SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Yeni Scenic ve Grand Scenıc: Çekici Görünüm ve Üstün Konfor!

Yayınlanma:
ABONE OL

Renault, 2013 yılında piyasaya sunacağı yenilenen MPV gamını tanıtıyor.

Scénic ve Grand Scénic, Renault’nun yeni marka kimliğini taşıyan ön tasarımıyla yenileniyor.

 

Scénic gamında Renault’nun kendini kanıtlamış 1.5 dCi 110 bg motoru 6 ileri manuel ve EDC versiyonlarının yanı sıra, 1.6 16v 110 bg motoru da yer alacak.

Renault R-Link teknolojisi, Avrupa’nın en çok satan MPV’si Yeni Scénic ve Grand Scénic ile de tüketicinin beğenisine sunuluyor.

Yeni Renault Scénic ve Grand Scénic, Mart ayında Cenevre Fuarı’nda tanıtılacak ve Mayıs ayında Türkiye’de pazara sunulacak.

 

 

yeni-scneic

 

RENAULT SCÉNIC VE GRAND SCÉNIC YENİLENİYOR

 

Scénic ve Grand Scénic, Renault’nun yeni tasarım kimliğiyle makyajlanıyor. Öndeki Renault logosu artık daha büyük ve yeni ön pancuru vurgulayan parlak siyah bir fonun üzerinde yer alıyor.Seçkin çizgileri ve üst düzey malzeme kalitesi de Scénic ve Grand Scénic’i daha çekici kılıyor.

 

İç mekandaki kalite hissi, 1996’dan bu yana Avrupa’da segmentinin lideri olan Scénic’in bu ünvanı hak ettiğini kanıtlıyor. Ön konsolun yumuşak çizgileri, navigasyon, multimedya ve özelleştirilebilir ekranlı bir TFT ekran içeriyor. Renault R-Link, Scénic ailesi üzerinde de tüketicinin beğenisine sunuluyor ve kolay kullanımlı bir joystick ve dokunmatik ekranıyla sürücünün ihtiyaçlarını karşılıyor.

 

SCÉNIC AİLESİNDE GÜÇ HİÇ KESİLMİYOR

 

Yeni Scénic ve Grand Scénic, pazarda çok büyük başarılar kazanan ve referans teşkil eden 1.5 dCi 110 bg motoruyla pazara sunulmaya devam ediyor. 6 ileri manuel vitesin yanı sıra, Çift Kavramalı Otomatik Vites EDC, bu segmentte pazara sunulan tek ürün olma özelliğini taşıyor. Daha uygun maliyetli bir seçenek arayan müşteriler için ise, 1.6 16v 110 bg benzinli motor seçeneği de Yeni Scénic ve Grand Scénic ile tüketicilerin beğenisine sunulacak.

 

 

 

 

EN ÜST DÜZEY KALİTE

 

1996’daki lansmanından bu yana, Douai fabrikasında toplam 4.300.000 adet Scénic üretildi. Renault bu fabrikasında 2014’ten itibaren üreteceği üst sınıf modelleri için gerekli adaptasyon çalışmalarına 420 milyon € yatırım yaptı. Bu, Renault’nun kalite politikasında tüm çalışanların da dahil olacakları yepyeni bir dönemin de başlangıcını oluşturuyor. “Douai kalite sertifikası” planı dört ana eksen üzerinde yükseliyor: kalite standartlarının ve uygulamalarının geliştirilmesi, günlük kalite yönetimi, en yüksek kabiliyet seviyesi ve algılanan kaliteye daha fazla odaklanma.

 

Yeni Scénic ve Grand Scénic 5 Mart 2013 tarihinde Cenevre Fuarı’nda tanıtılacak. Mayıs ayında ise Türk tüketicinin beğenisine sunulacak.

 

 

İlgili Haberler

Genel
18 Nisan 2024
AKOM’dan kritik uyarı! İstanbul dahil 16 ilde…

İstanbul ve batı bölgeleri için şiddetli yağış ve fırtına uyarısı! İstanbul Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM), İstanbul başta olmak üzere yurdun batı bölgelerinde beklenen şiddetli gök gürültülü sağanaklar ve sıcaklık düşüşleri konusunda vatandaşları uyardı. Kıyı Ege ve Batı Karadeniz bölgelerinde de etkili olacak yağışlar için hazırlıklı olunması gerektiği belirtildi. İSTANBUL’DA BEKLENEN HAVA DURUMU AKOM, […]

Genel
17 Nisan 2024
Bu ikili çok güçlü! Sarımsak Limon karışımı her derde deva

Damar sağlığından romatizma ağrılarına, doğal bir çözüm olan sarımsak ve limon kürü, sağlık sorunlarınıza karşı güçlü bir destek sağlıyor. Sarımsak ve limon, tek başlarına harikalar yaratan iki doğal besin. Bu iki güçlü malzeme birleşince, sağlık üzerindeki faydaları ikiye katlanıyor. DOĞAL DAMAR AÇICI OLARAK LİMON VE SARIMSAK: Dolaşım sistemini destekleyen ve damar sağlığı üzerinde olumlu etkiler […]

Dünyadan
17 Nisan 2024
Başkan Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Eskrim Dünya Şampiyonu oldu

İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik, Gençler ve Yıldızlar Eskrim Dünya Şampiyonası’nda yıldız erkekler epede dünya şampiyonu oldu. İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik eksrim de Dünya Şampiyonu oldu. Milli gururumuz Çevik, Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da devam eden Gençler ve Yıldızlar […]

Genel
16 Nisan 2024
Suyun içine birkaç damla aseton damlatın! Öyle bir işe yarıyor ki

Yer silme suyuna birkaç damla aseton eklenince, parkeler gıcır gıcır oluyor. Ev temizliğine devrim yaratacak o yöntem bulundu. Ev temizliğinde yeni bir yöntem keşfedildi! Aseton, genellikle tırnaklardaki ojeyi çıkarmak için kullanılan bir madde olarak bilinse de, parkeleri temizlemede de etkili olabiliyor. İşte bu kullanımın detayları… Aseton, asidik yapısı ile bilinen bir kimyasal madde. Tırnaklardan oje […]