir atağı başlamadan sona erdi. Bu pozisyonda Emrah sarı kart gördü.

60.dakika da Aydınspor, atak yönünün sağından korner kullandı, ceza sahası içerisinden yapılan kafa vuruşunda Osman topu kornere gönderdi. Diğer köşe gönderinden kullanılan köşe vuruşunda rakip yine kafayı vurmayı başardı fakat top bu sefer doğrudan dışarı gitti.

68.dakika da Aydınspor gole yaklaştı, ceza sahasından yapılan vuruşa Ramiz müdahale etti ve top korner’e çıktı, Korner atışında Kartalspor savunması topu uzaklaştırdı.

69.dakika da Aydınspor, atak yönünün sağından ceza sahasına doğru ilerledi, ceza sahası yan çizgisinin hemen önünde topa yatarak müdahale eden Fırat topa elle dokununca Aydınspor tehlikeli bölgeden serbest vuruş kazandı. Savaş Yıldızhan’ın kullandığı serbest vuruşta Uğur Utlu kafayla uzaklaştırmak isterken top Caner’in önünde kaldı Caner’in uzaktan şut denemesinde top farklı şekilde dışarı çıktı.

73.dakika da ani gelişen Kartalspor atağında Azad ceza sahasına girdi şut atmak isterken savunma araya girdi top kale direğini sıyırarak kornere gitti.

74.dakika da kullanılan köşe vuruşunda Muammer penaltı noktası üzerinde kafayı vurdu ve topu ağlara gönderdi fakat karşılaşmanın hakemi rakibine faul yaptığı gerekçesiyle golü geçerli saymadı.

78.dakika da Aydınspor atak yönünün solunda ceza sahası sol çizgisi yanında Murat’la Kartalspor kalesine gitmek isterken top Ramiz’in eline çarptı ve karşılaşmanın hakemi serbest vuruş verdi. Atışı Umut Kaya kullandı, Savaş Yıldızhan kafayı vurdu ve top az farkla dışarı gitti.

82.dakikada Ramiz hızla rakip yarı alanına girdi sağ kantta koşu yapan Okan’a pasını aktardı Okan altıpasa koşu yapan İlkay’a ortasını yaptı kaleci Ahmet uzandı topu elinin altından kaçırdı fakat arkada hiçbir Kartalspor’lu oyuncu olmayınca Kartalspor bu önemli ataktan sonuç alamadı.

83.dakika da Kartalspor İlkay’la çok net bir gol pozisyonundan yararlanamadı. Mesut’un pasıyla topla buluşan İlkay çapraz pozisyonda uzak köşeye vuruşunu yaptı kaleci Ahmet Altın son anda topa dokunarak mutlak bir golü önledi.

84.dakika da İlkay bir gol pozisyonundan daha yararlanamadı. Muharrem Efe’nin pasıyla topla buluşan İlkay çok sert vurdu kaleci Ahmet Altın topu güçlükle kornere çeldi.

87.dakikada Aydınspor Samet Kumbaşı ile gole yaklaştı, Samet ceza sahasına girerken kaleci Osman kalesini terk ederek Samet’in ayaklarından topu aldı ve tehlikeyi önledi.

90.dakika da Aydınspor’dan Murat kazanılan serbest vuruşu doğrudan kaleye gönderdi Osman topu çeldi Fırat topu kornere bıraktı. Korner atışını çabuk kullandılar ceza sahası içerisinde Onur topu uzaklaştırdı.

90+1. Dakika da Aydınspor farkı bire indirdi. Aydınspor atağında Osman ilk pozisyonda topa geçit vermedi fakat Bayram pozisyonu takip eden isimdi vuruşunu yaptı ve skoru 1-2’ye  taşıdı.

90+4. Dakika da hızlı gelişen Kartalspor atağında Okan ceza sahası ön çizgisine kadar geldi, İlkay’a ara pası atmak isterken rakibi elle müdahale etti karşılaşmanın hakemi serbest vuruşa hükmetti. Topun başına geçen Muharrem Efe pozisyondan sonuç alamadı.

Bu pozisyon sonrasında karşılaşmanın orta hakemi maçın bitiş düdüğünü çaldı ve maçı kazanan taraf konuk ekip Kartalspor oldu. 1-2

Aydınspor 1923: 1 – Kartalspor: 2

Stat: Adnan Menderes
Hakemler: Ekrem Gerginci, Selman Timur,  Sezgin Altun

Aydınspor 1923: Ahmet, Bayram, Ahmet Kesim, Umut, Murat, Sefa (Dk.44 Samet), Aykut, Zihni, Hacı (Dk.46 Savaş), Caner, Erdi

Kartalspor: Osman Kurtuldu, Onur, Okan, Görkem (Dk.70 Muharrem), Emrah Bedir (Dk.54 İlkay), Mesut (Dk.86 Anıl), Ramiz, Uğur, Fırat, Azad, Muammer

Goller: Dk. 89 Bayram (Aydınspor 1923), Dk. 25 Mesut, Dk. 30 Emrah Bedir (penaltı) (Kartalspor)
Sarı kartlar: Dk. 20 Hacı, Dk.73 Ahmet Kesim, Dk.79 Bayram (Aydınspor 1923), Dk. 56 Emrah Bedir, Dk. 69 Fırat, Dk. 89 Muharrem  (Kartalspor)

 

İlgili Haberler

Spor
14 Nisan 2024
Galatasaray’ın yıldızı Davinson Sanchez için transfer görüşmeleri başladı

Galatasaray’ın defans oyuncusu Davinson Sanchez’in takımdaki geleceği ile ilgili karar verildi. Galatasaray’ın defans oyuncusu Davinson Sanchez için transfer piyasası hareketlendi. Kolombiyalı oyuncunun menajeri Fernando Villarreal, transfer görüşmeleri yapmak üzere İtalya’ya uçtu. MENAJER İTALYA’DA: TRANSFER KAPIDA MI? Sanchez’in geleceği büyük merak konusu olurken, oyuncunun temsilcisi Villarreal’in İtalya ziyareti transfer dedikodularını alevlendirdi. Sanchez daha önce Napoli ile […]

Spor
13 Nisan 2024
Süper Lig’de İlk Yabancı VAR Hakemi Atandı

Süper Lig tarihinde ilk kez bir yabancı hakem VAR hakemi olarak görev yapacak. Süper Lig’in 32. haftasında Ankaragücü ile Gaziantep FK arasında oynanacak maç, İspanyol hakem Mario Melero Lopez VAR olarak görev yapacak. Bu atama, Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) yabancı MAÇ DETAYLARI VE HAKEM BİLGİLERİ Maç : Ankaragücü-Gaziantep FK Stadyum : Eryaman Stadı İLGİLİ HABER […]

Spor
13 Nisan 2024
Çaykur Rizespor, Yarın Bitexen Antalyaspor ile Karşılaşıyor

Çaykur Rizespor yarın kendi evinde Antalyaspor’u ağırlayacak. Karşılaşma saat 16.00’da başlayacak. Çaykur Rizespor, Trendyol Süper Lig’in 32. haftasında yarın kendi evinde Bitexen Antalyaspor’u ağırlayacak. Çaykur Didi Stadı’ndaki bu önemli mücadele saat 16.00’da başlayacak ve maçın hakemi Emre Kargın olacak. RİZESPOR, ANTALYASPOR KARŞISINDA 3 PUAN PEŞİNDE Çaykur Rizespor, geçtiğimiz hafta İstanbulspor’u deplasmanda 4-0 gibi net bir […]

Genel
09 Nisan 2024
Tatil Fotoğraflarınız: Hırsızlara Davetiye mi, Keyifli Anılar mı?

Sosyal Medyanın Hırsızlık İstatistikleri Üzerindeki Etkisi Son yıllardaki istatistikler, bayram ve ara tatiller gibi yoğun dönemlerde artan hırsızlık vakalarına dikkat çekiyor. Ancak bu artışın arkasında yalnızca geleneksel yöntemlerin değil, aynı zamanda dijital dünyanın etkisinin de olduğunu söyleyebilirim. Özellikle sosyal medyanın yaygınlaşmasıyla birlikte, hırsızlar giderek daha sofistike ve planlı bir şekilde işlerini yürütüyorlar. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte, […]