SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Mahalle Toplantıları Mehmet Akif Mahallesi İle Devam Etti!

Yayınlanma:
ABONE OL

Belediye Büyük Salonda yapılan mahalle toplantıları bu hafta Mehmet Akif Mahallesi’yle devam etti. Mehmet Akif Mahallesi istişare toplantısında konuşan Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, mülkiyet çalışmaları hakkında önemli açıklamalarda bulundu.  Mehmet Akif Mahallesi Yazı İşleri Müdürü Bayram Ekşi’nin sorumluluğunda bulunuyor.

Programın açılış konuşmasını yapan Ekşi, “Mehmet Akif Mahallesi ilçemizde ilkleri gerçekleştiren bir mahalledir. İlçemizin ilk belediye başkanı bu mahallemizden çıktı” dedi. Ekşi konuşmasında şu sözlere yer verdi: “Belediye başkanımızın talimatıyla mahalle toplantıları organize ediyoruz. Bunun yanında da evlere konuk oluyoruz. Bu programlarda ilçemizin sorunlarını tartışıyor, birlikte çözüm üretmeye çalışıyoruz.”

“Her Platformda İlçemizin Durumunu Anlattık”

Ekşi’nin ardından mahalle halkına hitap eden Keskin,2B kapsamında olan arazilerin elli yıllık sorun olduğunu ifade etti ve “Çözüm için oluşturulan komisyonda ve her platformda, İlçe Başkanımız Sayın Ali Sevinç’le birlikte ilçemizin ekonomik durumunu anlattık.” dedi. Keskin, konuşmasına şöyle devam etti: “ Sultanbeyli halkı Anadolu’nun çeşitli yerlerinden geldi. Bu arsalara bedel ödeyerek aldı. Bundan dolayı da burada sadece halkın oturduğunu ifade ettik. İlgili kurumlara öneride bulunduk. 400 metrekare altının ayrı, 400 metrekare üzerinin ayrı değerlendirilmesi gerektiğini ifade ettik. Nitekim bu talebimiz olumlu sonuçlandı. Sultanbeyli’de bulunan arsaların çoğunluğu zaten 400 metrekare altındadır.”

m.akif-mah.

 

“Hisseli Parselleri Almak İçin Hazırlıklı Olun”

Katılımcılara hisseli parsellerle ilgili de detaylı bilgi veren Keskin, “Hisseli parseller konusunda çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Son aşamaya gelindi, diyebiliriz” dedi. Konuyla ilgili İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve ilgili bakanlıklarla çok sayıda görüşme yaptıklarını kaydeden Keskin, konuşmasını şu ifadelerle sürdürdü: “Bu görüşmelerin sonucunda istediğimiz neticeyi tam olarak alamayınca konuyu Sayın Başbakanımıza taşıdık. O bizzat ilgilendi ve onun talimatıyla bakanlıklarla konuyu masaya yatırdık. Hisseli parsel konusunda Başbakanımız bize ciddi destek verdi ve vermeye de devam ediyor. Bu aşamada vatandaşımız hissesi parselleri almak için hazırlıklı olmalı”

Değişim TEM Bağlantı Yollarıyla Başladı

İlçeye yapılan en önemli projelerin başını TEM bağlantı yollarının çektiğini söyleyen Keskin, “Bu hizmet gerçekleşti, ardından yatırımcı ilçeye gelmeye başladı. Diğer taraftan Gölet ve hastane inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. Ağız diş hastanesi, otopark projesi gibi çalışmalarımız var. Bu hizmetlerle Sultanbeyli daha da gelişecek. Bununla birlikte özellikle gençlerimize yatırım yapıyoruz. Yeni okullarımız ve gençlik eğitim merkezlerimiz hizmette” dedi.

Başkan Keskin’den sonra konuşan AK Parti İlçe Başkanı Ali Sevinç, “Belediye başkanımızla ilçemiz için, geleceğimiz için çok faydalı çalışmalar yaptık. Bu çalışmalarımızda vatandaşımızın çıkarını her zaman ön plana aldık” dedi. Ardından mahalle sakinleri belediye başkanı Hüseyin Keskin ve ekibine sorular yöneltti.

 

 

 

İlgili Haberler

Genel
27 Mart 2024
Tiktok’tan çocukları taciz eden şahıs ruh ve akıl sağlığı hastanesine götürüldü

Tiktok hesabından canlı yayın açarak çocuklarla bağlantı kurup cinsel içerikli sohbet yaptığı tespit edilen Mehmet Akbulut isimli şahıs gözaltına alınmıştı. Akbulut Ruh ve akıl sağlığı Hastanesi’ne sevk edildi. Tiktok’tan canlı yayın açarak çocuklarla bağlantı Kuran ve cinsel içerikli sohbetler yapan tiktok fenomeni Mehmet Akbulut, Erbaa Cumhuriyet başsavcılığının talimatı üzerine gözaltına alınmış ve akıl sağlığı raporu […]

Genel
27 Mart 2024
Düzce’de feci kaza: Çok sayıda yaralı var

Düzce’de bir yolcu otobüsü yüksek hız sebebiyle bariyerlere çarptı. Feci kazada ilk bilgilere göre 17 kişi yaralandı. Düzce’de Anadolu otoyolunda meydana gelen trafik kazasında Ankara’ya giden Efe Tur firmasına ait bir yolcu otobüsü Aşırı hız nedeniyle kontrolden çıktı nokta otobüs bariyerlere çarparak durabildi. Feci kazada 2 şoför ve bir muavinin de aralarında bulunduğu 17 kişi […]

Genel
26 Mart 2024
10 yılda erken emeklilik! SGK girişi 1995, 2000, 2008 ve sonrası olanlara büyük fırsat

SGK ve SSK başlangıç yılına göre emeklilik planlamasında kadın ve erkek çalışanlar için kapsamlı tablo belli oldu. İşte erken emeklilik için yeni fırsatlar… Erken emeklilik hayallerine ulaştıracak yeni tablo ortaya çıktı. SGK girişi 1995, 2000, 2008 ve sonrası olanlar hemen bu tabloya baksın. Kadın ve erkekler için yeni prim ve yıl şartları netleşti. İşte 2024 […]

Genel
25 Mart 2024
Müjdeli Haber Şimdi Geldi! Emekli Maşını Her Ayın 17-18-19-20-21-22-23’ünde Alanlar Dikkat

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı’ndan emeklilere bayram öncesi ikramiye müjdesi. Emeklilere bayram ikramiyesi ödeme tarihleri belli oldu. Türkiye genelinde milyonlarca emekli vatandaşın merakla beklediği bayram ikramiyesi ödeme tarihleri açıklandı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, emeklilik ikramiyelerinin 2 Nisan 2024’ten itibaren hesaplara yatırılacağını duyurdu. Her yıl olduğu gibi, bu Ramazan Bayramı öncesinde de emekliler […]