SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Hemşehrilerinden Karakoç’a tam destek!

Yayınlanma:
ABONE OL

Sultanbeyli’de yaşayan Kars-Ardahan-Iğdır’lılar, Saadet Partisi’nden belediye meclis üyesi adayı olan hemşehrileri Recep Karakoç’la yemekli bir toplantıda bir araya geldi.

Hemşehrilerinden Karakoç’a tam destek!

Saadet Partisi Sultanbeyli Belediye Meclis üyeliğine 3. sırada ismi açıklanan, gazeteci meslektaşımız Recep Karakoç ve aday olduğu Saadet Partisine destekler her geçen gün artıyor. Meclis üyeliği listesinin açıklanmasından sonra çalışmalarını hızlandıran Karakoç, Çarşamba akşamı Sultanbeyli’de yaşayan Kars-Ardahan-Iğdır’lı kanaat önderleri ve gazetecilik faaliyetlerini sürdüren meslektaşlarını Avukat Halil İbrahim Arıkan ile buluşturdu. Programda tam destek sözü çıktı.

sultanbeyli-saadet-partisi

ÇALIŞMALAR HIZLANDI

Sultanbeyli’de seçimi kazanmak için var gücünü kullanan Saadet Partisi, çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Meclis üyesi listesinin açıklanmasından sonra saha çalışmalarına dâhil olan meclis üyeleri, kitleleri ile buluşmaya başladı. Uzun yıllardır Sultanbeyli’de gazetecilik faaliyetlerini sürdüren Recep Karakoç, Çarşamba akşamı Sultanbeyli’de yaşayan Kars-Ardahan-Iğdır’lı kanaat önderlerini Avukat Halil İbrahim Arıkan ile buluşturdu.

PROGRAMA RENKLİ SİMALAR KATILDI

Yaklaşık iki saat süren programa saadet Partisi İlçe Başkanı İsmail Yılmaz, Sultanbeyli Belediye Başkan Vekili Necip Karadağ, Kars-Ardahan Iğdır Dernek Kurucusu Nihat Karakoç, sonrasında dernek başkanlığı yapan Atıf Karabacak, Mehmet Taş, Yüksel Çelik ve mevcut dernek başkanı Feridun Ayırkan’da hemşehrileri Recep Karakoç’a destek olmak için programa katıldı. Birçok tanınmış işadamı ve kamu dairesi yöneticilerinin katıldığı programda konuşmalar sonrası sohbet şeklinde devam etti.

KARAKOÇ: “HEMŞEHRİLERİM’DEN TAM DESTEK BEKLİYORUM”

Programın açılış konuşmasında davetliler arasında yer alan babasına karşı olan duygularını ifade ederek konuşmasına başlayan Recep Karakoç: “bugüne kadar çıkacağım her yolda istişare ettiğim, destek ve dualarını aldığım babama, meclis üyeliğim söz konusu ne dersin diye fikrini sorduğumda ‘haklı olduğuna inandığın davada sonuna kadar yürü’ dediğinde besmelemizi çekip yola çıktık. Huzurlarınızda beni cesaretlendiren ve yol almamda en büyük destekçim olan babama teşekkür ediyorum’ dedi. İnsanların çetin yola çıktığında en büyük destekçisi ailesi ve yakın çevresidir diyerek konuşmasına devam eden Karakoç, ‘burada dernek başkanlarımız, derneğimizde görev alan yönetim kurulu üyelerimiz ve işadamlarımız var. Burada bulunan değerli ağabeylerimle birlikte Kars- Ardahan-Iğdır Derneğinde yıllarca görev aldım ve hemşehrilerime hizmet etmeye çalıştım. Şimdi kardeşiniz olarak sizlerden mensubu olduğum partiye destek olmanızı hassaten rica ediyorum” dedi. 

Karakoç’un konuşması sonrası söz alan Belediye Meclis Başkan Vekili Necip Karadağ, ‘Saadet Partisi Sultanbeyli’de büyük bir ivme yakalamış durumda. Hemşehrimiz Recep Karakoç ile birlikte kadroya kalite getirmiştir. Saadet Partisi’nin Sultanbeyli’de bu dönem seçimi kazanacağına inancım tam. Bugünden sonra hepimiz hemşehrimiz için var gücümüzle Saadet Partisi’ne destek vereceğiz’ dedi.

YILMAZ: ‘BİRER GÖNÜLLÜ OLARAK SAADET PARTİSİNE DESTEK VERMENİZİ BEKLİYORUZ’

Seçim stratejilerini ve çalışmalarını davetlilerle paylaşan İlçe Başkanı İsmail Yılmaz, ‘2014 yerel seçimlerine sıkı çalıştıklarını ve 30 Mart akşamı sandıklardan Saadet Partisi’nin çıkacağına inandığını’ dile getirdi. Davete katılan misafirlerden özel bir ricada bulunan Yılmaz; ‘bugün değer verdiğiniz, kişiliğine inandığınız Recep Karakoç kardeşimize destek olmak için buraya gelmiş bulunuyorsunuz. Başkanımız Halil İbrahim Arıkan, belediye başkanlığını kazanmadığı sürece Recep Karakoç kardeşimiz ve diğer meclis üyelerimiz mecliste sadece muhalefet görevi görürler. Amacımız, mecliste muhalefet olmak değil. Seçimi kazanmak. Recep Karakoç’la birlikte başkanımızda kazandırmamız lazım. Onun için sizler, görüştüğünüz, el sıkıştığınız, hasbihal ettiğiniz her insandan Saadet Partisi’ne destek vermelerini rica etmelisiniz. Birer gönüllü Saadet Partili olarak bizler adına çalışmalar yapmanızı istirham ediyorum’ dedi.

SULTANBEYLİ’Yİ ÇANTADA KEKLİK GÖRMEMEK LAZIM

Programda söz alan Saadet Partisi Belediye Başkan adayı Av. Halil İbrahim Arıkan, davetlilere hitap ederek “Bu güne kadar mevcut iktidar, Sultanbeyli’den ciddi oy aldığı halde, ilçeden bir il yönetim kurulu üyesi, bir milletvekili adayı, Büyükşehirde bir idareci dahi almaya tenezzül etmedi. Ama bir bakıyorsunuz Adalar ilçesinden ilde temsilci var. Milletvekili adayı var. Kaç seçmeni var adaların? Kaç oy verirler partinize? Ama Sultanbeyli’ye gelince ne hikmetse kör ve sağırlar. Sultanbeyli halkının, buna karşılık bu seçimlerde artık iktidar partisine çantada keklik olmadığını göstermesi gerekir.” Dedi.

VATANDAŞ ÇÖZÜMÜN NERESİNDE OLACAK?

Arıkan, projelerinden da kısaca bahsettiği konuşmasının ardından sorulan sorulara cevap verdi. Mülkiyet ve kentsel dönüşüm ile ilgili bir soruya da “Evet, iktidar partisine göre Sultanbeyli’de bir çözüm olacak, aslında 5 yıl önce de bu çözüm olabilirdi, ama olmadı. Şimdi olacaksa, vatandaş bu çözümün neresinde olacak. İşte bütün mesele budur, bunu sorgulamak lazım” dedi.

İlgili Haberler

Dünyadan
17 Nisan 2024
Başkan Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Eskrim Dünya Şampiyonu oldu

İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik, Gençler ve Yıldızlar Eskrim Dünya Şampiyonası’nda yıldız erkekler epede dünya şampiyonu oldu. İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik eksrim de Dünya Şampiyonu oldu. Milli gururumuz Çevik, Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da devam eden Gençler ve Yıldızlar […]

Belediye
16 Nisan 2024
İBB MECLİSİ 9. DÖNEM İLK OTURUMU İMAMOĞLU TARAFINDAN AÇILDI

İBB 9’ncu seçim dönemi ilk oturumu, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinden üçüncü kez başarıyla çıkan Başkan Ekrem İmamoğlu tarafından açıldı.  Oturumu açmadan önce, toplam 315 kişiden oluşan İBB Meclis üyelerinin ellerini tek tek sıkan İmamoğlu, “31 Mart 2024 seçimlerinde halkımız, demokratik hakkını kullanmış ve İstanbul’u 5 yıl daha yönetmemiz yönünde bizlere vazife vermiştir. 5 yıl […]

Basında Kartal
16 Nisan 2024
Kartal Belediyesi Kreş Öğrencilerinden Resim Sergisi

Kartal Belediyesi’nin ilçe genelinde hizmet veren 14 kreşinde eğitim gören kreş öğrencileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı konu eden ‘Sanatın Çocukları’ adlı resim sergisine imza attı. Minik öğrencilerinin yaptığı 55 eserden oluşan sergi gelenler tarafından büyük beğeni topladı. Kartal Belediyesi Fuaye Alanı’nda düzenlenen serginin açılışına Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’i temsilen; Başkan Yardımcısı […]

Genel
09 Nisan 2024
Tatil Fotoğraflarınız: Hırsızlara Davetiye mi, Keyifli Anılar mı?

Sosyal Medyanın Hırsızlık İstatistikleri Üzerindeki Etkisi Son yıllardaki istatistikler, bayram ve ara tatiller gibi yoğun dönemlerde artan hırsızlık vakalarına dikkat çekiyor. Ancak bu artışın arkasında yalnızca geleneksel yöntemlerin değil, aynı zamanda dijital dünyanın etkisinin de olduğunu söyleyebilirim. Özellikle sosyal medyanın yaygınlaşmasıyla birlikte, hırsızlar giderek daha sofistike ve planlı bir şekilde işlerini yürütüyorlar. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte, […]