SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Kul, AKP yüzde 50 alırsa, ya sığınacak bir ülke bulacağız, yada!

Yayınlanma:
ABONE OL

CHP Kartal Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Kul, mahalle birim temsilcileriyle bir araya geldiği toplantıda yaptığı konuşmada, gündem oluşturacak açıklamalarda bulundu.

AKP’nin Kartal’ı alabilmek için ilçelerden adam taşıdığını söyleyen Kul, bununla ilgili tespitleri bulunduğunu, olayla  ilgili aralarında muhtarlarında bulunduğu kişiler hakkında suç duyurusunda bulunacaklarını söyledi. Kul ayrıca, AKP’nin %50 oy alması durumunda, ya kaçıp kurtulup sığınacak bir ülke aramaları gerektiğini, ya da Türkiye’de bir savaş ortamının çıkacağını belirtti.

Türkiye’nin, gelmiş geçmiş en önemli seçimi

Bu seçimlerin Türkiye’nin gelmiş geçmiş en önemli seçimi olacağını söyleyen Kul sözlerini şöyle sürdürdü “30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan seçim, Türkiye’nin bu güne kadar gelmiş geçmiş en önemli seçimi olacak. Bu seçim Kartal’da kim belediye başkanı olsun, kim meclis üyesi olsun, kim İstanbul’un belediye başkanı olsun, hangi partiden seçilsin olmaktan çıktı. Bu seçim Türkiye’nin kaderini belirleyecek bir seçim olacaktır.

Türkiye’de, 11 yıldan beri devam eden bu kaos un bitip bitmeyeceğine yönelik bir oylama olacaktır. Türkiye’de AKP ile devam mı tamam mı? Türkiye bir Afganistan’a Suriye’ye, Mısır’a Libya’ya benzeyecek mi.! Millet artık anladı AKP gidecek CHP gelecek. Bunu her kes kavradı. Onun için işimizi ciddiye almak zorundayız”
Mustafa-Kul-chp-tek

AKP yüzde 50 alırsa ya sığınacak bir ülke bulacağız, yada savaş ortamı çıkar!

30 Mart günü İstanbul, İzmir, Ankara 3 büyük kentin belediye başkanlığını aldığımız gün, 31 Mart sabahı AKP diye bir parti kalmaz. Biter.  Ama eğer Allah göstermesin yine AKP yüzde 50 gibi bir oy alacak olursa ki ben o yüzde 50’nin de doğru olduğuna inanmıyorum. Bunlar, seçime her türlü hileyi karıştırıyorlar. O nedenle yüzde 50 alacaklarını düşünmek bile istemiyorum ama öyle bir şey olursa, ya hepimiz gidip kaçıp kurtulup gidip sığınacak bir ülke aramamız lazım, ya da bunlara karşı başka yöntemlerle artık, Türkiye’de gerçekten bir savaş ortamı çıkar. Resmen savaş ortamı çıkar. İnşallah olmayacak, umarım olmayacak. Bunu sandıkta halletmemiz lazım. Bunu da vatandaşa iyi anlatmamız  Türkiye’de huzur istiyorsanız, Türkiye’de insanların barış ve kardeşlik duygularıyla el ele yaşayabilecekleri bir ortamın sağlanmasını istiyorsanız o zaman CHP’ye oy vermeniz gerekir’ diye bunu iyi anlatmamız lazım” dedi

Mustafa-Kul-chp-Mahalle-bas

Kul, sözlerini şöyle sürdürdü “Hangi yasaları çıkarırlarsa çıkarsınlar, bu seçimlerde CHP seçimin galibi olacaktır, CHP bu seçimde birinci parti çıkacak ve üç büyük kentin belediye başkanlığını alacaktır. Burada en fazla görev de bizim mahalle birim başkanlıklarına düşüyor. Bir aday tek başına nereye kadar ulaşır. Adayın etrafındaki arkadaşlar nereye kadar gidebilir. Mahalle birim başkanları program yapacaklar. Ev toplantıları, dernek ziyaretleri. Kartal’da 337 bin seçmenimiz var. Hepsi mahalle mahalle ayrıdır. Bunu bu sefer sokak sokak ayıracağız Her sokakta gitmediğimiz, evinin kapısını çalmadığımız, elini sıkmadığımız insan kalmayacak”

AKP İlçelerden adam taşıyor

AKP’nin ilçelerden adam taşıdığını söyleyen Kul “Duyduğumuz bildiğimiz kadarıyla, AKP Kartal’ı yeniden alabilmek için başka ilçelerden Sultanbeyli’den, Ümraniye’den buraya adam taşıyor. Yakında muhtar arkadaşlarımızla bir toplantı düzenleyeceğim.

Muhtarlar da bunun hesabını vermelidir!

Muhtar arkadaşlarımıza da söyleyeceğim. Seçmen listeleri elimizde var. Ev ev kontrol edeceğiz. Tespit ettiğimiz bir evde 26 tane seçmen var. O evi de gidip ziyaret edeceğim Bu evde 26 kişi nasıl kalıyor, nasıl yatıyorlar onu görmek isteyeceğim. O 26 kişiye oraya kim yüklemiş bunlar nereden gelmiş, orada nasıl seçmen olmuş, bunların hepsini tek tek kontrol etmemiz lazım. Bunu yapan muhtar’da bunun mutlaka  hesabını verecek. Oradan getirip o evde 26 tane adamı gösteren muhtar da bunun hesabını verecek. Üyelerimiz arasında tespitlerimize göre 350 kadar Avukatımız var, bu arkadaşlarımıza görev düşecek. Bu yapılanlarla ilgili suç duyurusunda bulunacağız. Hepsi bir davayı alıp takip edecekler, o taşınan seçmenleri mutlaka iptal ettirmemiz lazım, o işi yapan muhtarlar da bunun hesabını vermesi lazım”

Sandık bölgelerine bilgisayar kurarak ne kadar oy aldığımızı göreceğiz

Her sandık mahalli’ne bir tane bilgisayar koyacağız. 1033 tane sandığımız var. Belki yeni seçmen listeleri askıya çıktığında bu artabilir. 1033 sandığımızda mutlaka ilçe seçim kurulunda görevlendirilen bir arkadaşımız bulunacak. Her sandığın başına 3 – 4 tane müşahit koyacağız. Sandık tutanağı tutulduğu zaman daha o ilçe seçim kuruluna gitmeden o okulun bahçesinde ki bizim bilgisayara girecek daha ilçe seçim kurulu kim ne kadar oy aldığını görmeden biz ilçe’de hangi parti’nin ne kadar oy aldığını göreceğiz. Onlar istediği kadar hile yapmaya çalışsınlar. Bizim elimizde sandık tutanakları olduğu sürece onların bu hilelerinin bu geçerlilikleri olmayacaktır”

 

İlgili Haberler

Genel
18 Nisan 2024
AKOM’dan kritik uyarı! İstanbul dahil 16 ilde…

İstanbul ve batı bölgeleri için şiddetli yağış ve fırtına uyarısı! İstanbul Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM), İstanbul başta olmak üzere yurdun batı bölgelerinde beklenen şiddetli gök gürültülü sağanaklar ve sıcaklık düşüşleri konusunda vatandaşları uyardı. Kıyı Ege ve Batı Karadeniz bölgelerinde de etkili olacak yağışlar için hazırlıklı olunması gerektiği belirtildi. İSTANBUL’DA BEKLENEN HAVA DURUMU AKOM, […]

Genel
17 Nisan 2024
Bu ikili çok güçlü! Sarımsak Limon karışımı her derde deva

Damar sağlığından romatizma ağrılarına, doğal bir çözüm olan sarımsak ve limon kürü, sağlık sorunlarınıza karşı güçlü bir destek sağlıyor. Sarımsak ve limon, tek başlarına harikalar yaratan iki doğal besin. Bu iki güçlü malzeme birleşince, sağlık üzerindeki faydaları ikiye katlanıyor. DOĞAL DAMAR AÇICI OLARAK LİMON VE SARIMSAK: Dolaşım sistemini destekleyen ve damar sağlığı üzerinde olumlu etkiler […]

Dünyadan
17 Nisan 2024
Başkan Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Eskrim Dünya Şampiyonu oldu

İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik, Gençler ve Yıldızlar Eskrim Dünya Şampiyonası’nda yıldız erkekler epede dünya şampiyonu oldu. İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik eksrim de Dünya Şampiyonu oldu. Milli gururumuz Çevik, Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da devam eden Gençler ve Yıldızlar […]

Genel
16 Nisan 2024
Suyun içine birkaç damla aseton damlatın! Öyle bir işe yarıyor ki

Yer silme suyuna birkaç damla aseton eklenince, parkeler gıcır gıcır oluyor. Ev temizliğine devrim yaratacak o yöntem bulundu. Ev temizliğinde yeni bir yöntem keşfedildi! Aseton, genellikle tırnaklardaki ojeyi çıkarmak için kullanılan bir madde olarak bilinse de, parkeleri temizlemede de etkili olabiliyor. İşte bu kullanımın detayları… Aseton, asidik yapısı ile bilinen bir kimyasal madde. Tırnaklardan oje […]