SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Kartalspor ilk devreyi deplasman galibiyetiyle kapattı.

Yayınlanma:
ABONE OL

Spor Toto 2.lig Beyaz grupta mücadele eden Kartalspor, bu sezon ilk deplasman galibiyetini lig’in 17.haftasında Çankırıspor karşısında elde etti.

Çankırı Atatürk Stadı’nda oynanan karşılaşmayı Sakarya bölgesi hakemlerimizden Serkan Önsal yönetirken Önsal’ın yardımcılıklarını Levent Görün, Bahadır Yıldırım ve Gündoğdu Yiğit üstlendi.

Karşılaşmaya etkili başlayan ekip ev sahibi takım Çankırıspor olurken 5.dakika da kullanılan etkili köşe vuruşunda Uğur Utlu topu tekrardan kornere attı. Kornerin tekrarında top ceza sahası önüne doğru açıldı Çankırısporlu oyuncuların şutunda top üstten auta çıktı.

7’ dakikada gelişen tehlikeli Çankırıspor atağında top az farkla dışarı çıkarken Kartalsporlu oyuncular bu pozisyon sonrası rahat bir nefes aldı.

Karşılaşmanın 10.dakikasında Burak Akdiş’e atılan topta ceza sahası içerisinde Temel Taşkın top elle müdahale etti, maçın hakemi Serdar Önsal bu pozisyonda devam kararı verdi. Pozisyonun devamında Kartalspor kalesinde önemli bir gol pozisyonu yaşandı. Hızlı gelişen Çankırıspor atağında ceza sahsı dışından gönderilen şutta Kartalspor kalecisi Osman Şimşek topa dokundu ve savunmanın uzaklaştırmak istediği top Çankırıspor’lu oyuncuların önünde kaldı. Çankırıspor’lu oyuncuların tekrardan kaleye göndermek istediği topu Osman çizgiden çıkartırken bu pozisyonda kaleci Osman kısa süreli sakatlık yaşadı.

14’dakika da Okan Yıldız ceza sahasına girerken düşürüldü  karşılaşmanın hakemi pozisyona devam kararı verdi.

27’ dakika da atak yönünün solundan kullanılan taç atışından Uğur Akdemir ve Okan Yıldız ver kaçlarla ceza sahasına girdi Okan açısını kaybetmeden vurmak istedi, Çankırıspor savunması son anda araya girerek büyük bir tehlikeyi önledi.

32’ dakika da Kartalspor orta alandan Uğur Utlu ile çıkarken Uğur’un hatalı pası sonrasında Çankırıspor adına önemli bir atak oldu. Çankırıspor’ın Kartalspor ceza sahası içerisinde yarattaığı tehlikeyi yine Uğur Utlu uzaklaştırarak hatasını telafi etti.

45’inci dakikanın son saniyelerinde Kartalspor savunmasının arkasına atılan topla tehlikeli olan Çankırıspor bu pozisyondan da yararlanamayınca karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 beraberlikle sona erdi.

Kartalspor karşılaşmanın ikinci yarısına Savaş Taga ve Ersel Aslı Yüksek değişikliği ile başladı.

İkinci yarının ilk önemli atağı Kartalspor’dan geldi. 51’ dakika da Burak Akdiş, Ersel Aslıyüksek’in koşu yoluna gönderdiği pasta Çankırıspor kalecisi İbrahim son anda araya girerek tehlikeyi büyümeden engelledi.

54’ dakika da Uğur’un defansın arkasına attığı topa Okan ve Burak hareketlendi, karşılaşmanın yan hakemi Levent Görün bu pozisyonda ofsayt bayrağı kaldırdı.

60’ dakika da orta sahanın rakip yarı alanında topla buluşan Ersel, bekletmeden sol kanatta koşu yapan Okan’ın önüne pasını gönderdi. Okan topla birlikte ceza sahasına girdi, ceza sahasına girer girmez penaltı noktasına doğu koşu yapan Uğur Akdemir’e yerden düzgün bir pas çıkarttı, Uğur’da sol ayağıyla bekletmeden vurdu ve topu ağlarla buluşturdu. 0-1

64’ dakika da gelişen Çankırıspor atağında ceza sahası içerisinde Fırat Sezer yerinde bir müdahaleyle mutlak gol pozisyonunu engelledi.

72’ dakika da Muharrem Efe’nin pasıyla ceza sahasına giren Okan Yıldız çerçeveyi görür görmez vuruşunu yaptı, kaleciden dönen topa savunma oyuncuları kaleci İbrahim’e geri pası verdi İbrahim topu elle tutmasına rağmen karşılaşmanın hakemi pozisyona devam dedi.

77’dakika da Ersel rakibine kontrolsüz girince sarı kartla cezalandırıldı.

78.dakika da Ersel Aslıyüksek rakip yarı alanda pozisyonu zorladı ve topu rakibinden söktü aldı, topla kaleye yönelen Ersel ceza sahasına girerken Temel Taşkın’dan da sıyrıldı kaleyi tam karşıdan gören pozisyonda vuruşunu yaptı ve Kartalspor’u 2 farklı öne geçiren golü kaydetti. 0-2

85.dakika da ani gelişen Çankırıspor atağında Kartalspor savunmasının arkasına atılan topa Osman Şimşek kalesini terk ederek müdahale etmek istedi, rakip vuruşunu yaptı topu çizgiden Fırat Sezer çıkartırken karşılaşmanın hakemi düdüğünü çalarak Osman Şimşek’in müdahalesinin faul olduğunu söyledi. Bu pozisyonda Osman sarı kart görürken ceza sahası önünden kullanılan serbest vuruştan Çankırıspor yararlanmadı.

86’ dakika da Mert Sarı girdi Burak Akdiş çıktı.

89.dakik ada Çankırıspor Kartalspor kalesinde etkili oldu. Kartalspor savunması ceza sahası içerisinde rakip oyunculara topla oynama fırsatı verince Çankırıspor gole çok yaklaştı, bu pozisyonda kaleci Osman mutlak gol pozisyonunu önledi.

90’ dakika da Kartalspor kalesine giden topa Osman son anda dokundu savunma topu uzaklaştırdı.

90+1’ dakika da Ersel topla rakip yarı alana girmek isterken Samet Altuntaş tarafından düşürüldü karşılaşmanın hakemi bu pozisyonda Samet’e sarı kart gösterdi.

90+1’de İlk golün sahibi Uğur Akdemir oyundan çıkarken yerine Cevat Kuy oyuna dahil oluyor
90+2’ dakika da Kartalspor atak yönünün sağ tarafında taç çizgisi üzerinde Onur Çakmakçı, Cevat Kuy’a yaptığı sert müdahale sonrasında sarı kart gördü.

90+4’ dakika da Cevat Kuy sağ kanattan taşıdığı topu ceza sahasına ortaladı, Ersel topla buluştu yüzünü kaleye dönmek isterken rakip savunma araya girerek topu kornere gönderdi.

Karşılaşmada başka gol olmayınca Kartalspor 17. Haftayı deplasman galibiyetiyle kapatarak devre arasında 21 puanla girdi.

İlgili Haberler

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel, Cevizlideki Balkon Çökmesiyle Alakalı İncelemelerde Bulundu

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, geçtiğimiz gün Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’nde ani çökme sonucu yıkılan balkonun bulunduğu bölgeyi ziyaret etti. Ziyarette, Başkan Gökhan Yüksel incelemeler yaparak, yapılan çalışmaları kontrol etti. Ekipler, en kısa sürede olay yerine geçti Olay, geçtiğimiz gün Kartal Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’ndeki 5 katlı bir binada gerçekleşti. Binanın birinci katındaki balkon, büyük […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı admin See Full Bio

Basında Kartal
22 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel’den 23 Nisan Mesajı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile bir kutlama mesajı yayımladı. Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in yayımladığı mesajında şu ifadeler yer aldı: “Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin açılışının 104’üncü yılını milletçe birlik ve beraberlik içinde kutlamanın gurur, mutluluk ve coşkusunu yaşıyoruz. Tarihimizde önemli bir dönüm noktası olan 23 Nisan […]

Prof. Dr. Nevzat Tarhan ile İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde Bağımlılık Üzerine Söyleşi
Eğitim
20 Nisan 2024
Prof. Dr. Nevzat Tarhan ile İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde Bağımlılık Üzerine Söyleşi

Ülkemiz Bağımlılıkla Mücadele Seferberliği kapsamında, İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde uyuşturucu kullanımı, bağımlılığı ve tedavi yöntemleri konularında Prof. Dr. Nevzat TARHAN ile birlikte Kurum Psikologu Nurdan EYÜPREİSOĞLU’nun moderatörlüğünde bir söyleşi gerçekleştirildi. Söyleşide Prof. Dr. Nevzat TARHAN,  bağımlılık nedir, kişiyi madde kullanmaya iten nedenler nelerdir, bağımlı bir bireyin tedavisi nasıl olmalıdır, bağımlı bir birey ile nasıl […]