SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Abdurrahman Karaismailoğlu “Ak Parti’nin Bayrağını Kartal’a Dikeceğim”

Yayınlanma:
ABONE OL

Aday adaylığını açıkladıktan sonra hızlı bir tempo ile çalışmaya koyulan Abdurrahman Karaismailoğu, Kartallılarla görüşüp desteklerini istiyor.

 

Abdurrahman Karaismailoğlu “Ben din, dil, ırk ayırt etmeksizin vermiş olduğum sağlık hizmetinden dolayı halkımızdan büyük destek aldım. Halkımızın da ısrarıyla bu göreve son dakikada karar verdim. İnşaallah çok iyi bir çalışmayla Kartal’da belediyeyi Ak Parti’nin saflarına çekmek için çalışacağız. Buradan bütün teşkilatımıza, halkımıza, sesleniyorum. Bize inansınlar ve güvensinler. Bu seçimlerde Kartal belediyesini Ak Partinin saflarına çekmeyi başaracağız.” dedi.


“Ak Parti’nin Bayrağını Kartal’a Dikeceğim

Ecz. Abdurrahman Karaismailoğlu, “Kartal’da Ak Parti’nin bayrağını dalgalandırmak istiyorum. Ak Parti siyaset akademisi proje üretmekte sıkıntı çekmez. 2023’e kadar proje geliştirme konusunda sıkıntısı yoktur. Belediye Başkanları bu projelerle halkın taleplerini ayrıntı olarak görüp, ilave proje uygulamaktadır.

 

“Annemin duasıyla ve halkımın desteğiyle işlerimi büyüttüm” diyen Karaismailoğlu “30 yıldır Kartal’da aynı noktada aktif olarak hizmet vermekteyiz. Bugün sağlık bakanlığının evde sağlık hizmeti projesini, eczane kadrosuyla 30 yıl önce Kartal’da ilk başlatan Cevizli semtindeki Anadolu Eczanesidir. Sağlık meslek lisesi mezunu teknisyenleriyle Kartal’ın her mahallesinde verilen serum takma, pansuman gibi bütün acil hizmetleri bu kadrosuyla Kartallıların hizmetine sunmuştur.

Karaismailoğlu, 2002 yılında Boğaziçi Ecza Deposu’nu kurarak ilaç sektörünü özel hastane dağıtım ve satış kanalını alarak, özel hastanelere hizmet vermekte. 2009’da OTC İstanbul ilaç pazarlamayı kurarak Eczane alanına OTC ünleriyle hizmet veren iki firmayı kurmuştur. Bu iki firmada 130’un üzerinde çalışan bir ekip ve tamamı Kartal’ın değişik semtlerinde oturan aile fertleri, doğru düzgün çalışmasıyla kısa zamanda Kartal vergi dairesinden takdirname alan bir kurum haline gelmiştir. Bugün Kartal’da vergide ilk 10 sıraya giren şirketleriyle halkının güvenini ve itibarını kazanan, aynı zamanda düzgün bir iş adamı olan Karaismailoğlu, 2000 yılında kurmuş olduğu Anadolu halıcılık şirketinde Kartal’ın her semtinde halı sektöründe hizmet veren değerli bir şirkettir.

Ecz. Abdurrahman Karaismailoğlu’nun, Kartal Esentepe mahallesi ve Adalar ilçesinde kardeşinin eşine ait  Yazıcı Eczanesi ile 2. Bir hizmet vermektedir. 2014’de Karlıktepe’de yeni bir iş merkezi hizmete başlayacak.

Kartal’ın her semtine hitap eden iş kurumlarıyla Kartal halkı tarafından bilinen, tanınan, sevilen, sayılan ve saygın bir iş adamıdır. Yıllarca eczanesi ile halkına kaliteli sağlık hizmeti veren, ekonomik hiçbir problemi olmayan Karaismailoğlu, bu hizmet kalitesini daha da arttırarak, belediye aracılığıyla tüm halkına yaygınlaştırmak istiyor.

“Halka hizmet, hakka hizmet” anlayışıyla ömrünün kalan bölümünü Kartal’a adamış bir aday adayıdır.

1953 Trabzon Of doğumlu olan Karaismailoğlu, İstanbul Üniversitesi Eczacılık Fakültesi mezunu, 30 yıllık ilaç sanayide iyi bir yerdedir. Evli ve 3 çocuk babasıdır. Karaismailoğlu, “herkes projelerimiz var diyor ama bizim projelerimiz, Ak Parti Siyaset Akademisinin yanında az kalır. Karadenizli hemşerilerimizden eczacılarına sahip çıkmalarını ve desteklerini arz ediyorum.” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

İlgili Haberler

Genel
26 Nisan 2024
Tavuk Eti İhracatına Yasak Geliyor: Ticaret Bakanlığı Fiyatları Düşürmeyi Hedefliyor

Ticaret Bakanlığı düğmeye bastı. Son dönemlerde peş peşe zamlanan beyaz ette fiyat artışının önüne geçmek için ihracat yasağı geliyor. Artan kırmızı et fiyatları sonucu tavuk etine yönelen tüketici, yüksek fiyatlarla karşılaşınca Ticaret Bakanlığı devreye girdi. Tavuk eti fiyatlarını düşürmek amacıyla ihracata yasak getiriliyor. FAHİŞ ZAM SONRASI TİCARET BAKANLIĞI’NDAN İHRACAT YASAĞI KARARI Yüksek kırmızı et fiyatları […]

Genel
26 Nisan 2024
Ticaret Bakanlığı’ndan IBAN Kiralama İlanlarına Karşı Uyarı

Ticaret Bakanlığı son dakika uyarısı yayınladı. IBAN kiralayanlar yandı. İşte detaylar… Ticaret Bakanlığı, vatandaşları IBAN kiralama ilanları ve sosyal mühendislik dolandırıcılığına karşı dikkatli olmaları konusunda uyardı. Bakanlık, bu tür eylemlerin Suç Gelirlerinin Aklanmasının Önlenmesi Kanunu kapsamında suç teşkil ettiğini belirtti. Ticaret Bakanlığı, sosyal medya platformları ve çeşitli online ilan siteleri üzerinden yapılan IBAN kiralama teklifleriyle […]

Avrupa Birliği
26 Nisan 2024
Galataport İstanbul’a Avrupa Birliği’nden Ödül!

Galataport İstanbul, inşaattan işletme dönemine uzanan çalışmalarında sergilediği çevre dostu yaklaşımla ödülleri arasına bir yenisini ekledi. Dünyadaki okyanus ve denizleri kurtarmayı hedefleyen BlueMissionMed Koordinasyon ve Destek Hareketi, Galataport İstanbul ekibinin faaliyetlerini “Çevreye Duyarlı Girişimci ve Kişilik” ödülüyle taçlandırdı. İstanbul’un dünyaya denizden açılan kapısı Galataport İstanbul, geniş ödül yelpazesine bir yenisini daha ekledi. İnovatif projeleri ve […]

Belediye
26 Nisan 2024
İBB Başkanı İmamoğlu, 23 Nisan’da Koltuğunu Ali Selim Metli’ye Devretti

BAŞKANI METLİ’DEN İLK TALİMATLAR: OKULLARA ÖĞRENCİ DOLAPLARI YAPILSIN, HER OKULDA YEMEKHANE OLSUN İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 104’üncü yıldönümünde koltuğunu, ilkokul 3. sınıf öğrencisi Ali Selim Metli’ye devretti. Başkan Metli’nin ilk talimatları, “Bütün okullarda öğrenci dolapları yapılmasını istiyorum. Çünkü, çantalarımızı taşımakta zorlanıyoruz. Bir de okullarımızda yemekhaneler olmasını istiyoruz. Bize […]