SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Taner Özdemir adaylığını ve projelerini açıkladı!

Yayınlanma:
ABONE OL

Kartal Belediyesi Birinci Başkan vekili ve Cumhuriyet Halk Partisi Meclis üyesi Taner Özdemir, Kartal CHP İlçe Merkezi’nde düzenlemiş olduğu toplantıda CHP Kartal İlçe Başkanlığına aday olacağını ve projelerini açıkladı.

 

Kartal Medyası’nın da ilgili gösterdiği toplantıya CHP Kartal Eski İlçe Başkanı Yüksel Çiftçi, CHP Milletvekili adaylarından Dr. Hüsnü Süslü, Metin Ağırman, Kartal Belediyesi Başkan Vekili Ergun Öztaner, Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Ali Rıza İkisivri,Meclis üyeleri İmkan Demirci, Atilla Duman Hüseyin Göktaş,Kemal  Uyan,Eski Meclis üyesi Binali Karaman ve  çok sayıda partili katıldı.

“ DELEGELER İLÇE’YE ÇAĞRILIYOR”

Partililerin alkış tufanı altında kürsüye gelen Kartal Belediyesi Birinci Başkan Vekili ve CHP Meclis üyesi Taner Özdemir, “ Arkadaşlarımızla birlikte bugün buraya geldik ve CHP Kartal İlçe Başkanlığı na aday olduğumuzu açıkladık. Şunu da söylemek istiyorum bugün buraya sizleri çağırdık ama bizden kurtuluş yok. Mahallenize de gelip sizden oy isteyeceğiz. Mahallenizde sizi ziyaret edip orada da projelerimizi ve niçin ADAY olduğumuzu anlatacağız. Sorularınız varsa sorularınızı o zaman alacağız. Şunu söylemekte fayda görüyorum. Biliyorsunuz çok kötü bir kampanya yürütülüyor. O kampanya içersinde delege arkadaşlarımızın ilçeye çağrılarak, ilçe de destek isteniyor ama biz delegesinin ayağına gidemeyen insanların seçmenin ayağına gidemeyeceğini düşünerek, hepinizin ayağına gelip oyunuzu isteyeceğiz. Ve Kartal’da iktidar olacağız arkadaşlar” şeklindeki konuşması çoşkuy la alkışlandı.

“ BİRLİK VE BERABERLİĞE İHTİYACIMIZ VAR”

Özdemir, şöyle devam etti: “Girmiş olduğumuz bu süreçte öncelikle partimizde değişimin önünü açan partimize yenilikleri açan partinin büyümesi noktasında her türlü fedakârlığı gösteren, başta Sayın Genel Başkanımız, Kemal Kılıçdaroğlu, olmak üzere tüm çalışma arkadaşları da son yapılan Tüzük Kurultayında da Sayın Genel Başkanımıza destek artarak sürdü. Ben başarıların devamını diliyorum. Baskının ve zulmün yaşandığı şu günlerde Cumhuriyet Halk Partisi’nin birlik ve beraberliğe en fazla ihtiyaç duyduğu günlerdir arkadaşlar. Türkiye’de emek kesiminin bir araya gelebilmesi için tek adreste yine Cumhuriyet Halk Partisi’dir. Biz, Cumhuriyet Halk Partisi’nin emekten yana söylemleriyle, emeğe bakışıyla şu andaki mevcut şartlarla da çekim merkezi olduğunu biliyoruz. Emek ağırlıklı siyasetin  son söylemleri devrimcilerin Cumhuriyet Halk Partisi içersinde  mücadele etmesi gerektiğine inanıyoruz. Şimdi biz Cumhuriyet Halk Partisi Kartal İlçe Başkanlığına ADAY olurken öncelikle sevgili arkadaşlar biliyorsunuz son yerel seçimler de  yüz bin 600  oyla yerel yönetimleri AKP karanlık zihniyetinin elinden Sayın Belediye Başkanımızla beraber  Kartal’da Cumhuriyet Halk Partisi’nin Bayrağını diktik” hatırlatması yaptı.

“ ARADAKİ FARKI KAPATACAĞIZ”

Kartal’ın SANATÇI kimlikli sevilen ve güven duyulan politikacısı Taner Özdemir,şöyle devam etti:  “Ogün emek veren arkadaşlarıma da  ben hepsine huzurunuzda teşekkür ediyorum.Son gelinen süreçte biliyorsunuz,son gelen seçimlerde CHP’nin almış olduğu geneldeki oy 98 bin  küsur. Ama maalesef 8 bin oy gerimizden gelen AKP’nin oyu 123 bin  600 civarlarında. Yani yaklaşık 35 bin oy FARK açılmış durumda.Bizim öncelikle ilk hedefimiz bu aradaki farkı kapatmak olacak. Bunun için yapmamız gereken sevgili arkadaşlar CHP’nin tüzük  ve programını  bütün partili arkadaşlarımıza  ve başta çerçeve delegesi ve Kongre delegesi olmak üzere bütün delege arkadaşlarımızı parti plan ve programları doğrultusunda  eğitimden geçirerek Cumhuriyet Halk Partisinin alanda tek tek,  tek yürek olmasını öncelikle hedeflerimiz arasına koyuyoruz ve bunu sağlayacağız bunu başarıcağız. Sayın Genel başkanımızın 41 projesini Medya önünde anlatamadığımız gibi halka da anlatamadık. Kadrolarımız mı yetersiz kaldı halk mı anlamak istemedi mi ,güvenmedi mi orası tartışılır. Ama bizim öncelikle hedefimiz bu 41 projeyi halka  doğru anlatılması noktasında ÖRGÜTÜ dinamik bir hale getireceğiz,getirmek zorundayız.”  İfadesini kullandı.

“ ÖRGÜTÜN ÜSTÜNDE GÖRMESİNE FIRSAT VERMEYECEĞİZ”

Katılım sayısının fazla oluşu nedeniyle CHP’li delegelerin BÜYÜK desteğini aldığı yönünde işaretler alan genç politikacı Taner Özdemir, “ Örgütümüzün sesi olacağız burda çok iddialıyız bir takım çevreler bilerek ya da bilmeyerek kasıtlı bir şekilde  Cumhuriyet Halk Partisi Kartal İlçesine biz ve yönetici arkadaşlarımız gelirsek ‘belediye ile KAVGA edecek mi? ‘MODUNA taşımaya çalışıyorlar.Asla ve kata  böyle bir anlayışımızın söz konusu olmadığını  buradan herkesin duymasını ve herkesin bilmesini istiyorum. Biz şunu yapmayacağız arkadaşlar Cumhuriyet Halk Partili bir belediyeye geçmişte yapıldığı gibi yapmayacağız arkadaşlar.Biz, geçmişte yapılan hatalardan ders çıkararak önümüzdeki sürece daha  akıllı ve  mantıklı bir şekilde yaklaşacağız. Ama şunu da yapmayacağız; kimsenin kendini örgütün üzerinde görmesine de fırsat vermeyeceğiz. Biz Sayın Belediye Başkanımızın gözü önüne çekilen,etrafına çekilen SETLERİ yıkacağız. Örgütle arasındaki sesleri kaldıracağız. Gerçekleri Sayın Belediye Başkanımıza anlatıp belediye başkanımızda bu örgütün yanında yer almasını sağlayacağız” dedi.

 

“ SİZLERE YAKIŞIR BİR İLÇE BİNASI KAZANDIRACAĞIM”

Özdemir,”Cumhuriyet Halk Partisi’nin en büyük temel sorunlarından bir tanesi sevgili arkadaşlar şu. En son 1999’da bizim Gençlik kolu seçiminde, seçiminden sonra biliyorsunuz parti içi seçimler oluşmadı.1999’a parlamento dışı kaldı partimiz. Partimiz parlamento dışı kaldığı süreç içersinde hiçbir tane belediye başkanının Milletvekilinin olmadığı bir süreçte özgür bir ilçe özgür bir Cumhuriyet Halk Partisi yaratabilmenin öncelikle koşullarından bir tanesinin insanların özgürce siyaset yapabilmesi için şartların oluşması gerekiğine inanarak o gün BARAJ altındaki bir partiye ilçe binası sözü vermiştik. Şartlar şu anda belki konumu itibariyle bizim bulunduğumuz koşulları  taşımıyor. Ama o zaman gelince 30’da birine de şahsım olmak üzere katkı yaparak o zamanki yönetici arkadaşlarımızla beraber bir İLÇE binası aldık. Yine buradan şunun sözünü vermek istiyorum. Cumhuriyet Halk Partisi bulunduğu bu Örgüt binası içersinde ve yine kendi malı olan,sizlere yakışır bir ilçe binasına  bizim yönetimimiz sayesinde kavuşacak. Bunu da belirtmek istiyorum.” yorumunu yaptı.

“ YENİ BİR İLÇE BİNASI SÖZÜ VERİYORUM”

Özdemir, “  Çünkü ekonomik özgürlüğü olmayan  bir siyasal yapıda siyasal özgürlük beklenemez.Yani “Parayı veren düğü çalar” mantığı ile  siyaset yapılmasının önünü kesmek adına,bu ilçe’de emekçilerinde  yönetimde  söz sahibi olabilmeleri adına  biz üzerimize düşen bu görevi kesinlikle yerine getireceğiz.Parti’de hep emekten yana söylemler söylüyoruz ama maddi durumu iyi değilse  ve  ne kadar çalışırsa çalışsın arkadaşlarımız yönetime gelmekten çekiniyorlar. Çünkü neden?Maddi imkansızlıklardan kaynaklı.Biz bunun önünü kesinlikle İLÇE binasını alarak,kira problemi olmayan  bir İLÇE sözünü ,oradaki ilçe binamızı da gerekirse elden çıkararak çok daha elverişli bir koşula bu ilçeyi taşıyacağız.” Hatırlatması yaptı.

Taner Özdemir, bu arada ilçe başkanı seçildiği taktirde derhal uygulamaya konulacak projelerini anlattı ve toplantıya katılan partililere ve delegelere teşekkür etti.

FETHİ SATICI

 

 

 

İlgili Haberler

Prof. Dr. Nevzat Tarhan ile İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde Bağımlılık Üzerine Söyleşi
Eğitim
20 Nisan 2024
Prof. Dr. Nevzat Tarhan ile İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde Bağımlılık Üzerine Söyleşi

Ülkemiz Bağımlılıkla Mücadele Seferberliği kapsamında, İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde uyuşturucu kullanımı, bağımlılığı ve tedavi yöntemleri konularında Prof. Dr. Nevzat TARHAN ile birlikte Kurum Psikologu Nurdan EYÜPREİSOĞLU’nun moderatörlüğünde bir söyleşi gerçekleştirildi. Söyleşide Prof. Dr. Nevzat TARHAN,  bağımlılık nedir, kişiyi madde kullanmaya iten nedenler nelerdir, bağımlı bir bireyin tedavisi nasıl olmalıdır, bağımlı bir birey ile nasıl […]

Belediye
20 Nisan 2024
Dünyanın Çocukları “Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali” için İBB’de buluştu

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 15 farklı ülkeden ‘Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali’ için İstanbul’a gelen çocukları, Saraçhane’deki tarihi Meclis Salonu’nda ağırladı. İmamoğlu, aralarında Filistin ve Ukrayna’dan gelen çocukların da bulunduğu katılımcılara, “Dünyanın farklı bölgelerinde yaşanan savaşların, acıların son bulması, Atatürk’ün dediği gibi, yurtta ve dünyada barışın egemen olması için, çocuklardan öğreneceğimiz çok şey var. Dilerim, […]

Eğitim
20 Nisan 2024
Çevreci ve Sanat Sever Öğrencilerin Yaratıcı Çalışmaları 3. Kez Müze Gazhane’de!

 İTÜ GVO Beylerbeyi Yerleşkesi öğrencilerinin geleneksel olarak gerçekleştirdiği Yıl Sonu Resim Sergisi bu yıl üçüncü kez 23 Nisan – 14 Mayıs tarihlerinde Müze Gazhane’de yapılacak. Sergideki çalışmaların bir kısmı ‘’ileri dönüşüm’’ temasına odaklanıyor. Öğrencilerin yaratıcı güçlerini dünyanın geleceği için ortaya koydukları sergi izleyicileri düşündürürken, yaşam ve tüketim alışkanlıklarını sorgulamaları için de ilham verecek. Dünya Bankası’nın […]

Basında Kartal
19 Nisan 2024
Kartal Belediyesi’nin Kreşlerinde 23 Nisan Coşkusu

Kartal Belediyesi’ne bağlı 14 kreşte eğitim gören çocuklar hazırladıkları gösterilerle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, minik öğrencilerin 23 Nisan coşkusuna ortak oldu. Çocukların günlerce emek verdiği gösteriler ayakta alkışlandı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında, Kartal Belediyesi’ne bağlı kreşlerde bir kutlama programı düzenlendi. Kartal […]