SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Pendik’te Hasta Bakım Kursları Başladı

Yayınlanma:
ABONE OL

Pendik Ö. Nasibe Eryetiş Anadolu Sağlık Meslek Lisesi ile Pendik Halk Eğitim Merkezi ve Pendik Belediyesi işbirliği ile açılan Hasta ve Yaşlı Refakat kursu 14 Aralık cumartesi günü başladı.

 

Hasta Bakım Kursuna 51 kişi başvurdu. Genellikle Lise mezunları ile Üniversite mezunlarının ilgi gösterdiği kursa yoğun müracaat oldu.

 

Eryetiş Eğitim Kurumları Genel Eğitim Koordinatörü Zeki KAYHAN, işsiz gençlerimizin Hayat Boyu Öğrenme kapsamında meslek edinmeleri ve alacakları eğitim sertifikası ile iş edinebileceklerini söyledi. Zeki KAYHAN bu sertifika ile Rehabilitasyon merkezlerinde, Bakımevlerinde, Hastanelerde, Fizik Tedavi Merkezlerinde, Psikiyatri Kliniklerinde, Diyaliz Merkezlerinde, Huzurevlerinde, Özel Eğitim Merkezlerinde, Evde Bakım Hizmetlerinde, Yaşlı bakım Merkezlerinde işe girme imkânı var. İŞKUR en çok vasıflı meslek elemanı arıyor. Biz Ö. Nasibe Eryetiş Anadolu Sağlık Meslek Lisesi olarak sosyal sorumluluk projesi kapsamında topluma destek vermek adına meslek kursları düzenliyoruz. Buradaki amaç meslek edinmek isteyen lise mezunu gençlerimizin meslek öğretmenleri ve istihdama yönelik kurslarla bu gençlerimizin iş sahibi olmalarını sağlamak.

 

Ö. Nasibe Eryetiş Anadolu Sağlık Meslek Lisesi müdürü Celal GEMALMAZ ise hasta bakımı kursunun 560 saat süreceğini, sonucunda Halk Eğitim Merkezi onaylı SERTİFİKA verileceğini, derslerin Sağlık Eğitim Fakültesi mezunu meslek dersleri öğretmenlerince verildiğini ve iki ayrı laboratuvarda uygulama yapıldığını belirtti.

 

Günümüzde Hasta Yaşlı Bakımının öneminin arttığı sağlık meslek kurslarının daha da önem arz etiği özellikle iş arayan gençlerimizin bu tür kurslara katılarak iş edinebileceklerinden hareketle Ö. Nasibe Eryetiş Anadolu Sağlık Meslek Lisesine müracaat etmeleri istendi.

 

İlgili Haberler

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Öğrenci Ecem bir günlüğüne Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürü oldu

İlçe Millî Eğitim Müdürü Mustafa KIRAÇ, müdürlük makam koltuğunu “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” sebebiyle Kartal Eğe Sanayi İlkokulu öğrencisi Ecem VURAL’a devretti. Ecem VURAL, müdürlük makamına oturması ardından okullarda hayata geçirmek istediği projeleri anlattı. Okul öğrenci meclisi ile gerçekleştirmek istediği projeleri anlatan Ecem VURAL’ı dinleyen İlçe Millî Eğitim Müdürü Mustafa KIRAÇ: paylaştığı […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel, Cevizlideki Balkon Çökmesiyle Alakalı İncelemelerde Bulundu

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, geçtiğimiz gün Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’nde ani çökme sonucu yıkılan balkonun bulunduğu bölgeyi ziyaret etti. Ziyarette, Başkan Gökhan Yüksel incelemeler yaparak, yapılan çalışmaları kontrol etti. Ekipler, en kısa sürede olay yerine geçti Olay, geçtiğimiz gün Kartal Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’ndeki 5 katlı bir binada gerçekleşti. Binanın birinci katındaki balkon, büyük […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı admin See Full Bio

Basında Kartal
22 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel’den 23 Nisan Mesajı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile bir kutlama mesajı yayımladı. Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in yayımladığı mesajında şu ifadeler yer aldı: “Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin açılışının 104’üncü yılını milletçe birlik ve beraberlik içinde kutlamanın gurur, mutluluk ve coşkusunu yaşıyoruz. Tarihimizde önemli bir dönüm noktası olan 23 Nisan […]