SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Hüseyin Keskin Hamidiye Mahallesi’ne Kulak Verdi!

Yayınlanma:
ABONE OL

Vatandaşların ilçe ve mahalleriyle ilgili istek ve şikayetlerini bizzat Belediye Başkanı ve ekibine iletme imkanı bulduğu mahalle toplantılarında bu hafta sıra Hamidiye Mahallesi’ndeydi. Belediye Büyük Salon’da gerçekleştirilen istişare toplantısına ilgi büyüktü.

 

İlçeyi mahalle mahalle kalkındırmayı hedef edinen Sultanbeyli Belediyesi’nin, bu anlamdaki yeni uygulaması vatandaşlardan takdir topluyor. Uygulama kapsamında, Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, ilçenin 15 mahallesinin her birini, bir birim müdürünün sorumluluğuna verdi. Yetkili müdürler mahalle halkının talep ve ihtiyaçlarını dinleyerek, sorunların çözümüne hız kazandırıyor.

 

Geçtiğimiz haftalarda düzenlenen “Mahallelerimizi Dinliyoruz” programlarının sonuncusu, bu hafta İmar ve Şehircilik Müdürü Erkan Dinç’in sorumlu olduğu Hamidiye Mahallesi ile yapıldı. Belediye Büyük Salon’da düzenlenen toplantıda davetlilerden mahallenin sorunları ve ilçe hakkındaki fikirleri alındı. Toplantıya Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, AK Parti İlçe Başkanı Ali Sevinç, belediye meclis üyeleri, birim müdürleri ve Hamidiye Mahallesi kanaat önderleri katıldı.

 

Açılış konuşmasını yapan Erkan Dinç, bu organizasyonun ilçeye çok şey kazandıracağına inandığını ifade etti ve “Sizlerle el ele vererek daha iyi bir Sultanbeyli inşa etmek için sizlerin fikir ve ihtiyaçlarınızı son derece önemsiyoruz.” dedi.

 

sultanbeyli-hamidiye-mahall

 

İLÇENİN SORUNLARINI EL ELE VEREREK ÇÖZECEĞİZ

 

Belediye Başkanı Hüseyin Keskin konuşmasına mahalle sakinlerine ‘hoş geldiniz’ diyerek başladı. Keskin “Sizlerle irtibatımızı artırmak ve sorunlarınızı dinlemek için buradayız” dedi. Mahalle toplantılarının çok verimli geçtiğini ifade eden Keskin, ilçenin sorunlarının el ele vererek çözüleceğine inandığını ifade etti. Son yıllarda Sultanbeyli’nin büyük ivme kazanarak geliştiğinin altını çizen Keskin, mülkiyet problemiyle ilgili olarak çalışmaların devam ettiğini belirtti. Mülkiyet meselesinde kimsenin mağdur olmaması için üstün gayretler sarf ettiklerine değinen Başkan Keskin, “Bizim tek isteğimiz, sizlere zarar gelmemesi. Bu yüzden paniğe kapılarak sahip olduğunuz mülkiyetleri elinizden çıkarmayın.” dedi.

 

İlçede yapılan diğer çalışmalara da değinen Keskin “Gölet Projesi’nin kısa zamanda bitirileceğini ifade ederek, Gölet’in artık martıların yeni adresi olduğunu söyledi. Geçtiğimiz günlerde açılışı yapılan Sultanbeyli Toplum Ruh Sağlığı Merkezi’nin ilçede hizmet vermeye başladığını ifade eden Keskin “Gerek görüldüğünde bu merkezlerden yararlanın” dedi. Sultanbeyli’de yapılan kültür etkinliklerine değinen Keskin, bu programların faydasından bahsetti ve “Özellikle gençlerin ve çocukların bu programlara katılımını sağlamamız çok önemli.” dedi.

 

YENİ ULAŞIM AĞLARI SULTANBEYLİ’NİN GELİŞİMİNE HIZ KATACAK

 

Ulaşım konusunda büyük mesafeler kat edildiğinin altını çizen Keskin, bu hafta içinde İETT yetkilileriyle bir toplantı daha gerçekleştirdiklerini ifade etti. Hayata geçecek olan ulaşım ağlarının Sultanbeyli’nin gelişimine hız katacağını söyleyen Keskin, metro çalışmaları hakkında bilgiler aktardı.

 

Başkan Keskin konuşmasında Askerlik Şubesi, Hükümet Konağı gibi yeni hizmetlerin ilçeye katkısına da değindi. AK Parti İlçe Başkanı Ali Sevinç ise Sultanbeyli’nin geçmişteki halinden bahsederek nerelerden nerelere gelindiğinin iyi analiz edilmesi gerektiğini ifade etti. Yapılan çalışmaların tamamının ilçe halkının hayalleri olduğunu ifade eden Sevinç, “Birçok proje bitme aşamasındadır” dedi ve atılan adımlarla Sultanbeyli’nin cazibe merkezi olma yolunda ilerlediğini belirtti.

 

Toplantı sonunda mahalle halkı Belediye Başkanı Hüseyin Keskin ve ekibine mahallelerinde yaşanan sıkıntıları aktardı. Çoğunlukla çevre sorunları hakkında şikayetlerini dile getiren mahalle sakinleri, yapılan çalışmalardan ötürü Belediye Başkanı’na teşekkür etti.

 

 

İlgili Haberler

Genel
18 Nisan 2024
AKOM’dan kritik uyarı! İstanbul dahil 16 ilde…

İstanbul ve batı bölgeleri için şiddetli yağış ve fırtına uyarısı! İstanbul Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM), İstanbul başta olmak üzere yurdun batı bölgelerinde beklenen şiddetli gök gürültülü sağanaklar ve sıcaklık düşüşleri konusunda vatandaşları uyardı. Kıyı Ege ve Batı Karadeniz bölgelerinde de etkili olacak yağışlar için hazırlıklı olunması gerektiği belirtildi. İSTANBUL’DA BEKLENEN HAVA DURUMU AKOM, […]

Genel
17 Nisan 2024
Bu ikili çok güçlü! Sarımsak Limon karışımı her derde deva

Damar sağlığından romatizma ağrılarına, doğal bir çözüm olan sarımsak ve limon kürü, sağlık sorunlarınıza karşı güçlü bir destek sağlıyor. Sarımsak ve limon, tek başlarına harikalar yaratan iki doğal besin. Bu iki güçlü malzeme birleşince, sağlık üzerindeki faydaları ikiye katlanıyor. DOĞAL DAMAR AÇICI OLARAK LİMON VE SARIMSAK: Dolaşım sistemini destekleyen ve damar sağlığı üzerinde olumlu etkiler […]

Dünyadan
17 Nisan 2024
Başkan Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Eskrim Dünya Şampiyonu oldu

İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik, Gençler ve Yıldızlar Eskrim Dünya Şampiyonası’nda yıldız erkekler epede dünya şampiyonu oldu. İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik eksrim de Dünya Şampiyonu oldu. Milli gururumuz Çevik, Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da devam eden Gençler ve Yıldızlar […]

Genel
16 Nisan 2024
Suyun içine birkaç damla aseton damlatın! Öyle bir işe yarıyor ki

Yer silme suyuna birkaç damla aseton eklenince, parkeler gıcır gıcır oluyor. Ev temizliğine devrim yaratacak o yöntem bulundu. Ev temizliğinde yeni bir yöntem keşfedildi! Aseton, genellikle tırnaklardaki ojeyi çıkarmak için kullanılan bir madde olarak bilinse de, parkeleri temizlemede de etkili olabiliyor. İşte bu kullanımın detayları… Aseton, asidik yapısı ile bilinen bir kimyasal madde. Tırnaklardan oje […]