SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Kartalspor Gümüşhanespor karşılaşmasından eli bos dondu.

Yayınlanma:
ABONE OL


Spor Toto 2.lig’in 21.haftasında deplasmanda Gümüşhanespor ile karşılasan Kartalapor 87.dakikada yediği golle karşılaşmadan puansız ayrıldı.

Gümüşhane Yenişehir Stadyumunda oynanan karşılaşmayı Aydın bölgesi hakemlerimizden Bahattin Şimşek yönetirken yardımcılıklarını Kamil Çetin, F. Buğra Bayguş ve İbrahim Akmazlar üstlendi.

İlk yarısı beraberlikle sonuçlanan karşılaşmanın ikinci yarısında galibiyet golünü bulan ev sahibi Gümüşhanespor üç puanı hanesine yazdırmayı başardı.

Karşılaşmanın 9.dakikasında Uğur Utlu’nun ara pasıyla topla buluşan Burak Akdiş ceza sahasına girmek isterken savunma araya girerek topu kornere gönderdi.

12. dakika da Gümüşhanespor atak yönünün sağ köşe gönderinden korner atışı kullandı, ceza sahası içerisinde Yılmaz kafayı dokundu ve takımını öne geçiren golü kaydetti. 1-0

14. dakika da ani gelişen Kartalspor atağından Görkem sol kanattan ceza sahası içerisine orta yaptı, Gümüşhanespor savunması topla buluşan Okan’ın pozisyonunu bozarak topu tehlikeli bölgeden uzaklaştırdı.

gumus-kart-1
25.dakika da hızlı gelişen Gümüşhanespor atağında ceza sahası sol çizgi üzerinde Azad rakibini düşürünce karşılaşmanın hakemi Bahattin Şimşek serbest vuruşa hükmetti. Tehlikeli bölgeden kullanılan serbest vuruşta Ersel tehlikeyi uzaklaştıran isim oldu.

32.dakika da kazanılan köşe vuruşunu paslaşarak kullanan Kartalspor’da Okan ceza sahası içerisine ortaladı, rakibin kafasından arka direğe doğru giden topa Onur müdahale edemeyince top taca çıktı.

33.dakika da ceza sahası önünde rakibinden topu çalan Azad doğrudan kaleyi denedi fakat top kalecinin kucağında kaldı.

34.dakika da Gümüşhanespor’lu bir oyuncu sakatlıktan dolayı yerde yatarken takım arkadaşı Yılmaz Can sağ kanattan rakiplerini eksilterek ceza sahası içerisine girdi kaleci Osman Kurtuldu son anda araya girerek topa sahip oldu ve hemen topu eliyle topu oyuna soktu. Atak yaparken topu dışarı atmayan Gümüşhanespor’lu oyuncular Kartalspor oyuna başladığında topu dışarı atmaları için münakaşaya girince ortam gerildi ve bu pozisyonda Kartalspor’dan Okan ve Gümüşhanespor’dan kaleci Hasan sarı kart gördü.

40.dakika da kullanılan köşe vuruşunda ceza yayı üzerinde topla buluşan Azad Filiz şutunu çekti kaleci Hasan güçlükle topu çeldi.

41.dakikada Burak Akdiş atak yönünün solunda, ceza sahasının birkaç metre gerisinde düşürülünce karşılaşmanın hakemi serbest vuruş kararı verdi. Atışı Görkem kullandı topa iyi yükselen Uğur Utlu şık bir kafa vuruşuyla skorda dengeyi sağladı. 1-1

43. dakika da Ersel ceza sahası önündeki Azad’a pasını aktardı Azad’ın vuruşunda top üsten dışarı çıktı.

Karşılaşmanın ilk yarısı 1-1 beraberlikle sonuçlanırken ikinci yarı Kartalspor’un vuruşuyla başladı.

57.dakikada Gümüşhanespor’un sağ kanttan kullandığı köşe vuruşunda top ceza sahası önüne açıldı Gökhan Karali gelişine vurdu top az farkla dışarı çıktı.

60.dakika da Kartalspor gole çok yaklaştı. Burak Akdiş atak yönünün sağından zor pozisyonda ceza sahasına ortasını yaptı Görkem şık hareketlerle rakiplerinden sıyrıldı çizgiye kadar inen oyuncu boş kale önüne topu çıkarttı fakat o noktada hiçbir Kartalspor’lu oyuncu olmayınca Kartalspor yüzde yüzlük gol pozisyonundan yararlanamadı.

65.dakika da Kartalspor savunmasının yaptığı hata sonucunda Gümüşhanespor gole çok yaklaştı fakat Fırat Sezer çizgi üzerinden topu çıkartan isim oldu.

70. dakika da Ersel’in düşürülmesiyle kazanılan serbest vuruşu Görkem kullandı, altı pas üzerinde Burak topa yükseldi top Uğur’un önünde kaldı fakat Burak’ın kaleciye teması nedeniyle karşılaşmanın hakemi bu pozisyonda faul kararı verdi.

87. dakika da Kartalspor savunmasının hatasını iyi değerlendiren İzzet Gümüşhanespor’u 2-1 öne geçiren isim oldu.

Kalan sürede başka gol olmayınca karşılaşma Gümüşhanespor’un 2-1 üstünlüğü ile tamamlandı. Kartalspor önümüzdeki hafta sahasında Tokatspor’u konuk edecek.

Gümüşhanespor: 2 – Kartalspor: 1

Stat: Yenişehir
Hakemler: Bahattin Şimşek, Kamil Şimşek, Buğra Bayguş

Gümüşhanespor: Hasan, Tekin (Dk. 75 Cem), Yılmaz Can (Dk. 90 Koray), İzzet, Burak, İskender, Selçuk, Gökhan (Dk. 66 Ali), Taner, Fırat, Bilal

Kartalspor: Osman Şimşek, Zafer, Onur, Okan, Yasin, Ramiz, Uğur, Fırat, Azad (Dk. 89 İlkay), Ersel, Burak (Dk. 82 Muharrem)

Sarı kartlar: Dk. 35 Hasan, Dk. 77 Burak, Dk. 81 Selçuk (Gümüşhanespor), Dk. 35 Okan, Dk. 55 Uğur, Dk. 67 Ramiz, Dk. 90 Muharrem (Kartalspor)
Goller: Dk. 12 Yılmaz Can, Dk. 87 İzzet (Gümüşhanespor), Dk. 41 Uğur Utlu (Kartalspor)

 

İlgili Haberler

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Kartal Belediyesi Çocuk Meclisi 23 Nisan’ı Kutladı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in öncülüğünde kurulan Çocuk Meclisi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağanı olan bu özel günü kutlayan minik meclis üyeleri, günün anlam ve önemine de vurgu yaptı. Kartal Belediyesi Çocuk Meclis üyelerine Başkan Gökhan Yüksel tarafından başarı belgesi takdim edildi. Kartal Belediyesi Meclis Salonu’nda […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel, Cevizlideki Balkon Çökmesiyle Alakalı İncelemelerde Bulundu

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, geçtiğimiz gün Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’nde ani çökme sonucu yıkılan balkonun bulunduğu bölgeyi ziyaret etti. Ziyarette, Başkan Gökhan Yüksel incelemeler yaparak, yapılan çalışmaları kontrol etti. Ekipler, en kısa sürede olay yerine geçti Olay, geçtiğimiz gün Kartal Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’ndeki 5 katlı bir binada gerçekleşti. Binanın birinci katındaki balkon, büyük […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı admin See Full Bio

Basında Kartal
22 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel’den 23 Nisan Mesajı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile bir kutlama mesajı yayımladı. Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in yayımladığı mesajında şu ifadeler yer aldı: “Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin açılışının 104’üncü yılını milletçe birlik ve beraberlik içinde kutlamanın gurur, mutluluk ve coşkusunu yaşıyoruz. Tarihimizde önemli bir dönüm noktası olan 23 Nisan […]