SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Ömer Atay Şimşek Erkekliğe İlk Adımı Attı!

Yayınlanma:
ABONE OL

Ahmet Şimşek Ailesi’nin “aslan parçası” Ömer Atay Şimşek’in sünnet cemiyeti, Pendik Green Park Hotel’de ailenin yakınları ve sevenlerinin geniş katılımı ile gerçekleşti.

 

Ahmet Şimşek Koleji Genel Koordinatörü Altay Şimşek ve eşi Mimar Fulya Şimşek’in çocukları Ömer Atay Şimşek, ömür boyu hafızalarından kazınmayacak bir etkinlik ile sünnet heyecanını yaşadı.

 

MEHTERANLAR, SEMAZENLER…

 

Modern ve geleneksel cemiyet konseptinin bir arada toplandığı etkinliğe, omuzlarda “padişah tahtı” ile getirilen Ömer Atay, mehteranlar eşliğinde marşlarla karşılandı. Semazen gösterileri, Kuran-ı Kerim ziyafeti ve duaların ardından Ömer Atay, aile büyükleri ve davetlilerle kucaklaştı.

 

omer-atay

 

TORUN SEVGİSİ BİR BAŞKA…

 

Türkiye’ye ilk defa “ücretsiz özel kolej” konseptini kazandıran eğitim camiasının öncü isimlerinden Ahmet Şimşek ve eşi Yasemin Kumral Şimşek, torunları Ömer Atay Şimşek’in cemiyetinde davetlilerle yakından ilgilendi. Aile büyüklerinin torunlarına olan ilgisi, gece boyunca dikkat çekti.

 

Ahmet Şimşek, konuşmasında şunları ifade etti; “Biz büyük bir aileyiz. Ailemizin her ferdinin bir saniyelik mutluluğu, ben ve eşim Yasemin Hanım için dünyalardan değerlidir. Biricik torunum Ömer Atay’ın sünnet cemiyetini yaşamak bizim için büyük huzur. İnşallah mürvetini de göreceğimiz günler olacak. Davetimize yediden yetmişe icabet eden tüm dostlarımıza saygı ve sevgiyle teşekkür ediy0ruz.

 

ahmet-simsek

 

ŞİMŞEK AİLESİ GÖZ DOLDURDU…

 

Aile büyükleri Ahmet Şimşek ve eşi Yasemin Kumral Şimşek’in dansı, davetlileri büyüledi. “Durun daha biz buradayız” dercesine genç davetlilere taş çıkartan çift, uzun süre pistten ayrılmadı. Altay-Fulya Şimşek çifti ile çocukları Ömer Atay ve Melisa, davetlilerle özel günün mutluluğunu yaşadı.

 

meltem-tuncay-simsek

 

Kolej Koordinatörü Altay Şimşek ve  Tuncay Şimşek’in oğulları mutluluğu paylaştılar. Altay-Fulya çiftinin kızları Melisa Şimşek’in kolej arkadaşları ile doyasıya eğlendiği geceye, ailenin başta Amerika olmak üzere birçok merkezdeki akrabalarının da katılım gösterdiği görüldü. Altay Şimşek’in ablası Kolej Koordinatörü Nilay Şimşek de, Ömer Atay’ın mutluluğunu paylaşan aile büyükleri arasında yer aldı.

 

fulya-altay-simsek

 

TOPLUMUN HER KESİMİ, TEK ÇATI ALTINDA BULUŞTU…

 

Ailenin etkinliği, toplumun tüm kesimini tek çatı altında topladı. İnşaat sektörünün tanınmış isimlerinden Müteahhit İdris Demirli’nin yanı sıra Kartal MHP İlçe Başkanı Metin Özüpek ve Başkan Yardımcısı Yaşar Kahraman da cemiyet heyecanını yaşadı. Birçok öğretmen, eğitimci ve iş dünyasının önde gelen isimleri de geceye katılım gösterdi. Eski Kartal Belediye Bakanı ve Milletvekili Mehmet Sekmen ile Pendik Belediye Başkanı Kenan Şahin, Başkan Yardımcısı Atilla İpek ve Demireören Plastik Bölüm Müdürü Deniz Encan, Nobel İlaç Fabrikası ortaklarından Gültekin Ulusoy’da davetliler arasında yer aldı.

 

yasemin-kumral

 

YASEMİN KUMRAL ŞİMŞEK’E DOĞUMGÜNÜ SÜRPRİZİ…

 

Yasemin Kumral Şimşek; oğlu Altay Şimşek ve gelini Fulya Şimşek sürpriz olarak hazırlanan ve  piste getirilen doğumgünü pastası ile duygu dolu anlar yaşadı.  Eşi Ahmet Şimşek ile birlikte pastayı kesen eğitimci, elinde mikrofonla müzisyen ve şarkıcı İlker Özdemir ile orkestranın şarkılarına eşlik etti.

 

İlgili Haberler

Genel
25 Nisan 2024
Meteorloji’den uyarı! 44 il için sarı kodlu uyarı verdi

Meteoroloji uyardı. 44 ile için Meteoroloji’den sarı kodlu uyarı geldi. “ Göz gözü görmeyecek” uyarısı. İşte detaylar… Meteoroloji Genel Müdürlüğü, çöl tozu için 44 ile sarı kodlu uyarıda bulundu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Kuzey Afrika’dan gelen ve gelecek günlerde ülkemizde de etkisini gösterecek çöl tozları için uyardı. Meteoroloji’den 44 il için sarı kodlu uyarı geldi. Kuzey […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Öğrenci Ecem bir günlüğüne Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürü oldu

İlçe Millî Eğitim Müdürü Mustafa KIRAÇ, müdürlük makam koltuğunu “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” sebebiyle Kartal Eğe Sanayi İlkokulu öğrencisi Ecem VURAL’a devretti. Ecem VURAL, müdürlük makamına oturması ardından okullarda hayata geçirmek istediği projeleri anlattı. Okul öğrenci meclisi ile gerçekleştirmek istediği projeleri anlatan Ecem VURAL’ı dinleyen İlçe Millî Eğitim Müdürü Mustafa KIRAÇ: paylaştığı […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Kartal Belediyesi Çocuk Meclisi 23 Nisan’ı Kutladı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in öncülüğünde kurulan Çocuk Meclisi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağanı olan bu özel günü kutlayan minik meclis üyeleri, günün anlam ve önemine de vurgu yaptı. Kartal Belediyesi Çocuk Meclis üyelerine Başkan Gökhan Yüksel tarafından başarı belgesi takdim edildi. Kartal Belediyesi Meclis Salonu’nda […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel, Cevizlideki Balkon Çökmesiyle Alakalı İncelemelerde Bulundu

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, geçtiğimiz gün Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’nde ani çökme sonucu yıkılan balkonun bulunduğu bölgeyi ziyaret etti. Ziyarette, Başkan Gökhan Yüksel incelemeler yaparak, yapılan çalışmaları kontrol etti. Ekipler, en kısa sürede olay yerine geçti Olay, geçtiğimiz gün Kartal Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’ndeki 5 katlı bir binada gerçekleşti. Binanın birinci katındaki balkon, büyük […]