SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

İdris, Güllüce, Fikirtepe’ye gidip kazmayı vuracağız!

Yayınlanma:
ABONE OL

Güllüce, “Onbeş güne kadar kalmaz, Fikirtepe’ye gidip kazmayı vuracağız” dedi.

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ı makamında ziyaret etti.

Ziyaretin ardından gazetecilere açıklama yapan Güllüce, Topbaş’la geçmişten bu yana mesai arkadaşı olduklarını belirterek, Kadir Topbaş’ın İstanbul’a 10 yıldır güzel hizmetler yaptığını anlattı.

Topbaş’ın yeniden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday gösterildiğini hatırlatan Güllüce, şöyle devam etti:

“Geçmiş hizmetlerinden dolayı hem teşekkür için hem de yeni adaylığından dolayı tebrik için bir ziyarette bulunmak istedim. Ayrıca İstanbul Büyükşehir Belediyesi Türkiye’nin beşte birinden büyük. Birlikte ‘nasıl yönetişim yaparız’ diye konuştuk.”

Bakan Güllüce, Topbaş’ın Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı da olduğunu bildirerek, “Belediyelerin en fazla ilgilendiği ve ilişkili olduğu bakanlık, bizim bakanlığımız. O yüzden sayın başkanla ilişki kurmak durumundayız. Türkiye’deki belediyeleri birlikte tartışıp görüşmeliyiz. Bunları görüştük” dedi.

FİKİRTEPE’DEKİ KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALIŞMALARI

“Ziyaret sırasında Topbaş’la uzun zamandır kangren olan ve bazı sorunlar oluşturan Fikirtepe konusunu konuştuk ve hallettik” diyen Güllüce, şunları söyledi:

“Müjdeler olsun. Onbeş güne kadar kalmaz, Fikirtepe’ye gidip kazmayı vuracağız. Müteahhitlerimiz göreve ve işe başlayacaklar. Allah herkese hayırlı etsin. Birkaç güne kadar Büyükşehir, ruhsatı almaya başlayacak. Avan proje de alacak. Takriben 15-20 gün içerisinde, biz orada kazmayı vururuz. Salı günü bununla ilgili konuları imzalamış olacağım, yayınlanmış olacak yani 48 saat sonra. Başkanımıza güzel hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Türkiye’nin her tarafıyla ilgili çalışacağız. Çok güzel şeyler yapılacak ve Türkiye iyi yerlere gidecek.”

İlgili Haberler

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Öğrenci Ecem bir günlüğüne Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürü oldu

İlçe Millî Eğitim Müdürü Mustafa KIRAÇ, müdürlük makam koltuğunu “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” sebebiyle Kartal Eğe Sanayi İlkokulu öğrencisi Ecem VURAL’a devretti. Ecem VURAL, müdürlük makamına oturması ardından okullarda hayata geçirmek istediği projeleri anlattı. Okul öğrenci meclisi ile gerçekleştirmek istediği projeleri anlatan Ecem VURAL’ı dinleyen İlçe Millî Eğitim Müdürü Mustafa KIRAÇ: paylaştığı […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel, Cevizlideki Balkon Çökmesiyle Alakalı İncelemelerde Bulundu

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, geçtiğimiz gün Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’nde ani çökme sonucu yıkılan balkonun bulunduğu bölgeyi ziyaret etti. Ziyarette, Başkan Gökhan Yüksel incelemeler yaparak, yapılan çalışmaları kontrol etti. Ekipler, en kısa sürede olay yerine geçti Olay, geçtiğimiz gün Kartal Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’ndeki 5 katlı bir binada gerçekleşti. Binanın birinci katındaki balkon, büyük […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı admin See Full Bio

Basında Kartal
22 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel’den 23 Nisan Mesajı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile bir kutlama mesajı yayımladı. Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in yayımladığı mesajında şu ifadeler yer aldı: “Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin açılışının 104’üncü yılını milletçe birlik ve beraberlik içinde kutlamanın gurur, mutluluk ve coşkusunu yaşıyoruz. Tarihimizde önemli bir dönüm noktası olan 23 Nisan […]