SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Oyuncularım ve Ben Bu Karşılaşmayı Kazanacağımıza Çok İnanıyoruz!

Yayınlanma:
ABONE OL

Kartalspor teknik direktörü Özcan Kızıltan, lig’in ikinci yarısına gerçek anlamda Manisaspor karşılaşmasıyla başlangıç yapacaklarını ifade etti.

Kızıltan; “Lig’in ikinci yarısının ilk haftasında İzmir temsilcisi Göztepe karşısında aldığımız sonuç bizim için istenmeyen bir sonuçtu. Şartlar ne olursa olsun iyi başlamak istiyorduk ama kadro olarak oldukça eksik olduğumuz bir maçtı. Üç tane cezalı oyuncumuzun olduğu, yeni transferlerimizin yetişmediği ve akabinde 16 kişi soyunabildiğimiz bir karşılaşma oldu.

İlk yarıda erken gelen gollerle 2-0 geriye düştükten sonra maçı çevirme adına ne kadar gayret etsek de olmadı.

Bu hafta kendi saha ve seyircimiz önünde oynayacağımız Manisaspor karşılaşmasını ikinci yarıya başlangıç maçı olarak düşünüyoruz. Manisaspor’u sahamızda yenerek ikinci yarıda yolumuzda daha güvenli bir şekilde devam etmek istiyoruz.

Şuan puan cetvelinde sıkıntılı bir bölgede bulunuyoruz, en büyük hedefimiz bu sıkıntılı bölgeden üst sıralara doğru çıkmak. Bunun için de kendi sahamızdaki bu önemli karşılaşmayı kazanmak istiyoruz. Bunu başarabilecek gücümüz, kalitemiz ve oyuncu grubumuz var. Oyuncularım ve ben bu karşılaşmayı kazanacağımıza çok inanıyoruz, ben oyuncu arkadaşlarıma oldukça güveniyorum.

Bu karşılaşmada Efecan Karaca cezalı olduğu için forma giyemeyecek, Onur Nasuhoğlulları’nın da bir sakatlığı bulunuyor ama diğer taraftan kadromuza yeni katılan Fahri Tatan, Zafar Babajanov ve Eze Vincent var, onların lisans işlemleri de tamamlandı. Bazılarının antrenman eksiklikleri bulunuyor ama hepsinden durumlarına göre faydalanmaya çalışıyoruz.

Ben lig’in ikinci yarısına gerçek anlamda Manisaspor karşılaşmasıyla başlangıç yapacağımızı düşünüyorum.”

Mehmet Uslu

Kartalspor takım kaptanı Mehmet Uslu, artık rakibin konumunun ve adının kendileri için hiçbir önem taşımadığını söyledi.

Mehmet Uslu; Lig’in ikinci yarısına deplasmanda oynadığımız Göztepe mağlubiyetiyle başladık. Bu hafta kendi sahamızda, ikinci yarısının ilk maçını lig lideri Manisaspor’la oynayacağız. Artık bizim için rakibimizin konumu ve adı hiç önemli değil, bu Manisaspor olur yada başka bir takım olabilir hiç önemli değil, önemli olan kendi sahamızda oynadığımız bir maçı galip tamamlamak.

Şuan takım olarak çok iyi durumdayız, iyi çalıştık, Manisaspor karşılaşmasına da hazırız diye düşünüyorum. Bu karşılaşmada elimizden gelenin en iyisini yaparak kendi sahamızdaki bu önemli karşılaşmayı kazanmak ve Manisaspor’u puansız göndermek istiyoruz.

Devre arasında aramıza yeni arkadaşlar katıldı. Genellikle devre arasındaki transferlerin takıma adapte olma ve katkı sağlama süreleri uzun olur. Fakat bizim aramıza yeni katılan arkadaşlarımız çabuk uyum sağladı, ayrıca futbolculuk ve karakter bakımından kendilerini kanıtlamış oyuncular. Oturmuş kadromuza katkı sağlayacaklarına ve birlikte takımı üst sıralara taşıyacağımıza inanıyorum.”

 

Yaser Yıldız

Manisaspor karşılaşmasıyla PTT 1.lig’de ki 100. Maçına çıkacak olan Yaser Yıldız, “Bu karşılaşmada gol atacağına inandığını söyledi.”

Yaser Yıldız; “Pazar günü Radyo Seymen Kartal Stadı’nda çok zor bir maça çıkacağız. Takım olarak bu karşılaşmaya çok iyi hazırlandık, lig’e kötü bir başlangıç yaptık fakat buna bu maçta son verip üst sıralara çıkmak istiyoruz.

Hafta başından itibaren tüm konsantrasyonumuzla bu karşılaşmaya hazırlandık, ayrıca aramıza yeni katılan arkadaşlarımız oldu, onlarında bize katkı sağlayacağına inanıyorum. En yakın zamanda üst üste galip gelerek puan cetvelinde üst sıralara tırmanacağımızı düşünüyorum.

Hocam görev verirse Manisaspor karşılaşmasıyla bu lig’de 100. maçıma çıkacağım. İnşallah benim ve takımım için iyi bir maç olur,  ayrıca bu karşılaşmada gol atacağımı hissediyorum inşallah ta öyle olur ve galip geliriz.

Taraftarlarımızdan her zamanki gibi destek bekliyoruz. Bizi bu karşılaşmada yalnız bırakmasınlar ve karşılaşmanın sonuna kadar bize destek versinler, çünkü bizde karşılaşmanın sonuna kadar kazanmak adına mücadele edeceğiz.”

 

İlgili Haberler

Spor
18 Nisan 2024
UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde Heyecan Dorukta: Yarı Finalistler Yarın Belli Oluyor!

UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek final rövanş maçları yarın oynanacak. Fenerbahçe, ilk maçta 3-2 mağlup olduğu Olympiakos’u Ülker Stadı’nda ağırlayacak. Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek final rövanşında, deplasmanda 3-2 yenildiği Olympiakos ile Ülker Stadı’nda karşılaşacak. Maç, 22.00’de başlayacak ve TV8’den canlı olarak yayınlanacak. Sarı-lacivertliler, evinde avantajı lehine çevirip yarı finale yükselmeyi hedefliyor. DİĞER ÇEYREK […]

Genel
18 Nisan 2024
AKOM’dan kritik uyarı! İstanbul dahil 16 ilde…

İstanbul ve batı bölgeleri için şiddetli yağış ve fırtına uyarısı! İstanbul Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM), İstanbul başta olmak üzere yurdun batı bölgelerinde beklenen şiddetli gök gürültülü sağanaklar ve sıcaklık düşüşleri konusunda vatandaşları uyardı. Kıyı Ege ve Batı Karadeniz bölgelerinde de etkili olacak yağışlar için hazırlıklı olunması gerektiği belirtildi. İSTANBUL’DA BEKLENEN HAVA DURUMU AKOM, […]

Genel
17 Nisan 2024
Bu ikili çok güçlü! Sarımsak Limon karışımı her derde deva

Damar sağlığından romatizma ağrılarına, doğal bir çözüm olan sarımsak ve limon kürü, sağlık sorunlarınıza karşı güçlü bir destek sağlıyor. Sarımsak ve limon, tek başlarına harikalar yaratan iki doğal besin. Bu iki güçlü malzeme birleşince, sağlık üzerindeki faydaları ikiye katlanıyor. DOĞAL DAMAR AÇICI OLARAK LİMON VE SARIMSAK: Dolaşım sistemini destekleyen ve damar sağlığı üzerinde olumlu etkiler […]

Dünyadan
17 Nisan 2024
Başkan Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Eskrim Dünya Şampiyonu oldu

İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik, Gençler ve Yıldızlar Eskrim Dünya Şampiyonası’nda yıldız erkekler epede dünya şampiyonu oldu. İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik eksrim de Dünya Şampiyonu oldu. Milli gururumuz Çevik, Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da devam eden Gençler ve Yıldızlar […]