SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Başkan Keskin Müftülük Personeliyle İftar Yaptı

Yayınlanma:
ABONE OL

Ramazan ayının gelmesiyle birlikte Sultanbeyli’de iftar programları da başladı. Bu kapsamda Belediye Başkanı Hüseyin Keskin ilk toplu iftarını ilçe müftülük personeliyle Belediye Büyük Salon’da yaptı.
Belediye Büyük Salon’da gerçekleştirilen iftar programına Belediye Başkanı Hüseyin Keskin’in yanısıra İlçe Müftüsü Osman Arslan, ilçe emekli müftüsü Dursun Demir, çok sayıda cami imamı, kuran öğreticileri ve davetli katıldı.
“Gönül Sofraları Kurulacak”
İftar programında konuşan Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, Ramazan ayı boyunca Sultanbeyli’de çeşitli etkinliklerin düzenleneceğini ifade etti. Her mahallede bu sene iftar programının olduğunu kaydeden Keskin, “Sultanbeyli’de Ramazan’ın ruhuna uygun yaşanmasını istiyoruz. 15 mahallemizde sokak iftarları, gönül sofraları kuracağız. Bunun yanısıra Kent Meydanı’nda Ramazan’ın ruhuna uygun sohbetler, ilahi dinletisi ve etkinlikler gerçekleştireceğiz” dedi. Konuşmasında gençlerin yetiştirilmesine değinen Keskin, devlet kurumlarına gençlerin yetiştirilmesi konusunda büyük görevler düştüğünün altını çizdi.
“Onlara Dua Ediyoruz”
Mısır’da yapılan askeri darbeye ve İslam dünyasının içinde bulunduğu şartlara ilişkin de konuşan Başkan Keskin, “Cennet vatanımızda oruçlarımızı tutarken Mısır, Arakan, Doğu Türkistan gibi ülkelerde kardeşlerimiz zor şartlar altında yaşamlarını sürdürüyor. Onlara dua ediyor ve desteklerimizin onlarla olduğunu ifade ediyoruz” dedi.
İlçe Müftüsü Osman Arslan da Ramazan’ın ve iftar sofralarının önemine değindiği konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Yılda bir defa da olsa Ramazan vesilesiyle bir araya geliyoruz. Herkesin bir araya gelmesine vesile olanlara teşekkür ediyor, hayırlı iftarlar diliyorum.”
İftar boyunca Neyzen Ferit Yavuz ney dinletisi gerçekleştirdi. İftarın ardından emekli ilçe müftüsü Dursun Demir, yemek duasıyla Sultanbeyli Belediyesinin bu Ramazan düzenlediği ilk toplu iftar programını sonlandırdı.

İlgili Haberler

Dünyadan
17 Nisan 2024
Başkan Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Eskrim Dünya Şampiyonu oldu

İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik, Gençler ve Yıldızlar Eskrim Dünya Şampiyonası’nda yıldız erkekler epede dünya şampiyonu oldu. İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik eksrim de Dünya Şampiyonu oldu. Milli gururumuz Çevik, Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da devam eden Gençler ve Yıldızlar […]

Basında Kartal
16 Nisan 2024
Kartal Belediyesi Kreş Öğrencilerinden Resim Sergisi

Kartal Belediyesi’nin ilçe genelinde hizmet veren 14 kreşinde eğitim gören kreş öğrencileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı konu eden ‘Sanatın Çocukları’ adlı resim sergisine imza attı. Minik öğrencilerinin yaptığı 55 eserden oluşan sergi gelenler tarafından büyük beğeni topladı. Kartal Belediyesi Fuaye Alanı’nda düzenlenen serginin açılışına Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’i temsilen; Başkan Yardımcısı […]

Basında Kartal
07 Nisan 2024
Kartal Belediye Meclisi’nin Yeni Dönem ilk toplantısı yapıldı

31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçiminin ardından yenilenen Kartal Belediye Meclisi, 2024-2029 döneminin ilk oturumunu Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in başkanlığında gerçekleştirdi. Yapılan ilk toplantıda meclis komisyonları görev dağılımını gerçekleştirdi. Başkan Gökhan Yüksel, meclisin açılış konuşmasında yeni dönemde rehavete kapılmadan daha çok çalışacaklarını kaydederek; “Hem Kartal’da, hem İstanbul’da, hem Türkiye’de aldığımız büyük bir sorumluluk ile […]

Belediye
07 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel Belediye Personeli ile Bayramlaştı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Ramazan Bayramı öncesi son mesai gününde belediye personeli ile bir araya geldi. Mesai arkadaşlarının bayramını tek tek kutlayan ve çalışmaları için kendilerine teşekkür eden Başkan Yüksel, Kartallı komşularının Ramazan Bayramı’nı rahat ve huzurlu bir ortamda geçirebilmeleri için Kartal Belediyesi olarak bayram süresince de çalışmalara devam edeceklerini söyledi. Kartal Belediyesi müdürlüklerini […]