SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Temurhan Yıldız, Altınok Öz ve Kamer Gök’e göndermelerde bulundu

Yayınlanma:
ABONE OL

Yıldız, bizim eleştirilerimizi CHP aday adayları ve İlçe Başkanının dile getirmesi çok manidar!

Temurhan Yıldız, Kartal’da CHP İlçe Başkanı ve aday adaylarıKartal Belediyesi aleyhinde iyi muhalefet yapıyorlar

Kartal Ak Parti İlçe Teşkilatı yerel basınla yeni ilçe merkezinde kahvaltıda buluşarak gündem ile ilgili değerlendirmeler de bulundu.

Toplantının açılış konuşmasını İlçe Başkanı Av. Temurhan Yıldız yaptı. Yıldız konuşmasının ilk bölümünde yerel basına çok önem verdiklerini halka ulaşmakta köprü görevi gören basının kendileri için hayati önem taşıdığını bundan sonra daha sık bir araya gelerek gündemi ve gelişmeleri konuşacaklarını belirtti.
_Ak-Parti-kartal-Basın-

Temurhan Yıldız, Altınok Öz  ve Kamer Gök’e göndermelerde bulundu

Yıldız, Kendi İlçe Başkanları ve aday adayları bile Kartal Belediye Başkanını eleştirdi

Yıldız daha sonra Kartal ilçesi ile ilgili düşündüklerini ve projelerini anlatırken özellikle Kartal Belediyesinin çalışmalarını sıkça eleştirerek şunları söyledi; “Geçmişte yaptığımız eleştirileri bugünlerde CHP aday adaylarının dile getirmelerinin oldukça manidar bir durum olduğunu bunu herkesin gördüğünü ve kendilerinin ne derece doğru bir siyaset yaptıklarının kabul görüldüğünden dolayı mutluyum.
Temurhan-Yildiz-Ak-Parti-

Sayın Kamer Gök’e sormak gerekir, Nevşehir Oteli kararı alınırken aklınız neredeydi?

Onların neler söylediğinin aslında bizim için hiçbir önemi olmamakla beraber dediğimiz şeyleri, bugünlerde söylemlerinde sık sık vurgulamaları dikkat çekici bir durum. Kendi İlçe Başkanları dahi Nevşehir’de alınan otelin uygun olmadığını bir Belediye’nin ticaret yapamayacağını söylediğini biliyoruz. Ancak ona da sormak gerekiyor 4 yıl önce alınan bu otelin meclis kararı alınırken aklınız neredeydi? O zaman sesiniz çıkmadı da şimdi açılışta bir takım olaylar oldu diye neden dillendirildiğini merak ediyoruz.

Kartal Belediyesinin, dört buçuk senede dört duvarı tamamlanmış iki tane yatırımı var!

Saman Cafe, Başkanlık konutu

Kartal’da görünürde tesis bazında hemen hemen hiçbir yatırım yapılmadı. Dört duvarı tamamlanabilmiş sadece iki tane yapı var onların bir tanesi Saman Cafe, diğeri de Başkanlık konutu. Kartal’da yatırım adına yapılmış başka bir yer göremezsiniz.

Bunca paralar harcanmasına karşın Kartal’a çivi çakılmamıştır. Dört buçuk senedir, bir belediye hizmet binasını bitiremediler, Soğanlık’ta kaba inşaatı bitmiş olan YKYM’ni hala bitiremediler, fakat Kartal dışındaki kendi memleketine otel yapmayı en öncelikli konu olarak ele aldığını herkes gördü.

Görünürde bir Adalar tesisi birde Nevşehir’deki otel var. 820 milyon lira bütçe heba edilmiştir. Üstelik borç 200 milyona çıkmıştır. Kartal’ı enkaz olarak aldık borca batmış bir durumdaydı diyenler artı bütçeden eksilere düşmüştür.

 

İ.B.B. Soğanlık’tan sahile bağlantı yolunu hizmete açtı!

Bilindiği gibi İstanbul Büyükşehir Belediyesi yatırımı olarak Çanakkale köprülü kavşağını hizmete açtık. Bunun için söz vermiştik bunu yerine getirdiğimiz için sevinçliyiz. Hürriyet Mahallesi ve Yakacıklı vatandaşlarımızın da sorunlarını biliyoruz E 5′ e bağlantı olayını da hallediyoruz. Yatırım bazında bizlere Kartal Belediyesi yetkililerinden herhangi bir talep bugüne kadar gelmedi eğer gelmiş olsaydı her türlü yardımı yapmaya da hazırdık. Hatta bırakın talebi resmi ve dini bayramlarda astığımız bayraklar ve pankartlar dahi toplatıldı.”dedi.

Temurhan-Yildiz-ak

Ak Parti adayıyım diye kendini şimdiden lanse edenlerin çalışmaları, bilgimiz dışındadır

Ak Parti’de adaylık takvimi henüz başlamadı, adayım diyerek parti logosunu ve Başbakanın resmini kullanarak kendini lanse edenler bilgimiz dışında yapılıyor, doğru bulmuyoruz.

Yıldız “Bizde henüz aday adaylık takvimi başlamadı.2008’de biliyorsunuz İlçe Başkanları’nın aday olmaları yasaklanmıştı. Ama bu dönem öyle bir durum yok. Takvim başladığında adaylık kriterlerine uygun her insan başvurusunu yapabilir. Mevcut durumda aday adayıyım diye kendini lanse ederek parti amblemini veya Başbakan ile çekilmiş resimleri kullanmalarını doğru bulmuyoruz.

 

İlgili Haberler

Genel
27 Mart 2024
Tiktok’tan çocukları taciz eden şahıs ruh ve akıl sağlığı hastanesine götürüldü

Tiktok hesabından canlı yayın açarak çocuklarla bağlantı kurup cinsel içerikli sohbet yaptığı tespit edilen Mehmet Akbulut isimli şahıs gözaltına alınmıştı. Akbulut Ruh ve akıl sağlığı Hastanesi’ne sevk edildi. Tiktok’tan canlı yayın açarak çocuklarla bağlantı Kuran ve cinsel içerikli sohbetler yapan tiktok fenomeni Mehmet Akbulut, Erbaa Cumhuriyet başsavcılığının talimatı üzerine gözaltına alınmış ve akıl sağlığı raporu […]

Genel
27 Mart 2024
Düzce’de feci kaza: Çok sayıda yaralı var

Düzce’de bir yolcu otobüsü yüksek hız sebebiyle bariyerlere çarptı. Feci kazada ilk bilgilere göre 17 kişi yaralandı. Düzce’de Anadolu otoyolunda meydana gelen trafik kazasında Ankara’ya giden Efe Tur firmasına ait bir yolcu otobüsü Aşırı hız nedeniyle kontrolden çıktı nokta otobüs bariyerlere çarparak durabildi. Feci kazada 2 şoför ve bir muavinin de aralarında bulunduğu 17 kişi […]

Genel
26 Mart 2024
10 yılda erken emeklilik! SGK girişi 1995, 2000, 2008 ve sonrası olanlara büyük fırsat

SGK ve SSK başlangıç yılına göre emeklilik planlamasında kadın ve erkek çalışanlar için kapsamlı tablo belli oldu. İşte erken emeklilik için yeni fırsatlar… Erken emeklilik hayallerine ulaştıracak yeni tablo ortaya çıktı. SGK girişi 1995, 2000, 2008 ve sonrası olanlar hemen bu tabloya baksın. Kadın ve erkekler için yeni prim ve yıl şartları netleşti. İşte 2024 […]

Genel
25 Mart 2024
Müjdeli Haber Şimdi Geldi! Emekli Maşını Her Ayın 17-18-19-20-21-22-23’ünde Alanlar Dikkat

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı’ndan emeklilere bayram öncesi ikramiye müjdesi. Emeklilere bayram ikramiyesi ödeme tarihleri belli oldu. Türkiye genelinde milyonlarca emekli vatandaşın merakla beklediği bayram ikramiyesi ödeme tarihleri açıklandı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, emeklilik ikramiyelerinin 2 Nisan 2024’ten itibaren hesaplara yatırılacağını duyurdu. Her yıl olduğu gibi, bu Ramazan Bayramı öncesinde de emekliler […]