SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Halaçoğlu, Aslında 100 yıllık bir projenin devamını izliyoruz!

Yayınlanma:
ABONE OL

MHP Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu Kartal’da konferans verdi. Kartal Ülkü Ocaklarının Hasan Ali Yücel Kültür Merkezinde düzenlediği konferansın konuğu MHP Kayseri Milletvekili Prof. Dr. Yusuf Halaçoğlu oldu. Konferansa büyük ilgi oldu.

 

Kartal Ülkü Ocaklarından Halaçoğlu konferansı;

Kartal Ülkü Ocakları Tarafından Kültür Merkezindeki Panel’de MHP Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu, “Yeni Dünya Düzeni ve Türkiye” adlı konferansta Türk milletini aydınlattı.

 

 

MHP Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu Hasan Ali Yücel Kültür merkezinde düzenlenen konferansta halkın yoğun ilgisiyle karşılaştı. ”Yeni Dünya düzeni ve Türkiye” konulu konferansta Halaçoğlu bir çok konuya değindi.

halacoglu-kartalda-panel

Yoğun bir katılım oldu!

Kartal Ülkü Ocakları tarafından Düzenlenen Panele; MHP MYK Üyesi Erdem Karakoç, Erol Gül, MHP İstanbul İl Başkan Yardımcıları Murat Kotra, Füsun Ardaman, Elif Gonca Akdeniz, H. Hüseyin Sünbül, Ali Yetkin, Bahattin Şengül, Şinasi Başlılar, MHP İlçe Başkanları, Milliyetçi Hareket Partisi Kartal İlçe Başkanı Metin Özüpek ve Yönetim Kurulu Üyeleri, MHP Kartal’daki sevilen siması önceki İlçe Başkanı Şenol Yondemir, Ülkü Ocakları 1.Bölge başkanı Muharrem Akyüz, İlçe Ocak Başkanları, İstanbul Kamusen Başkanı Hanefi Bostan, Türkav İl Başkanı ve yönetimi, Sivil toplum Kuruluşları, Muhtarlar ve Kartal Belediye Başkanı Opr. Dr. Altınok Öz ile çok sayıda davetli katıldı.

aydin-gungor-ulkucu

Açılış Konuşması için kürsüye gelen Kartal Ülkü Ocakları Başkanı Aydın Güngör : “Öncelikle alemleri yaradan, Türk- İslam sancağı altında bizleri yüce bir millet yapan, iki cihan serveri peygamber efendimiz Hz. Muhammed (S.A.V) hadisine mahzar eden, sevincimizi toy, kederimizi sabır, kılıcımızı keskin eyleyen Rahman ve Rahim olan Allah’ın selamıyla sizleri selamlamaktan şeref duyuyorum. Selamün aleyküm.

Bugün burada sizlerin varlığı ile bizleri şereflendiren Yüce Allah ‘ımıza (c.c) şükürler olsun…
Bugün burada bir ülkücü kardeşiniz, bir evladınız olarak sizlerin karşısında alnımız ak, başımız dik, kılıcımız keskin olarak durmamıza vesile olan…

Başta Başbuğumuz Alparslan Türkeş ve çileli yaşamlarını ülkü denen sevdaya adayan, kanlarıyla Türk-İslam ülküsünü yazıp canlarıyla mühürleyen Ülkücü şehitlerimizin aziz ruhları önünde saygıyla eğiliyor. Cenab-ı hak’tan birkez daha manevi huzurları için rahmet diliyorum. Mekanları Cennet yoldaşları iki cihan serveri peygamber efendimiz Hz. Muhammet (S.A.V) olsun.

Bizler binlerce yıllık şan ve şeref dolu bir yoldan geliyoruz. Anayurt orta Asyanın rüzgarlarla konuşan düzlüklerinden, yalnızlıklarla fısıldaşan Orkunun pınarlarından, vede dünyaya çivi diye çakılan dağların doruklarından geliyoruz.
Şeyh Edebalinin mübarek duasıyla çınar oluyoruz. Dünyayı titretecek ve imrendirecek yıldırım oluyoruz.

Işık gölünün berraklığı gözlerimizde… Şehri İstanbul’a bakıyoruz. İki cihan serveri Hz. peygamber efendimizin hadisi şerifine mazhar oluyoruz..

Adımız Fatih Sultan Mehmet han olmuş;
Ey İstanbul, Ya ben seni alırsın yada ben seni alırım demişiz… Çağ açmışız çağ kapatmışız..
Biz şükür duamızı ve zafer türkülerimizi surların öte yüzündeki ufuklara söylemişiz.
Bırakın yalan yanlış bilsinler gafiller; bizi haremlerde oturuyor zannetsinler… Halbuki biz Kanuni olmuşuz. Sancağımızı; deli taylar sırtında, hükmümüzle mührümüzle üç kıtaya ferman ferman taşımışız.

Zaman değişti; hükmümüzle adaleti yaşayanlar, varlığımızla insan olduklarının farkına varanlar, Türk milletine kefen biçme gayreti içine düştüler. Gayretleri ihanete ihanetleri gaflete dönüştü. Masalara serildi harita diye cennet vatanımızın cennet köşeleri. ellerinde kanlı kalemlerle böldüler masalarda cennet köşelerimizi..
Kirli çizmeleri ile adımlarını attılar Anadolu nun bağrına. Anayurt orta asyanın düzlüklerini inleten yıldırımların sesine benzeyen bir ses duyuldu.

O ses; İlk hedefiniz akdenizdir, Ben size savaşmayı değil Ölmeyi emrediyorum dedi…

Türk milleti kükremiş bir sel oldu… Bendimizi çiğnedik aştık… Ve geldikleri gibi gittiler…
Türk milletine kefen biçme gafletinde olanlar ellerindeki kanlı kalemlerle talihimizi tarihimizi yazmaya çalışanlar kendi kalemlerinin bizim alınyazımız yanında kuru bir daldan ibaret olduğunu anladılar…

Anavatımızın bağımsızlık mücadelesinin liderliğini yapan Büyük kumandan Gazi Mustafa Kemal Paşa, silah arkadaşları ve cefakar Türk milletinin şan ve şerefle dolu azmi ile cumhuriyetimiz kuruldu. Kurucu unsuru şanlı Türk milleti, kuruluş felsefesi tam bağımsızlık, Ruhu ise Türk milliyetçiliği olan devletimizi yeniden inşa ettik…
Değerli dava arkadaşlarım, kıymetli misafirlerimiz…
Topla tüfekle kirli amaçlarına ulaşamayanlar, önlerinde en büyük engel olarak gördükleri Türk milliyetçiliği ruhunu, devşirdikleri basiretsiz siyasetçiler eliyle devlet kademelerinden silme gayreti içersine girmişlerdir… Şanlı Türk milletini,  ruhumuz olan Türk milliyetçiliğini kendilerine bir engel olarak görmüşlerdir. Bedenimizi ve ruhumuzu tabutluklara hapsettiklerini düşünmüşlerdir. Yılmamışız, yıkılmamışız…

En karanlık gecede tabutlukların mengenelerinde bedenlerimiz bir gül bahçesindeydi. Ruhumuzla hala afyon kocatepede deli taylar üzerinde düşman üstüne yürüyorduk. Gözlerimizin taş duvarlarla bağlandığını sanarlarken biz İzmir’in dağlarından bakıyorduk akdenize.. İzmir’in dağlarında çiçekler açarken.
Siyasi çalkantıların ve iktidarsızlıkların nefessiz bıraktığı memleketimize devletimize nefes olmuştuk…

Aynı hiyanet sahipleri. Bizleri bu kez 12 eylülün kara yüzlü cellatları ile imtihan etmeye kalktılar…

Bizler işkencehanelerden, insanlığı utandıran çilelerden,darağaçlarından geçtik…
Adımız Ertuğrul Dursun önkuzu oldu, bisiklet pompası ile ciğer ciğer parçalandık…

Recep haşatlı olduk kadınımızla kızımızla kurşunlandık…
Ali Bülent Orkan olduk sevdiğimiz yare birkez sarılmaya bile çok görüldük..

Mustafa pehlivanoğlu olduk; darağaçlarına koşarcasına giderken o gül bahçesinde bir mektup olduk.
Mustafalar ölür, Allah davası ölmez.. Türk milliyetçiliği yaşar dedik…

Biz Başbuğ Alparslan Türkeş olduk… zindan zindan zalimlerin putlarını kırdık…
Demir parmaklıklar ardında çile yüklü omuzlarımızla eğilmedik, bükülmedik..

Değerli dava arkadaşlarım, kıymetli misafirlerimiz Binlerce yılın yolcusu bizler var oldukça bizim ilimizi ve töremizi kim bozabilirdi ki. Başbuğumuz Alparslan TÜRKEŞ ve yiğit dava erleri ülkücüler yaşadıkça buna izin verilirmiydi, verilmedi. Vermedik…

Doğu Türkistan’ın feryadından, Karabağın hüzünlü gözyaşına, Kerkük zindanlarından memleketimizin her çakıl taşına yüreğimizi koyduk..
Ülkü ocaklı olmanın gurur ve şuuru ile devletimizi yaşatacak ruhumuzla varolduk.
Ebed müddet devletimizin her kademesini ipeğe sarılmış çeliklerle sarmalamaya yemin ettik. Dün yunanlının, Fransız’ın, İtalyan’ın ve İngiliz’in bize yazdığı senaryoları İzmir’de denize döktük… Dün Moskovan’ın Çin’in putlaştırdığı zulmü zindanlarda yıktık…

Bugün; Habur sınır kapısından katilleri törenlerle karşılayanlar, babalar gibi satarım deme hayasızlığını kendilerinde en büyük hak görenler, bedenimizi ve ruhumuzu geçmişte olduğu gibi ihanet pazarlıklarına engel görenler şunu bilsinler ki… İpeğe sarılmış çelikler olarak, Ülkü ocaklılar olarak, Türk milliyetçileri olarak geliyoruz…
Kendilerine ezber eyledikleri senaryolarını  telavivde, erbilde, vatikanda yazanların..

Yeni dünya düzeni haritasını okyanus ötesinde çizenlerin 2023 türkiyesi hayali. Bizim ruhumuza işlenen tam bağımsızlık ruhundan büyük değildir…

O ruh anadolu kapılarında, İstanbul önlerinde çanakkalede, afyon kocatepede, tabutluklarda 12 eylül zindanlarında eridimiki devletimizin ve milletimizin kaderini tayin edecek gücü kendilerinde görüyorlar..
Yine aldanıyorlar… yine yanılıyorlar…
Hanelerde annelerimizle babalarımızla, üniversitelerde ve liselerde ülkü ocaklarımızdaki ülküdaşlarımızla ipeğe sarıldık, geliyoruz…

Bize sordular, hiç yorulmadınız mı?
Gemileri karadan çeken omuzlar yoruldumu ki biz bir çile yumağı ile yorulalım dedik…
Bize sordular, ardınızdakileri önünüzdekileri düşünmezsiniz?
Bebeğini kundağında bırakıp Erzurum dağlarına çıkan nene hatun düşünmüş mü ki biz düşünelim dedik…
Bize sordular, Bu memleketi niye siz seversiniz?
Dedik ki… Kara toprak bizi bağrına basmak için vatan diye ayağa kalkmış.
Sarılmayalım mı dedik.. sarılmayalım mı….
Bize en son dediler ki, siz kimsiniz?

Bizler Türk dünyasının son Başbuğu Alparslan TÜRKEŞ’in evlatları, Türkmen beyi Dr. Devlet Bahçeli beyefendinin bozkurtlarıyız…

2023 Türkiye’sinin kaderini kendilerinde gören telavivin, erbilin vatikanın vaşingtonun uşaklarına diyoruz ki; Milletinin saadetini, devletinin yücelmesi, bayrağının dünya durdukça hep öyle nazlı dalgalanmasını hayat gayesi sayan, muhtaç olduğu kudreti damarlarında ki asil kanda bulan, karanlıkları aydınlatacak ışığı 9 Işık doktrinde gören Ülkücüler kutsal Vatan toprağımızın, ebedi beka ve tam bağımsızlığının teminatıdır.
Yurdumuzun üstünde tüten en son Ocak var oldukça TÜRKİYE CUMHURİYETİ ebediyen payidar kalıcaktır. Hangi çılgın bize zincir vuracakmış şaşarız…
Ne Mutlu Türküm Diyene”

Sözleri ile açılış konuşmasını tamamlayan Aydın Güngör, kürsüye Türk tarih kurumu eski başkanı, MHP Kayseri milletvekilimiz, Prof. Dr. Yusuf HALAÇOĞLU’ nu kürsüye davet etti.

Konferansın ana hattında Osmanlı’dan günümüze petrol haritaları, Büyük Ortadoğu projesi, hükümetin İmralı görüşmeleri, Milliyetçi Hareket Partisi ve siyasetine karşı olan önyargılar, hareket içindeki gençlik ve izlemesi gereken yol dahil bir çok konuya değinen Halaçoğlu soru cevap şeklinde seyreden konferansta halkı bir çok konuda aydınlattı.

Ana Hatları ve Başlıkları ile değinilen konular

Ortadoğu Türk’ün hayat alanıdır, Balkanlar Türk’ün hayat alanıdır, Kafkaslar ve Orta Asya Türk’ün hayat alanıdır.

yusuf--halacoglu-kartaldaaa
”ABD, BOP İLE ÇİN’İ KONTROL ALTINA ALMAK İSTİYOR”
Büyük Orta Doğu Projesi (BOP)’un temelinde ABD’nin büyüyen Çin’i kontrol altına almak için enerji ve petrol kaynaklarını ele geçirme arzusunun yattığını  ”Mesele, Abdülhamit’in Alman mühendislere çizdirdiği Ortadoğu petrol haritasıdır.

Aslında 100 yıllık bir projenin devamını izliyoruz. ABD’nin Afganistan’da ne işi vardı.

Türk dünyasında çıkan petrollerin ve doğalgazın dünyaya sevkini nereden sağlayacak. Afganistan olmazsa Pakistan üzerinden çıkması lazım.  İran’ı bölmezse nerden geçecek. Irak’ı Suriye’yi halletmezse Orta Asya’dan gelen petrol nereden geçecek Akdeniz’e.

Türkiye’den geçmemesi için PKK ile meşgul edildi. Çin’in nüfusu 1 milyar 400 milyon insanı barındırıyor. En çok kullandığı ve dışarıdan aldığı şey enerjidir, petroldür. Nereden alıyor Ortadoğu’dan. Orta Doğu’ya hakim olan bir Amerika Çin’i kontrol edebilir mi. Eder. İşte size Büyük Orta Doğu Projesi’nin özeti. Asıl mesele, ABD’nin Ortadoğu’ya hakim olmasıdır. Buraya hakim olup İran’ı parçaladığınızda aslında ABD arzusuna ulaşmış olacak.

Yeni Dünya Düzeni, Orta doğu, Ermeni ve PKK  gibi  bir çok konularda konuşan MHP Kayseri Milletvekili Halaçoğlu, yaklaşık 3 saat  boyunca belgeli slayt görüntüleri ile konuklara anlattı. Daha sonra Dinleyenlerinde  sorularını tek tek cevapladı.

baskan-oz-plaket
Kartal Belediye Başkanı Opr. Dr. Altınok Öz, Halaçoğlu’na Kartal plaketi takdim etti.
Haber: Yusufiyeli Cengiz AKYILDIZ

İlgili Haberler

Genel
27 Mart 2024
Tiktok’tan çocukları taciz eden şahıs ruh ve akıl sağlığı hastanesine götürüldü

Tiktok hesabından canlı yayın açarak çocuklarla bağlantı kurup cinsel içerikli sohbet yaptığı tespit edilen Mehmet Akbulut isimli şahıs gözaltına alınmıştı. Akbulut Ruh ve akıl sağlığı Hastanesi’ne sevk edildi. Tiktok’tan canlı yayın açarak çocuklarla bağlantı Kuran ve cinsel içerikli sohbetler yapan tiktok fenomeni Mehmet Akbulut, Erbaa Cumhuriyet başsavcılığının talimatı üzerine gözaltına alınmış ve akıl sağlığı raporu […]

Genel
27 Mart 2024
Düzce’de feci kaza: Çok sayıda yaralı var

Düzce’de bir yolcu otobüsü yüksek hız sebebiyle bariyerlere çarptı. Feci kazada ilk bilgilere göre 17 kişi yaralandı. Düzce’de Anadolu otoyolunda meydana gelen trafik kazasında Ankara’ya giden Efe Tur firmasına ait bir yolcu otobüsü Aşırı hız nedeniyle kontrolden çıktı nokta otobüs bariyerlere çarparak durabildi. Feci kazada 2 şoför ve bir muavinin de aralarında bulunduğu 17 kişi […]

Genel
26 Mart 2024
10 yılda erken emeklilik! SGK girişi 1995, 2000, 2008 ve sonrası olanlara büyük fırsat

SGK ve SSK başlangıç yılına göre emeklilik planlamasında kadın ve erkek çalışanlar için kapsamlı tablo belli oldu. İşte erken emeklilik için yeni fırsatlar… Erken emeklilik hayallerine ulaştıracak yeni tablo ortaya çıktı. SGK girişi 1995, 2000, 2008 ve sonrası olanlar hemen bu tabloya baksın. Kadın ve erkekler için yeni prim ve yıl şartları netleşti. İşte 2024 […]

Genel
25 Mart 2024
Müjdeli Haber Şimdi Geldi! Emekli Maşını Her Ayın 17-18-19-20-21-22-23’ünde Alanlar Dikkat

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı’ndan emeklilere bayram öncesi ikramiye müjdesi. Emeklilere bayram ikramiyesi ödeme tarihleri belli oldu. Türkiye genelinde milyonlarca emekli vatandaşın merakla beklediği bayram ikramiyesi ödeme tarihleri açıklandı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, emeklilik ikramiyelerinin 2 Nisan 2024’ten itibaren hesaplara yatırılacağını duyurdu. Her yıl olduğu gibi, bu Ramazan Bayramı öncesinde de emekliler […]