SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel

Bu Karşılaşmadan Üç Puan Alan Taraf Olacağız!

Yayınlanma:
ABONE OL

Kartalspor teknik direktörü Özcan Kızıltan, Kartalspor taraftarlarını Tavşanlı Linyitspor karşılaşmasında mutlu etmek istediklerini söyledi.

Kızıltan; “PTT 1.lig’in tamamlanmasına iki maç kaldı ve önümüzde kritik altı puan var. Elbette dört haftadır puan alamamanın sıkıntısı yaşanmıyor değil. Ortaya konan futbol ne kadar iyi olursa olsun, mücadele gücümüz ne kadar iyi durumda olursa olsun bunu puana dönüştüremediğiniz zaman ister istemez sıkıntı oluyor.

Oyuncularımın bu hafta çok gayret sarf edip, emek verdikleri, istedikleri üç puanı alacaklarına inanıyorum. Kadro olarak sıkıntılı bir dönemeçten geçiyoruz, sakat ve cezalı oyuncularımız var fakat kadromuzda yer alan oyuncularımızla bu maçı kazanacak gücümüzün de olduğunu biliyoruz. Hepsi iyi oyuncular, ben tüm oyuncularıma güveniyorum hepsi birbirinden kaliteli ve yetenekli. Hafta başından itibaren Tavşanlı maçına çok iyi hazırlandık inşallah bu karşılaşmadan üç puan alan taraf olacağız.

Taraftarlarımıza gelince, her kulübe, renklere gönül veren insanlar takımlarının başarılı olmasını ister. Kartalspor’u seven gönül veren insanlarında isteği bu yöndedir. Maalesef dört haftadır onları çok mutlu edemedik, ne kadar iyi mücadele edip Kartalspor’u en iyi şekilde temsil etmeye çalışsak da bunu sonuca ve puana döndüremediğiniz zaman bir mutsuzluk oluyor, başta biz mutlu olmuyoruz.

Bu takım onlar için büyük mücadele veriyor, Tavşanlı Linyitspor karşılaşmasında oyuncularımızı desteklesinler, onlara inandıklarını güvendiklerini destekleriyle göstersinler. Ben oyuncularımın yarın hepimizi mutlu edeceğine inanıyorum.”

 

Yaser Yıldız.

Kartalspor’un gol yollarındaki en önemli oyuncularından Yaser Yıldız, Tavşanlı Linyitspor karşılaşmasında çıkışa geçerek sezon sonuna kadar bu çıkışı devam ettirmek istediklerini söyledi.

Yaser; “ Şuan Kartalspor olarak çok iyi bir dönemden geçtiğimiz söylenemez, uzun zamandır puan alamadığımız için çok zor ve sıkıntılı bir dönem geçiriyoruz.

Takım olarak, iyi oynadığımız maçlardan puan alamadığımızın ve artık buna dur deme zamanının geldiğinin farkındayız. Artık bir çıkış yapmamız gerekiyor Tavşanlı Linyitspor karşılaşmasında da bu çıkışa start verip sezon sonuna kadar çıkışımızı devam ettirmek istiyoruz.

Tavşanlı Linyitspor karşılaşmasında taraftarlarımızdan çok büyük fedakarlık bekliyoruz, onların desteğine ihtiyacımız var. Onların desteği ile bu karşılaşmadan galibiyetle ayrılarak, galibiyetin verdiği moralle haftaya oynayacağımız Karşıyaka maçına hazırlanmak istiyoruz.. Zaten ilk yarı tamamlanıyor, devre arasında eksiklerimizi giderip ikinci devre daha iyi yerlere gelmek için elimizden geleni yapacağız.

Ben bu karşılaşmada takım halinde elimizden geleni yaparak, üç puan alan taraf olacağımıza inanıyorum.”

 

Mehmet Uslu

Kartalspor kaptanlarından Mehmet Uslu, takım olarak ve bireysel olarak üç puana çok ihtiyaçlarının olduğunu söyledi.

Mehmet; “Geride bıraktığımız dört haftada takım olarak çok iyi oynamamıza rağmen puanla tanışamadık, iyi oyunumuzun karşılığını alamadık.

Artık zor bir dönemece girdik. Önümüzdeki maç, son iki haftadır çıkışta olan ve iki haftada altı puan kazanarak büyük moral bulan Tavşanlı Linyitspor’la. Bizim içinse olmazsa olmaz diyebileceğimiz bir maç. Dört haftadır puan alamıyoruz, bu hafta kendi sahamızda oynayacağımız bu önemli karşılaşmada hem iyi oynayıp hem de galip gelmek istiyoruz. İnşallah bunu gerçekleştiririz, buna hem bireysel hem de takım olarak çok ihtiyacımız var.

Takım arkadaşlarım ve ben bu karşılaşmadan galibiyet almak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız ve taraftarlarımızı uzun bir aradan sonra sevindireceğiz.”

 

İlgili Haberler

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel, Cevizlideki Balkon Çökmesiyle Alakalı İncelemelerde Bulundu

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, geçtiğimiz gün Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’nde ani çökme sonucu yıkılan balkonun bulunduğu bölgeyi ziyaret etti. Ziyarette, Başkan Gökhan Yüksel incelemeler yaparak, yapılan çalışmaları kontrol etti. Ekipler, en kısa sürede olay yerine geçti Olay, geçtiğimiz gün Kartal Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’ndeki 5 katlı bir binada gerçekleşti. Binanın birinci katındaki balkon, büyük […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı admin See Full Bio

Basında Kartal
22 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel’den 23 Nisan Mesajı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile bir kutlama mesajı yayımladı. Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in yayımladığı mesajında şu ifadeler yer aldı: “Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin açılışının 104’üncü yılını milletçe birlik ve beraberlik içinde kutlamanın gurur, mutluluk ve coşkusunu yaşıyoruz. Tarihimizde önemli bir dönüm noktası olan 23 Nisan […]

Prof. Dr. Nevzat Tarhan ile İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde Bağımlılık Üzerine Söyleşi
Eğitim
20 Nisan 2024
Prof. Dr. Nevzat Tarhan ile İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde Bağımlılık Üzerine Söyleşi

Ülkemiz Bağımlılıkla Mücadele Seferberliği kapsamında, İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde uyuşturucu kullanımı, bağımlılığı ve tedavi yöntemleri konularında Prof. Dr. Nevzat TARHAN ile birlikte Kurum Psikologu Nurdan EYÜPREİSOĞLU’nun moderatörlüğünde bir söyleşi gerçekleştirildi. Söyleşide Prof. Dr. Nevzat TARHAN,  bağımlılık nedir, kişiyi madde kullanmaya iten nedenler nelerdir, bağımlı bir bireyin tedavisi nasıl olmalıdır, bağımlı bir birey ile nasıl […]