SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

İstanbul’da 100 Yeni İETT Otobüsü Hizmete Alındı

Yayınlanma:
ABONE OL

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Kadir Topbaş, Maltepe sahilinde düzenlenen 100 yeni otobüsün hizmete alım törenine katıldı.
İBB Başkanı Kadir Topbaş, Maltepe sahilinde düzenlenen 100 yeni otobüsün hizmete alım törenine katıldı. Topbaş, ilerleyen günlerde de yeni otobüslerin hizmete alınacağını, eski otobüslerin de yenileneceğini belirtti.
Kadir Topbaş, “Maltepe üzerinde bu ilçeye yaptığımız yatırımın toplamı 2 buçuk kat trilyon civarında. 14 tane kavşak yaptık, sadece bu ilçeye. Daha çok şeyler yapacağız. Büyükşehir belediyesi olarak 10 yıla yakın zaman dilimi içerisinde yaptığımız 60 kat trilyonluk yatırımın büyük bölümü ulaşımla ilgili. Sadece ulaşıma yaptığımız yatırım 24.6 kat trilyon. İstanbul’un ulaşımını biz çözeriz, bu işi biliyoruz. Yapamayacağımız hiçbir şeyi söylemedik” dedi.
Seçim döneminde iktidarın önüne muhalefetin dosya koyduğunu belirten Topbaş, “Seçimde yine önümüze gelerek, dosyalar gösterdiler. ‘Başkan bu nedir, açıkla yoksa ben açıklayacağım’ diye. Seçim kampanyasını bitirdiler. Bazı iftiralar, mahkemeler, hepsinden beraat ettik. Birkaç tanesi devam ediyor. O davalardan bize dava açanlara karşı manevi tazminat davası açtık. İki tanesini kazandık, onlardan para geliyor. Onunla ne yapacağımı daha sonra söyleyeceğim. Muhalefet, Ankara ve Kayseri’de yapılan bu iftiraların bedelini ödedi. Bunun bedelini ödedi. Biz de bedelini ödeteceğiz” şeklinde konuştu.
Topbaş, konuşmaların ardından kurdele kesimini gerçekleştirdi. Daha sonra Topbaş, yeni hizmete alınan otobüslerden birinin şoför koltuğuna geçerek otobüsü sürdü. İSTANBUL (İHA)

İlgili Haberler

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Öğrenci Ecem bir günlüğüne Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürü oldu

İlçe Millî Eğitim Müdürü Mustafa KIRAÇ, müdürlük makam koltuğunu “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” sebebiyle Kartal Eğe Sanayi İlkokulu öğrencisi Ecem VURAL’a devretti. Ecem VURAL, müdürlük makamına oturması ardından okullarda hayata geçirmek istediği projeleri anlattı. Okul öğrenci meclisi ile gerçekleştirmek istediği projeleri anlatan Ecem VURAL’ı dinleyen İlçe Millî Eğitim Müdürü Mustafa KIRAÇ: paylaştığı […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel, Cevizlideki Balkon Çökmesiyle Alakalı İncelemelerde Bulundu

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, geçtiğimiz gün Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’nde ani çökme sonucu yıkılan balkonun bulunduğu bölgeyi ziyaret etti. Ziyarette, Başkan Gökhan Yüksel incelemeler yaparak, yapılan çalışmaları kontrol etti. Ekipler, en kısa sürede olay yerine geçti Olay, geçtiğimiz gün Kartal Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’ndeki 5 katlı bir binada gerçekleşti. Binanın birinci katındaki balkon, büyük […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı admin See Full Bio

Basında Kartal
22 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel’den 23 Nisan Mesajı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile bir kutlama mesajı yayımladı. Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in yayımladığı mesajında şu ifadeler yer aldı: “Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin açılışının 104’üncü yılını milletçe birlik ve beraberlik içinde kutlamanın gurur, mutluluk ve coşkusunu yaşıyoruz. Tarihimizde önemli bir dönüm noktası olan 23 Nisan […]