SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Demokrat Türkiye Platformu’nun Kartal’da iftar buluşması

Yayınlanma:
ABONE OL

Demokratlar yeniden toparlanmaya çalışıyorlar. Türkiye siyaset tarihinde önemli bir yere sahip olan Demokrat Parti tabanı ve dargınlar tarafından daha güçlü bir yapıya kavuşabilmek için Türkiye Platformu adıyla çeşitli toplantılar yapılıyor.

Kartal Demokratlar için önemli bir nokta

Ramazan ayı içinde Kartal’da Titanic Otel’de çok geniş katılımlı bir iftar programı düzenlendi. Bu iftar programının Kartal’da yapılmasının bir sebebinin de Mutlu Erkaya’nın geniş halk kitlesine sahip olmasından dolayı olduğu dile getirildi. Mutlu Erkaya’nın köklü bir siyasi geçmişi ve geniş bir halk kitlesi olduğunun bilinmesi önemli bir etken olduğu için Kartal Demokratlar için önem arzediyor. Bu geniş katılımlı iftar programına Kartal siyaset tarihinde efsane bir isim olan Av. Mutlu Erkaya, eski Bakanlardan Nevzat Ercan, eski milletvekillerinden İlhan Kesici, DP İstanbul eski İl Başkanı Remzi Şen, Mehmet Dülger, Mutlu Erkaya, DSP Kartal İlçe Başkanı İlhan Güzelgün, Kartal CHP eski İlçe Başkanı Yüksel Çiftçi, Kartal Cemevi Başkanı İsmail Saçlı, Cahit Gürsoy, MGK Üyesi Adnan Sancak, Kartal demokratlarından Mehmet Dinç, Çiğdem Türkmen gibi isimlerde yer aldı.

dp-ilhan--kesici

İlhan Kesici’den güzel bir iftar dua

Tecrübeli politikacı İlhan Kesici, oldukça detaylı bir iftar duası yaparak Ramazan’ın maanevi atmosferine uygun bir konuşma yaptı.

mutlu-erkaya--dp

Mutlu Erkaya faktörü etkisini gösteriyor

Demokrat Türkiye Platform aktivistlerinden, Demokrat parti Kartal eski ilçe başkanlarından aynı zamanda en genç Belediye Başkan Adayı Av. Mutlu Erkaya, bu platformun partideki dağınıklığı,  bitirip birlik ve beraberliği sağlamak olacağını belirtti.

Av. Mutlu Erkaya, “ Demokrat Türkiye platformu olarak kuruluşumuzun ve ilkelerimizin en önemli ayağı Demokrat Partideki dağınıklığı,  ayrışmayı, kutuplaşmayı bitirip birlik ve beraberliği sağlamaktır. Biz ne bir kimsenin yanındayız nede karşısındayız biz bir tek şeyin yanındayız kıratın yanındayız.

Bizim amacımız bizim çabamız partiyi toparlamak, bizim amacımız Demokrat partide birlik ve beraberliği sağlayacak olan yeni bir mayayı karmak, Demokrat partiyi yeniden mayalamak. ve Demokrat partiyi layık olduğu yere getirmek. Partide kutuplaşma ve ayrımcılık yapılmaması için ortaya çıkan adayların adaylık süreçleri çok erken. Onun içindir ki öncelikle derlenip toparlanıp partiyi bir yere getirdikten sonra adaylıklar gündeme gelebilir. Kim hak ediyorsa o aday olup genel başkan olsun en doğru çalışma budur. Parti bu durumdayken derlenip toparlanmadan birilerinin genel başkan adayıyım diye ortaya çıkmaları hiç de hoş değil, siz buradan çıkın bir başkası başka yerden çıksın birileri de  Anadolu da başka illerden genel başkan adayı olarak çıksın eee ne olacak tabanı olmayan tabanı dağılan partide aday  olmak neye yarar, ilk işimiz her kez elele verip ayrılığı,  gayrılığı, adaylığı  bir kenara bırakıp biran evvel derlenip toparlanıp silkelenip ayağa kalkmamız lazım ki  AKP nin karşısında alternatif olabilelim, halka umut olabilelim. Bu aşamada bu tip genel başkanlık çalışmaların olmaması gerek.

dp--iftar

Parti büyükleri, değerleri bir araya gelerek derlenip toparlanıp halka güven vererek hala bizim gücümüzün var olduğunu ortaya kayacak. Ondan sonra da genel başkan arayışına girilecek” dedi.

 

 

İlgili Haberler

Genel
18 Nisan 2024
AKOM’dan kritik uyarı! İstanbul dahil 16 ilde…

İstanbul ve batı bölgeleri için şiddetli yağış ve fırtına uyarısı! İstanbul Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM), İstanbul başta olmak üzere yurdun batı bölgelerinde beklenen şiddetli gök gürültülü sağanaklar ve sıcaklık düşüşleri konusunda vatandaşları uyardı. Kıyı Ege ve Batı Karadeniz bölgelerinde de etkili olacak yağışlar için hazırlıklı olunması gerektiği belirtildi. İSTANBUL’DA BEKLENEN HAVA DURUMU AKOM, […]

Genel
17 Nisan 2024
Bu ikili çok güçlü! Sarımsak Limon karışımı her derde deva

Damar sağlığından romatizma ağrılarına, doğal bir çözüm olan sarımsak ve limon kürü, sağlık sorunlarınıza karşı güçlü bir destek sağlıyor. Sarımsak ve limon, tek başlarına harikalar yaratan iki doğal besin. Bu iki güçlü malzeme birleşince, sağlık üzerindeki faydaları ikiye katlanıyor. DOĞAL DAMAR AÇICI OLARAK LİMON VE SARIMSAK: Dolaşım sistemini destekleyen ve damar sağlığı üzerinde olumlu etkiler […]

Dünyadan
17 Nisan 2024
Başkan Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Eskrim Dünya Şampiyonu oldu

İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik, Gençler ve Yıldızlar Eskrim Dünya Şampiyonası’nda yıldız erkekler epede dünya şampiyonu oldu. İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik eksrim de Dünya Şampiyonu oldu. Milli gururumuz Çevik, Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da devam eden Gençler ve Yıldızlar […]

Genel
16 Nisan 2024
Suyun içine birkaç damla aseton damlatın! Öyle bir işe yarıyor ki

Yer silme suyuna birkaç damla aseton eklenince, parkeler gıcır gıcır oluyor. Ev temizliğine devrim yaratacak o yöntem bulundu. Ev temizliğinde yeni bir yöntem keşfedildi! Aseton, genellikle tırnaklardaki ojeyi çıkarmak için kullanılan bir madde olarak bilinse de, parkeleri temizlemede de etkili olabiliyor. İşte bu kullanımın detayları… Aseton, asidik yapısı ile bilinen bir kimyasal madde. Tırnaklardan oje […]