SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Bu dönem biraz sabır dönemi…

Yayınlanma:
ABONE OL

Bu hafta sonu oynanacak İnelgölspor karşılaşması öncesinde bir açıklama yapan Kartalspor’un deneyimli kaptanı Burak Akdiş, “Genç oyuncuların zamanla çok daha iyi işler yapacağını ve bunun neticesinde Kartalspor’un daha iyi yerlere geleceğini” söyledi.

Kartalspor takım kaptanı Burak Akdiş konuşmasının devamında, “ Bu sezon takıma yeni dahil olan ve Kartalspor altyapısından yetişerek A takıma entegre olmuş arkadaşlarla güzel bir takım haline geldiğimize inanıyorum. Elbette eksiklerimiz var, tecrübe eksikliğimiz var ama ben kötü mücadele ettiğimizi düşünmüyorum, aksine iyi mücadele ettiğimizi ama maçın kırılma anlarında bazı sıkıntılar yaşadığımızı düşünüyorum.

Geçen hafta Gaziosmanpaşa karşılaşmasında 2-0’dan skoru 2-2 ye taşıdık ve sonrasında birkaç tane önemli gol pozisyonu bulduk. Bu pozisyonları değerlendirsek maçı kazanmamızın yüksek olduğunu düşünürken yaptığımız bir hata sonucunda kalemizde golü gördük ve karşılaşmadan puansız ayrıldık.

Maç kazanma ve kaybetme küçük nüanslarda saklı. Biz bunları zamanla yerine oturtacağız, doğruları daha çok yapacağız, eksiklerimizi gidereceğiz ve ileriki haftalarda daha iyi olacağız. Bu dönemde Kartalspor taraftarlarından biraz daha sabır bekliyoruz, çünkü buradaki arkadaşlarımız oldukça genç, hepsi Kartalspor’un başarısı için mücadele ediyorlar, eksik yönlerini giderecekler, daha çok doğruları yapmaya başlayacaklar, oyuna daha çok motive olacağız ve ne kadar çok yanlışlarımızı asgariye indirirsek o kadar başarılı olacağız diye düşünüyorum.

Bu süreç içerisinde buradaki oyunculara sahip çıkmamız gerekiyor, skor anlamında belki iyi skorlar elde edemedik ama ileride istediğimiz skorları da yakalayacağımızı ve Kartalspor’un önünün açılacağını düşünüyorum. O yüzden bu dönemin biraz daha sabır dönemi olduğuna inanıyorum.

Bu hafta içerisinde sahamızda İnegölspor’la karşılaşacağız. Kendi sahamızda oynadığımız karşılaşmalar bizim için ayrı motivasyon oluyor, çünkü seyircimiz geliyor, taraftarlarımızla kendi sahamızda oynadığımız için daha farklı motive oluyoruz. Özellikle kendi sahamızdaki maçları kazanmamız gerekiyor, tabi ki deplasmandan da puan getirmemiz lazım, iç saha maçlarını kazandıktan sonra deplasmanda iyi mücadelenin sonucunda oradan da puanlar toplayacağımıza inanıyorum.

İnegölspor maçıyla geçen haftanın telafisini sağlamak istiyoruz. Benim burada özellikle ve özellikle beklediğim şey taraftarlarımızın biraz daha sağduyulu olmaları. Çünkü yeni bir takım yapıldı, yeni bir yapılanmaya gidildi, buranın altyapısından yetişmiş ve şimdide A takıma hizmet eden oyuncularımız var, onlar da zamanla tecrübe kazanacaklar, bu süreci en iyi şekilde geçirmek için mücadele veriyorlar. Kartallıyım diyen ve Kartalspor’a gönül veren insanların buranın çocuklarına sahip çıkması gerektiğine inanıyorum ve biraz daha sabırlı olmalarını istiyorum.

Bu dönem küçük farklarla maç kaybediyoruz, ileride bu iş tersine dönecek ve daha güzel sonuçlar almaya başlayacağımıza inanıyorum.” dedi.

İlgili Haberler

Dünyadan
17 Nisan 2024
Başkan Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Eskrim Dünya Şampiyonu oldu

İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik, Gençler ve Yıldızlar Eskrim Dünya Şampiyonası’nda yıldız erkekler epede dünya şampiyonu oldu. İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik eksrim de Dünya Şampiyonu oldu. Milli gururumuz Çevik, Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da devam eden Gençler ve Yıldızlar […]

Spor
14 Nisan 2024
Galatasaray’ın yıldızı Davinson Sanchez için transfer görüşmeleri başladı

Galatasaray’ın defans oyuncusu Davinson Sanchez’in takımdaki geleceği ile ilgili karar verildi. Galatasaray’ın defans oyuncusu Davinson Sanchez için transfer piyasası hareketlendi. Kolombiyalı oyuncunun menajeri Fernando Villarreal, transfer görüşmeleri yapmak üzere İtalya’ya uçtu. MENAJER İTALYA’DA: TRANSFER KAPIDA MI? Sanchez’in geleceği büyük merak konusu olurken, oyuncunun temsilcisi Villarreal’in İtalya ziyareti transfer dedikodularını alevlendirdi. Sanchez daha önce Napoli ile […]

Spor
13 Nisan 2024
Süper Lig’de İlk Yabancı VAR Hakemi Atandı

Süper Lig tarihinde ilk kez bir yabancı hakem VAR hakemi olarak görev yapacak. Süper Lig’in 32. haftasında Ankaragücü ile Gaziantep FK arasında oynanacak maç, İspanyol hakem Mario Melero Lopez VAR olarak görev yapacak. Bu atama, Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) yabancı MAÇ DETAYLARI VE HAKEM BİLGİLERİ Maç : Ankaragücü-Gaziantep FK Stadyum : Eryaman Stadı İLGİLİ HABER […]

Spor
13 Nisan 2024
Çaykur Rizespor, Yarın Bitexen Antalyaspor ile Karşılaşıyor

Çaykur Rizespor yarın kendi evinde Antalyaspor’u ağırlayacak. Karşılaşma saat 16.00’da başlayacak. Çaykur Rizespor, Trendyol Süper Lig’in 32. haftasında yarın kendi evinde Bitexen Antalyaspor’u ağırlayacak. Çaykur Didi Stadı’ndaki bu önemli mücadele saat 16.00’da başlayacak ve maçın hakemi Emre Kargın olacak. RİZESPOR, ANTALYASPOR KARŞISINDA 3 PUAN PEŞİNDE Çaykur Rizespor, geçtiğimiz hafta İstanbulspor’u deplasmanda 4-0 gibi net bir […]