SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Abdullah Açık, Aday Adaylık müracaatını yaptı

Yayınlanma:
ABONE OL

Açık İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Açık, Ak Partiden Kartal Belediye Başkanlığı için Aday Adaylık başvurusunu İlçe Başkanlığına yaptı.
Ak Parti Kartal İlçe Teşkilatına sevenleri ile birlikte gelen Açık İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Açık, başvuru dosyası İlçe Başkanı Temurhan Yıldız’a teslim etti.

Çok sayıda gazetecinin bulunduğu AK Parti Kartal ilçe merkezinde İlçe Başkanı ile birlikte basın mensuplarının karşısına çıkan Abdullah Açık, Kartal Belediyesi’ni yeniden AK Parti’ye teslim edeceklerini belirterek, 30 yıldır Kartal’da ikamet ettiğini hatırlattı. Kartal’a hizmet etmek için “bende adayım”  diyen Açık, Kartal’ın çıtasını yükselteceklerini ifade etti.

Tüm aday adaylarına başarılar dileyen, Açık, seçim Kartal’da hayırlara vesile olması temennisinde bulundu. Yıldız, Kendisine teşekkür ediyorum.

abdullah-acik-aday-yildiz

Aday adaylık müracaatı dosyasını Kartal AK Parti İlçe Başkanı Av. Temurhan Yıldız’a sunan Abdullah Açık’a çok sayıda taraftarları ve partililer eşlik etti. Dosya sunumu öncesi kısa bir konuşma yapan Kartal AK Parti İlçe Başkanı Av. Temurhan Yıldız; “Abdullah Beyin teveccühünü partimizden yana kullanmasından dolayı kendisine teşekkür ediyorum. Aday adaylık süreci önemli bir süreç. Bu süreç içerisinde, bir siyasi partiden aday olmak için birçok aday adayı olabilir. Ama nasip kısmet bunların içerisinde bir kişi Kartal Belediyesi Başkan adayı olacaktır. Bu mana da aday olan arkadaşımız için birlikte çalışır, teveccühü aynı şekilde sürdürürsek, Kartal’lı kazanır” ifadesini kullandı.

Yıldız, “Belediyeyi tekrar alacağız”

Temurhan Yıldız, konuşmasını şöyle sürdürdü: “ İnşallah önümüzdeki süreçte AK Parti Kartal’da, yerel yönetimlerde tekrar yerel yönetimi burada alma gayreti içerisinde değil, azmi ve kararlığı içerisinde olduğunu buradan ifade etmek istiyorum. Biz bu seçimlerde mutlaka Kartal AK Partili bir belediye yönetimine teslim etme gayreti içerisinde olacağız. Biz, kurumsal olarak buradaki partimizin başarısı için sonuna kadar çalışabileceğimiz ve en son aşamaya kadar bu çalışmalarımızı devam ettireceğiz. Abdullah Bey, Kartal’da bildiğimiz yakinen tanıdığımız Kartal’da ikamet eden Kartal’da İş yapan bir kardeşimiz, bir ağabeyimiz. Vermiş olduğu bu kararın kendi soyadı gibi bahtının da açık olmasını diliyorum. İnşallah yolu açık olur. Buradaki karar neticeye hayırlı bir şekilde yansır. Ama bizim hayır gördüğümüzde şer, şer gördüğümüzde de hayır olduğunu Rabbimiz katında bunu bilmeniz lazım. Bunun için ben öncelikle kendisi için ne hayırlıysa Rabbim onu nasip etsin. Bunu söylemek istiyorum ve partimize müracaatından dolayı, teveccühünden dolayı kendisine teşekkür ediyorum”  dedi.

 

“Kartal Belediyesi’ni Ak Partiye teslim edeceğiz”

Kartal Belediyesi AK Parti Başkan aday adayı Abdullah Açık; “Sayın Basın mensubu arkadaşlarım kıymetli  misafirler. Çok değerli bize teveccühünü gösteren değerli ilçe başkanıma önce teşekkür ediyorum. Kartal’da bu yarışta “ben de varım” diyorum. Otuz yıldır Kartal’da ikamet ediyorum. Otuz yıldan beri Kartal’ı çok iyi bildiğim için yarışa talip oldum. Bu bir yarıştır. Yarışa giren arkadaşlara  da teşekkür ediyorum. Onlarında yolu açık olsun. İnşallah AK Parti’ye Kartal Belediyesini teslim edeceğiz. O niyetle, o azimle yola çıktık. Cenabı Hak Kartal’a, milletimize bu seçimin hayırlara vesile olmasını diliyorum” şeklinde duygularını dile getirdi.

İlgili Haberler

Prof. Dr. Nevzat Tarhan ile İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde Bağımlılık Üzerine Söyleşi
Eğitim
20 Nisan 2024
Prof. Dr. Nevzat Tarhan ile İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde Bağımlılık Üzerine Söyleşi

Ülkemiz Bağımlılıkla Mücadele Seferberliği kapsamında, İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde uyuşturucu kullanımı, bağımlılığı ve tedavi yöntemleri konularında Prof. Dr. Nevzat TARHAN ile birlikte Kurum Psikologu Nurdan EYÜPREİSOĞLU’nun moderatörlüğünde bir söyleşi gerçekleştirildi. Söyleşide Prof. Dr. Nevzat TARHAN,  bağımlılık nedir, kişiyi madde kullanmaya iten nedenler nelerdir, bağımlı bir bireyin tedavisi nasıl olmalıdır, bağımlı bir birey ile nasıl […]

Belediye
20 Nisan 2024
Dünyanın Çocukları “Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali” için İBB’de buluştu

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 15 farklı ülkeden ‘Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali’ için İstanbul’a gelen çocukları, Saraçhane’deki tarihi Meclis Salonu’nda ağırladı. İmamoğlu, aralarında Filistin ve Ukrayna’dan gelen çocukların da bulunduğu katılımcılara, “Dünyanın farklı bölgelerinde yaşanan savaşların, acıların son bulması, Atatürk’ün dediği gibi, yurtta ve dünyada barışın egemen olması için, çocuklardan öğreneceğimiz çok şey var. Dilerim, […]

Eğitim
20 Nisan 2024
Çevreci ve Sanat Sever Öğrencilerin Yaratıcı Çalışmaları 3. Kez Müze Gazhane’de!

 İTÜ GVO Beylerbeyi Yerleşkesi öğrencilerinin geleneksel olarak gerçekleştirdiği Yıl Sonu Resim Sergisi bu yıl üçüncü kez 23 Nisan – 14 Mayıs tarihlerinde Müze Gazhane’de yapılacak. Sergideki çalışmaların bir kısmı ‘’ileri dönüşüm’’ temasına odaklanıyor. Öğrencilerin yaratıcı güçlerini dünyanın geleceği için ortaya koydukları sergi izleyicileri düşündürürken, yaşam ve tüketim alışkanlıklarını sorgulamaları için de ilham verecek. Dünya Bankası’nın […]

Genel
18 Nisan 2024
AKOM’dan kritik uyarı! İstanbul dahil 16 ilde…

İstanbul ve batı bölgeleri için şiddetli yağış ve fırtına uyarısı! İstanbul Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM), İstanbul başta olmak üzere yurdun batı bölgelerinde beklenen şiddetli gök gürültülü sağanaklar ve sıcaklık düşüşleri konusunda vatandaşları uyardı. Kıyı Ege ve Batı Karadeniz bölgelerinde de etkili olacak yağışlar için hazırlıklı olunması gerektiği belirtildi. İSTANBUL’DA BEKLENEN HAVA DURUMU AKOM, […]