SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Tur Atlamak İçin Elimizden Geleni Yapacağız!

Yayınlanma:
ABONE OL

Görevde olduğu üç karşılaşmanın ikisinden galibiyetle ayrılma başarısı gösteren Kartalspor teknik direktörü Özcan Kızıltan, Kazanacağımıza ihtimal verilmeyen bir maçı kazandıklarını söyledi.

Kızıltan, “ 1461 Trabzon deplasman’ı zorlu bir deplasmandı. Fakat her hafta oyun olarak üzerine koyan bir Kartalspor gerçeği var. Zorlu geçeceği düşünülen, futbol kamuoyunda üç puan anlamında bize pek ihtimal verilmeyen bir karşılaşmaydı. Elbette bizde zorlu bir maç olacağını biliyorduk ama Trabzon’dan puan yada puanlarla döneceğimize inanıyorduk.

Çok iyi çalıştık, iyi oynuyoruz, maçın başında iki-üç tane net pozisyonumuz var maç o zaman bile farklı noktalara gelebilirdi. Rakibinde önemli oyuncuları var, onlarında pozisyonları oldu. Çok iyi mücadele ettik, çok disiplinli oynadık özellikle ikinci yarı rakibin baskı noktalarında akıllı, doğru ayağa oynayarak kontra ataklar bulduk, bunlardan bir tanesinde de kazandığımız penaltıyla da bize üç puan getiren golü attık. İkinci bir pozisyonumuz daha var tartışılır, bizim önümüzdeydi biz penaltı diye gördük orta hakemde penaltıyı verdi daha sonra yardımcı hakeme uyarak iptal etti ve atışı dışarıya verdi. Karşılaşmadan çok önemli bir üç puan aldık çok sevinçliyiz.

Şimdi sırada Bayrampaşa ile Ziraat Türkiye Kupası 3.kademe maçımız var. Kupa maçına odaklanacağız  ve tur atlamak için elimizden geleni yapacağız.”

 

Erşen Çilingir

1461 Trabzon karşısında kaleci Haydar Yılmaz’ın rahatsızlığı nedeniyle Kartalspor kalesinde görev alan ve kritik kurtarışlarıyla galibiyette pay sahibi olan Erşen Çilingir, yaptığı açıklamada Şeytan’ın bacağını kırdıklarını söyledi.

Erşen; “ 1461 Trabzon maçının bizim için gerçekten zor olacağını biliyorduk, çalışmalarımızı ona göre yaptık. Trabzon’a da puan ya da puanlar için gitmiştik çünkü bu karşılaşmaya kadar deplasmanda hiç puan alamamıştık, bir şekilde şeytan’ın bacağını kırmak istiyorduk. Rakibimizin konumunu ve maçın ne kadar zor geçeceğini hepimiz biliyorduk faka sahada gerçekten çok iyi mücadele eden bir Kartalspor vardı ve hak ettiğimiz bir galibiyet aldık.

Önümüzdeki hafta kendi sahamızda oynayacağımız Torku Konyaspor karşılaşmasına daha moralli hazırlanıp daha iyi çıkacağız ve o karşılaşmadan da üç puan alarak Trabzon’dan getirdiğimiz üç puanı daha anlamlı hale getirmek istiyoruz.

1461 Trabzon galibiyeti az sayıda da olsa bizi burada yalnız bırakmayarak destek veren taraftarlarımıza armağan etmek istiyorum. Ayrıca tüm takım arkadaşlarıma teşekkür ediyorum hepsinin ayaklarına sağlık.

Fatih Gül.

Her hafta daha iyi performans sergileyerek Kartalspor’un değişmez oyuncularından biri olmayı başaran Fatih Gül, seri adına güzel bir galibiyet olduğunu dile getirdi.

Fatih: “ Çok zor bir deplasman olacağını biliyorduk. Bütün hafta boyunca çalışmalarımızı büyük bir ciddiyetle gerçekleştirdik. Daha önce deplasman dan puan çıkartamamıştık bu şanssızlığımızı bu hafta kırmak istiyorduk ve bunu başardığımız için oldukça mutluyuz.

Geçen hafta sahamızda kazandığımız Denizlispor galibiyetinden sonra deplasman da aldığımız 1461 Trabzon galibiyeti seri adına çok güzel olduğunu düşünüyorum. Rakibimiz 1461 Trabzon’u da tebrik ediyorum, gerçekten çok iyi bir mücadele ortaya koydular, çok iyi bir ekip inşallah onlarında yolu açık olur onları da tebrik ediyorum.”

 

İlgili Haberler

Spor
28 Mart 2024
28 Mart bugünkü maçlar! Bu akşam kimin maçı var?

28 Mart bugünkü maçlar belli oldu. Hem Türkiye’de hem de Dünya liglerinde oynanacak karşılaşmalar açıklandı. Peki 28 Mart Bugün hangi maçlar var? Futbolseverlerin sabırsızlıkla beklediği gün geldi çattı. 28 Mart Perşembe günü, yerli ve yabancı liglerden bir dizi futbol maçı ekranlara taşınacak. Kıyasıya mücadeleler, futbol tutkunlarına unutulmaz anlar yaşatacak. 28 MART BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? […]

Genel
27 Mart 2024
Tiktok’tan çocukları taciz eden şahıs ruh ve akıl sağlığı hastanesine götürüldü

Tiktok hesabından canlı yayın açarak çocuklarla bağlantı kurup cinsel içerikli sohbet yaptığı tespit edilen Mehmet Akbulut isimli şahıs gözaltına alınmıştı. Akbulut Ruh ve akıl sağlığı Hastanesi’ne sevk edildi. Tiktok’tan canlı yayın açarak çocuklarla bağlantı Kuran ve cinsel içerikli sohbetler yapan tiktok fenomeni Mehmet Akbulut, Erbaa Cumhuriyet başsavcılığının talimatı üzerine gözaltına alınmış ve akıl sağlığı raporu […]

Genel
27 Mart 2024
Düzce’de feci kaza: Çok sayıda yaralı var

Düzce’de bir yolcu otobüsü yüksek hız sebebiyle bariyerlere çarptı. Feci kazada ilk bilgilere göre 17 kişi yaralandı. Düzce’de Anadolu otoyolunda meydana gelen trafik kazasında Ankara’ya giden Efe Tur firmasına ait bir yolcu otobüsü Aşırı hız nedeniyle kontrolden çıktı nokta otobüs bariyerlere çarparak durabildi. Feci kazada 2 şoför ve bir muavinin de aralarında bulunduğu 17 kişi […]

Spor
26 Mart 2024
Galatasaray – Antalyaspor Maçının Hakem Toplantısı Gündemi Sarstı: İfadeler Ortaya Çıktı

Futbol dünyası bu diyalogla çalkalanıyor. Galatasaray – Antalyaspor maçının ardından hakem toplantısı ifşa edildi Galatasaray’ın Antalyaspor’u mağlup ettiği maçın ardından düzenlenen hakem toplantısında yaşananlar, futbol kamuoyunu ayağa kaldırdı. İşte olay yaratan diyaloglar. Süper Lig’in 27. haftasında oynanan ve Galatasaray’ın Antalyaspor’u 2-1 yendiği maçın ardından, futbol gündemi bir kez daha sarsıldı. Maçın hakemleri arasında yaşanan ve […]