SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Mehmet Altıparmak, sevdiklerimizin yüreği yanımızdaydı!

Yayınlanma:
ABONE OL

Adanaspor galibiyeti sonrasında basın toplantısına katılan Kartalspor teknik direktörü Mehmet Altıparmak yaptığı açıklamada, “Bütün semtin, taraftarların ve sevdiklerimizin yüreği yanımızdaydı” dedi.

Altıparmak;  Öncelikle bütün futbolcu kardeşlerimiz sahaya koydukları yürekten, inanmışlıktan, istekten ve göstermiş oldukları büyük mücadeleden dolayı kutluyorum.

Gerçekten bugün bizim için çok anlamlı bir gündü. Özellikle şu 3-4 haftalık periyottaki müthiş futbolumuzu bugünde oynadık. Geçen hafta Adana Demirspor’a 3 tane gol atınca çok şaibe çıkarttılar, bu hafta Adanaspor’da 3 gol attık. Demek ki insanlar istediği zaman bir şeyler yapabiliyormuş, bu anlamda bütün oyuncu grubumu tebrik ediyorum.

Bugün futbolcu, yönetici, taraftar ve Kartallıyım diyen herkesin sahada olduğu bir maçtı. Dışarıda kalan maça giremeyen taraftarlarımız oldu, sahanın içinde belki 11 kişiydik ama bütün semtin, taraftarların ve sevdiklerimizin yüreği yanımızdaydı.

Maçın ilk 15 dakikalık bölümünde  oyuna çok iyi başladık, belki bu bölümünde de maçı kopartabilirdik. Yakaladığımız bir-iki tane yüzde yüz pozisyonumuz vardı. Daha sonra oyun dengelendi, rakibimizin nasıl oynayacağını çok iyi biliyorduk çünkü dersimize çok iyi çalışmıştık, ilk yarının son dakikalarında bir tane pozisyonları vardı onun dışında fazla bir şey yapamadılar.

Biz karşılaşmanın ikinci yarısında hem oyun tempomuzla, isteğimizle, arzumuzla ve neticesinde  bulduğumuz gollerle maçı kazandık. Artık önümüzde oynayacağımız iki tane final maçımız kaldı, bütün her şeyimizle bu iki final maçına hazırlanacağız.

Tekrardan bu galibiyette emeği geçen başta futbolcu kardeşlerime, taraftarlarımıza, yönetimimize teşekkür ediyorum. Ama dediğim gibi işimiz daha bitmedi, iki tane finalimiz daha var şimdi onlara hazırlanacağız.

Mehmet Uslu

Kartalspor’u attığı gollerle uçuran kaptan Mehmet Uslu, karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada “Rakiplerinin puan kaybetmesiyle ligde kalma umutlarının fazlalaştığını” belirtti.

Mehmet; Her hafta aynı şeyi söylüyoruz, biz futbolcular ve teknik ekip olarak önümüzdeki tüm maçları final maçı olarak görüyoruz. Bir final maçı da bugün oynadığımız Adanaspor maçıydı, bunu da en iyi şekilde atlattığımıza inanıyorum. Diğer rakiplerimizin de puan kaybetmesiyle ligde kalma umudumuz daha da fazlalaştı.

Maçı değerlendirecek olursak ilk yarıda iki-üç tane net pozisyonumuz var, burada futbolcu arkadaşlarımı kutlamalıyım müthiş mücadele, istek ve kazanman arzusu vardı. Nitekim  bu istek ve arzu golleri getirdi. Üç puan aldığımız için oldukça mutluyuz.

Adanaspor’u da tebrik ediyoruz, iyi mücadele ettiler ama biz daha çok isteyen taraftık, daha çok puana ihtiyacı olan taraftık ve bunu başardık. Şimdi önümüzde iki tane final maçımız kaldı, ilki Tavşanlı Linyitspor maçı bu maça en iyi şekilde hazırlanıp oradan da üç puanla ayrılmak istiyoruz.

Yaser Yıldız.

Uzun süren gol sessizliğini bu maçla bozan Yaser Yıldız, katıldığı basın toplantısında Kendisinin gol atmasına değil takımın galip gelmesine daha çok önem verdiğini söyledi.

Yaser; Takım olarak galibiyete sonuna kadar inanıyorduk, maça çok iyi başladık oyunun ilerleyen dönemlerinde biraz duraksadık fakat ikinci yarı kendimizi toparlayarak çıktık ve ikinci yarıya güzel başladık.

Aradığımız goller 70.dakikadan sonra geldi üç farklı skorun gelmesiyle maçı güzel bir şekilde tamamladık. Bütün takım arkadaşlarımı canı gönülden tebrik ediyorum çok iyi bir oyun ortaya koydular hiç pes etmeden maç sonuna kadar mücadele ettiler.”dedi

Uzun süre gol yollarında şanssızlık yaşadığı ve bugün bu şanssızlığı kırdığı sorulan Yaser; “Benim daha önce oynadığım takımlarda da çok gol atayım gibi bir tutkum olmadı, daha çok, iyi performans sergileyeyim ve takımım kazansın düşüncesinde oldum, bunu ön planda tuttum. Elbette ben gol atarsam benim adıma sevindirici bir olay ama takımın galip gelmesi daha da sevindirici” şeklinde yanıt verdi.

İlgili Haberler

Spor
18 Nisan 2024
UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde Heyecan Dorukta: Yarı Finalistler Yarın Belli Oluyor!

UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek final rövanş maçları yarın oynanacak. Fenerbahçe, ilk maçta 3-2 mağlup olduğu Olympiakos’u Ülker Stadı’nda ağırlayacak. Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek final rövanşında, deplasmanda 3-2 yenildiği Olympiakos ile Ülker Stadı’nda karşılaşacak. Maç, 22.00’de başlayacak ve TV8’den canlı olarak yayınlanacak. Sarı-lacivertliler, evinde avantajı lehine çevirip yarı finale yükselmeyi hedefliyor. DİĞER ÇEYREK […]

Genel
18 Nisan 2024
AKOM’dan kritik uyarı! İstanbul dahil 16 ilde…

İstanbul ve batı bölgeleri için şiddetli yağış ve fırtına uyarısı! İstanbul Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM), İstanbul başta olmak üzere yurdun batı bölgelerinde beklenen şiddetli gök gürültülü sağanaklar ve sıcaklık düşüşleri konusunda vatandaşları uyardı. Kıyı Ege ve Batı Karadeniz bölgelerinde de etkili olacak yağışlar için hazırlıklı olunması gerektiği belirtildi. İSTANBUL’DA BEKLENEN HAVA DURUMU AKOM, […]

Genel
17 Nisan 2024
Bu ikili çok güçlü! Sarımsak Limon karışımı her derde deva

Damar sağlığından romatizma ağrılarına, doğal bir çözüm olan sarımsak ve limon kürü, sağlık sorunlarınıza karşı güçlü bir destek sağlıyor. Sarımsak ve limon, tek başlarına harikalar yaratan iki doğal besin. Bu iki güçlü malzeme birleşince, sağlık üzerindeki faydaları ikiye katlanıyor. DOĞAL DAMAR AÇICI OLARAK LİMON VE SARIMSAK: Dolaşım sistemini destekleyen ve damar sağlığı üzerinde olumlu etkiler […]

Dünyadan
17 Nisan 2024
Başkan Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Eskrim Dünya Şampiyonu oldu

İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik, Gençler ve Yıldızlar Eskrim Dünya Şampiyonası’nda yıldız erkekler epede dünya şampiyonu oldu. İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik eksrim de Dünya Şampiyonu oldu. Milli gururumuz Çevik, Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da devam eden Gençler ve Yıldızlar […]