SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Başkan Keskin, Mimar Sinan Mahallesi’yle İftarda Buluştu

Yayınlanma:
ABONE OL

Başkan Keskin, Mimar Sinan Mahallesi’yle İftarda Buluştu
Her mahallede sokak iftarı düzenleyen Sultanbeyli Belediyesi, bu akşam iftar sofralarını Mimar Sinan Mahallesi’ne kurdu.
Ramazan’ın gelmesiyle birlikte iftar sofralarının gönül sofralarına dönüştüğü Sultanbeyli’de, mahalle iftarları tüm hızıyla devam ediyor. Bu kapsamda Mimar Sinan Mahallesi sakinleri Basra Caddesi üzerinde kurulan iftar sofralarında buluştu. İftar programına Belediye Başkanı Hüseyin Keskin’in yanısıra AK Parti İlçe Başkanı Ali Sevinç ve çok sayıda mahalle sakini katıldı.
Mimar Sinan Mahallesi’ndeki iftar programında konuşan Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, Ramazan ayının Sultanbeyli’de ruhuna yakışır şekilde geçirildiğine dikkat çekti. Mahalle iftarlarıyla ilçe halkıyla aynı sofrada buluştuklarını kaydeden Keskin, “İftarınızı evinizde değil de bizimle sokak programımızda açtığınız için teşekkür ederim” dedi. Son günlerde gündemde olan olaylara değinen Keskin, “Ülkemizde bizi yıllardır birbirimize düşürmeye çalışanlar var. Bizler bunların farkındayız. Ülkemizi gittiği yoldan geri çevirmeye çalışanlar var ancak amaçlarına ulaşamayacaklar” dedi. Türkiye’nin ne zaman dünyada önemli bir güç haline geldiyse önünü kesmek için çeşitli güçlerin biraraya geldiğini ifade eden Keskin, İslam dünyasının içinde bulunduğu durumlara da değindi.
Kısa Sürede Çok Şeyler Başardık
İlçe halkından aldıkları destekle ekibiyle birlikte 4 yıl gibi bir zamanda büyük hizmetlere imza attıklarını vurgulayan Keskin, kısa sürede çok yol kat ettiklerinin altını çizdi. TEM bağlantı yollarının açılmasıyla birlikte ilçenin gelişimine gelişim kattığını ifade eden Keskin, “TEM’i Başbakanımızın ve sizlerin katılımıyla açtık. Bu hizmetin ardından ilçemize yatırım gelmeye başladı ve yeni yatırımcılarda gelmeye devam ediyor. Her yatırım istihdama katkı sunuyor” dedi. İlçede kısa zamanda birçok kamu binasının da yapıldığını hatırlatan Keskin, “Hükümet Konağı, polis merkezleri, Askerlik Şubesi, kültür merkezleri bu kapsamda yapılan hizmetlerin başında geliyor” dedi.
Ağız, Diş Hastanesi Yapılacak
Eğitim konusunda ilçede yapılan çalışmalara değinen Keskin, birçok okulun hizmete açıldığını ve yenilerinin de yapılmaya devam ettiğinin altını çizerek, “Devlet hastanesinin inşaatı çok hızlı şekilde devam ediyor. Bununla birlikte yakında ağız ve diş hastanemizde de çalışmalar başlayacak.  Gölet Projesi artık yapıldı mı yapılacak mı diye konuşmuyoruz. Açılışının yapılacağı tarihi konuşuyoruz” dedi.
Dere Islah Çalışmaları
İlçe genelinde devam eden altyapı ve üstyapı çalışmaları hakkında davetlilere bilgiler aktaran Başkan, birçok mahallede kaldırım ve asfalt çalışmalarının yapıldığını vurguladı. Dere ıslah faaliyetlerinin de hızlı şekilde gerçekleştiğini ifade eden Keskin, kısa sürede Sultanbeyli’nin bu sorunundan da kurtulacağını söyledi.
Sultanbeyli’de ulaşım noktasında çok hızlı gelişmeler olduğunu ifade eden Keskin, hat, sefer ve araç sayılarının arttığını kaydetti. Üçüncü köprü, hızlı tren ve metro projeleri hakkında katılımcılara bilgiler aktaran Keskin, “Çok uzun bir zamandan bahsetmiyoruz. Bu projelerin hepsi kısa sürede gerçekleşecek” dedi. Keskin mülkiyet konusunda yaptıkları çalışmaları da mahalle sakinleriyle paylaştı.
İftar programında konuşan AK Parti İlçe Başkanı Ali Sevinç ise Ramazan’ın paylaşmak ve bereketi içinde taşıdığını ifade etti. Sevinç, Mimar Sinan Mahallesi’nin sokaklarıyla, yeni iş alanlarıyla güzel bir mahalle olduğunu kaydetti. Türkiye’nin zor süreçlerden geçtiğini ifade eden Sevinç, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın ülkenin her yerine yatırım götürdüğünün altını çizdi.

İlgili Haberler

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel, Cevizlideki Balkon Çökmesiyle Alakalı İncelemelerde Bulundu

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, geçtiğimiz gün Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’nde ani çökme sonucu yıkılan balkonun bulunduğu bölgeyi ziyaret etti. Ziyarette, Başkan Gökhan Yüksel incelemeler yaparak, yapılan çalışmaları kontrol etti. Ekipler, en kısa sürede olay yerine geçti Olay, geçtiğimiz gün Kartal Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’ndeki 5 katlı bir binada gerçekleşti. Binanın birinci katındaki balkon, büyük […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı admin See Full Bio

Basında Kartal
22 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel’den 23 Nisan Mesajı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile bir kutlama mesajı yayımladı. Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in yayımladığı mesajında şu ifadeler yer aldı: “Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin açılışının 104’üncü yılını milletçe birlik ve beraberlik içinde kutlamanın gurur, mutluluk ve coşkusunu yaşıyoruz. Tarihimizde önemli bir dönüm noktası olan 23 Nisan […]

Belediye
20 Nisan 2024
Dünyanın Çocukları “Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali” için İBB’de buluştu

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 15 farklı ülkeden ‘Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali’ için İstanbul’a gelen çocukları, Saraçhane’deki tarihi Meclis Salonu’nda ağırladı. İmamoğlu, aralarında Filistin ve Ukrayna’dan gelen çocukların da bulunduğu katılımcılara, “Dünyanın farklı bölgelerinde yaşanan savaşların, acıların son bulması, Atatürk’ün dediği gibi, yurtta ve dünyada barışın egemen olması için, çocuklardan öğreneceğimiz çok şey var. Dilerim, […]