SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Fitness’a dört günde 600 kadın üye

Yayınlanma:
ABONE OL

 

Pendik Belediyesi tarafından Fevzi Çakmak Mahallesi’nde geçtiğimiz günlerde açılışı yapılan Arif Nihat Asya Kültür Merkezi, özellikle kadınların uğrak yeri oldu. Hizmete giren fitness salonu için uzun kuyruklar oluşurken, dört gün içinde 600 kadın kayıt yaptırdı.

 

 

fitnes

Fevzi Çakmak Mahallesi’nde içinde kültürden sağlığa kadar bir çok hizmetin verilmeye başlandığı Arif Nihat Asya Kültür Merkezi’nde yer alan fitness salonu, kısa süre içinde kadınların en gözde mekanı haline geldi. Bir günde 250 kişinin spor yapmak için kayıt olduğu merkezin üye sayısı, dört günde 600’e ulaştı.

 

Cumartesi günleri de dahil haftanın 6 günü açık olan merkez, fitness, pilates, spinning ve aerobik olmak üzere dört branşta hizmet sunacak. Üyeler, 3 eğitmenin gözetiminde diledikleri 2 branşı seçerek haftanın iki günü spor yapabilecek. Beden eğitimi öğretmeni Nihan Yıldız, açıldığı günden beri merkezin yoğun talep gördüğünü belirterek, “Şimdiye kadar 600 kişi programlara kayıt oldu. Bir gün içinde 250 kişiyi kayıt için başvuru yaptı. Sağlıklı yaşam için spor yapmak isteyen hanımlar, böyle bir merkeze kavuştukları için gerçekten çok mutlu oldu” dedi.

 

 

merkez iç

Açılmasını dört gözle bekliyorduk

 

İlk günden beri kayıt rekoru kıran Fitness merkezi nin açılmasından dolayı çok mutlu olduklarını belirten mahalle halkı, “bize spor için böyle bir mekan sağlanacağını rüyamızda görsek inanmazdık. Burası, beklentimizin çok ötesinde oldu” şekilnde duygularını dile getirdiler.

 

Kayıt yaptıran Arzu Berk, “Açılmasını büyük bir heyecanla bekliyorduk. Hizmete girmesine çok sevindik. Ücret ödemeden böyle bir yerden faydalanacağımızı rüyamızda görsek inanmazdık” derken, Elif Yazıcı da “fitness ve pilates için geldim. Hem fazla kilolarımı, hem stresimi atmak için kayıt oldum. Mahallemizde böyle bir yer açıldığı için çok mutluyum” şeklinde konuştu.

 

 

Başkan Şahin: Kadınlar için pozitif ayrımcılık yaptık

 

Arif Nihat Asya Kültür Merkezi’nin giriş katında yer alan merkezde 1 fitness salonu ve 2 stüdyo bulunuyor. 6 yürüyüş bandı, 2 yatay bisiklet, 2 dikey bisiklet, 3 eliptik bisiklet, spinning , çeşitli fitness aletleri, pilates ve eaerobik malzemeleri ile kadınların spor yapmalarına imkan tanınıyor. Kültür Merkezi’nın açılışını yapan Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ve Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin de fitness salonu inceleyerek, kondüsyon aletlerini denediler. Başkan Şahin, bu merkezle kadınlar için pozitif ayrımcılık yaptıklarını belirterek, “Onlar bunu hak ediyor” dedi.

 

 

 

İlgili Haberler

Spor
28 Mart 2024
28 Mart bugünkü maçlar! Bu akşam kimin maçı var?

28 Mart bugünkü maçlar belli oldu. Hem Türkiye’de hem de Dünya liglerinde oynanacak karşılaşmalar açıklandı. Peki 28 Mart Bugün hangi maçlar var? Futbolseverlerin sabırsızlıkla beklediği gün geldi çattı. 28 Mart Perşembe günü, yerli ve yabancı liglerden bir dizi futbol maçı ekranlara taşınacak. Kıyasıya mücadeleler, futbol tutkunlarına unutulmaz anlar yaşatacak. 28 MART BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? […]

Spor
26 Mart 2024
Galatasaray – Antalyaspor Maçının Hakem Toplantısı Gündemi Sarstı: İfadeler Ortaya Çıktı

Futbol dünyası bu diyalogla çalkalanıyor. Galatasaray – Antalyaspor maçının ardından hakem toplantısı ifşa edildi Galatasaray’ın Antalyaspor’u mağlup ettiği maçın ardından düzenlenen hakem toplantısında yaşananlar, futbol kamuoyunu ayağa kaldırdı. İşte olay yaratan diyaloglar. Süper Lig’in 27. haftasında oynanan ve Galatasaray’ın Antalyaspor’u 2-1 yendiği maçın ardından, futbol gündemi bir kez daha sarsıldı. Maçın hakemleri arasında yaşanan ve […]

Spor
24 Mart 2024
Down Sendromlu Futsal Milli Takımımız Finale Yükseldi!

2.Down Sendromlular Dünya Spor Oyunları’nda büyük bir başarıya imza atan Down Sendromlu Futsal Milli Takımımız, Meksika’yı mağlup ederek finale çıktı. Türkiye, Down Sendromlular için sporun önemini tüm dünyaya gösteren 2. Down Sendromlular Dünya Spor Oyunları’nda (Trisome Oyunları) ev sahipliği yapıyor. Bu önemli organizasyonda mücadele eden Down Sendromlu Futsal Milli Takımımız, yarı finalde Meksika’ya karşı mücadele […]

Belediye
24 Mart 2024
Murat Kurum, Beylikdüzü’ndeki Gürpınar Su Ürünleri Hali’nde balıkçı esnafıyla bir araya geldi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Beylikdüzü’ndeki Gürpınar Su Ürünleri Hali’nde balıkçı esnafıyla bir araya geldi. Mevcut İBB yönetimi tarafından balıkçı esnafının görmezden gelindiğini belirten Murat Kurum, “Her işte olduğu gibi yine balıkçı esnafımız da çaresiz bırakılmış, göz ardı edilmiş, görmezden gelinmiş. Aynı anlayışı aslında İstanbul’un her yerinde görüyoruz. İstanbul’un neresine gitseniz bir sorun, […]