SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Ak Parti Kartal’da, Temurhan Yıldız’la yola devam dedi.

Yayınlanma:
ABONE OL

AK Parti Kartal İlçe 4. Olağan Kongresi yapıldı. Hasan Doğan Spor Kompleksinde yapılan kongrede İlçe Başkanı Av. Temurhan Yıldız yeniden İlçe Başkanlığı’na seçildi.

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış ve Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer’in yanı sıra, bazı vekillerin katılımıyla başladı.

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Kartal İlçe Kongresi’ne gönderdiği telgrafında, 5 seçim ve 2 halk oylamasını kazanarak, Türkiye’nin en büyük siyasi heraketi haline gelen AK Parti’nin bu başarısındaki en büyük payın, AK Parti teşkilatının olduğunun kaydetti.

AK Parti Kartal İlçe Kongresi, Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış ve Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer’in yanı sıra, AK Parti İstanbul milletvekilleri Mustafa Ataş, Osman Boyraz, İdris Güllüce, Mihrimah Belma Satır, Mehmet Domaç, Ahmet Berat Çonkar ve İsmet Uçma ile AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Pendik Belediye Başkanı Salih Kenan Şahin, Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, Kartal Belediye Başkan Adayı ve işadamı Bekir Kılıç, Abdullah Bayram, Abubekir Taşyürek, Arif  Dağlar  ve AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Ayfer Yaman’ın da katılımıyla Kartal’daki Hasan Doğan Spor Kompleksi’nde başladı.

 

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan da, kongreye gönderdiği telgrafında, kongrenin başarılı geçmesi temennisinde bulundu.

 

12 Haziran seçimlerinde her iki seçmenden birinin oyunu alarak yüzde 50 oy oranıyla üçüncü kez millete hizmetkarlık vazifesi üstlendiklerini belirten Erdoğan, telgrafında, ”5 seçim ve 2 halk oylamasını kazanarak Türkiye’nin en büyük siyasi hareketi haline gelen AK Parti’nin bu başarısında en büyük pay AK Parti teşkilatınındır” ifadelerini kullandı.

Elde edilen başarının, milletten gördükleri takdir ve teveccühün, sorumluluklarını bir kat daha artırdığını vurgulayan Erdoğan, telgrafta, ”Üçüncü iktidar dönemimiz tıpkı önceki dönemler gibi daha fazla gayretle eser ürettiğimiz, milletimize çok daha fazla hizmet ürettiğimiz, Türkiye’yi daha da büyüttüğümüz ve güçlendirdiğimiz bir dönem olacaktır. Üçüncü iktidar dönemimiz AK Parti’nin ustalık dönemidir” değerlendirmesinde bulundu.

Başbakan Erdoğan, AK Parti’yi kurdukları 14 Ağustos’ta sahip oldukları aynı enerji ve heyecana, hatta çok daha fazlasına sahip olduklarını belirttiği telgrafta, yılmadan, yorulmadan, rehavete kapılmadan, gurur ve kibri yanlarına yaklaştırmadan millete hizmet etmeye devam edeceklerini kaydetti.

 

Bağış, ”Allah CHP’yi Ana Muhalefetten, Kılıçdaroğlu’nu da CHP’nin başından eksik etmesin.

 

AK Parti Kartal İlçe Başkanlığı Kongresinde konuşan Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış:  ”Şimdi CHP kendi içerisinde genel başkan totosu oynuyormuş. Onlara bir tavsiyemiz var; isterlerse iddia kuponlarına da yazdırsınlar”

 

 ”Bizim bir hedefimiz var. Başbakanımız önderliğinde Türkiye’yi dünyanın en güçlü on ülkesinden biri yapmak ve bunun için ihtiyaç duyduğumuz kudret de damarlarımızdaki asil kanda mevcuttur”

 

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, CHP’deki kongre tartışmalarına değinerek, ”Şimdi CHP kendi içerisinde genel başkan totosu oynuyormuş. Onlara bir tavsiyemiz var; isterlerse iddia kuponlarına da yazdırsınlar” dedi.
Bağış, AK Parti Kartal İlçe 4. Olağan Kongresinde yaptığı konuşmada, 2014 ve 2015 seçimleri için hazırlıklarını çok iyi yapmaları gerektiğini bildiklerini ve yaptıklarını, Ana Muhalefet Partisinin ise iki kongre birden yapacağını ilan ettiğini söyledi.
Milletin vicdanında yargılanarak müebbet muhalefete mahkum olmuş bir partiden farklı bir şey beklenemeyeceğini kaydeden Bağış, ”Biz Sayın Baykal’ın muhalefeti karşısında ‘En büyük şansımız bu‘ diyorduk. Ya değişirse diye endişe ediyorduk. Allah daha iyisini verdi. Şimdi bir çakma Gandhi ile uğraşıyoruz. Şimdi CHP kendi içerisinde genel başkan totosu oynuyormuş. Onlara bir tavsiyemiz var; isterlerse iddia kuponlarına da yazdırsınlar” diye konuştu.
Ana Muhalefet Partisinin, ülkenin bu kadar meselesi varken, Türkiye’de toplumu kaynaştırmak, daha aydınlık yarınlara kavuşmak için çabalamak varken, birbirlerine düştüklerini söyleyen Egemen Bağış, ”Allah CHP’yi Ana Muhalefetten, Kılıçdaroğlu’nu da CHP’nin başından eksik etmesin. Biz memnunuz’‘ dedi.

    -Gizli gündem iddiaları-

Bakan Bağış, son dönemlerde yine gizli gündem iddialarını ortaya atmaya kalktıklarını dile getirerek, sözlerini şöyle sürdürdü:
”Onlar yıllarca ‘Atam izindeyiz’ derken, bunu izne çıkmak olarak algıladılar ama AK Parti Atatürk’ün hedeflerini yerine getirmek için durmadan çalışan bir partidir. Bizim bir hedefimiz var. Başbakanımız önderliğinde Türkiye’yi dünyanın en güçlü on ülkesinden biri yapmak ve bunun için ihtiyaç duyduğumuz kudret de damarlarımızdaki asil kanda mevcuttur.”
Her şeyin inançla başladığını ve gençlerinin, inançlı olmasına dahi tahammül edilemediğini kaydeden Bağış, insanların kendi değerleriyle barışık olmasından rahatsız olanların, millet ve devlet arasına yıllarca duvarlar ördüklerini ifade etti.
Mehmet Akif Ersoy’un, ‘‘Şarka bakmaz garbı bilmez ilimden yok payesi/Bir kızarmaz yüz bir yaşarmaz göz bütün sermayesi” dizelerinden alıntı yapan Egemen Bağış, ”Kimden bahsettiği o kadar net anlaşılıyor ki” dedi.

Babuşçu, Bu salonu dolduramayan Kartal teşkilatı muhasebesini iyi yapsın!

 

Kongrede konuşma için kürsüye gelen Ak Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu, salonun boş kısımlarını göstererek, “Bu salon tıklım tıklım dolmalıydı. Kartal İlçe teşkilatı yarından itibaren iyi bir muhasebe yapmalıdır. 2009 yerel seçimlerinde yol kazasına uğrayan Kartal Belediyesini kaybetmenin verdiği hırsla daha bir şevkle çalışma içinde olması gereken Ak Parti Kartal İlçe teşkilatı hesabını gözden geçirmeli. Yarından itibaren iyi muhasebe yapmalılar” şeklinde adeta fırça attı.

Daha sonra salonda hazırlanan seçim sandıklarında oy kullanma işlemi yapıldı. Tek liste halinde yapılan oylama sonucunda Av. Temurhan Yıldız’ın listesi seçilerek tekrar görev aldı.

 

Kartal İlçesi 4. Olağan Kongresi İlçe Asil ve Yedek Yönetim Kurulu ve İl Asil ve Yedek Delege Listesi

 

İLÇE BAŞKANI: TEMURHAN YILDIZ

İLÇE YÖNETİM KURULU ( ASİL )

  1. HALİL ODABAŞI
  2. ŞABAN TAMER
  3. GÖKHAN FINDIK
  4. AHMET KARAKIŞ
  5. SİBEL ÇEBİ
  6. ERDAL GÜNDÜZ
  7. TEMEL YAZ
  8. AHMET ERCAN
  9. ZEKERİYA DURANOĞLU
  10. ONUR İNCEHASAN
  11. AYKUT EMRAH POLAT
  12. MUHAMMER BEKTAŞ
  13. FATİME YOLCU
  14. ZAFER BÜLENT GÜMÜŞ
  15. AYDIN YAVUZ
  16. FATMA ÖZTÜRK
  17. ERDAL DEMİRHAN
  18. BİLAL HABEŞİ YAYLA
  19. AYŞE YILMAZ
  20. FATİH AKYILDIZ
  21. FİKRET POLAT
  22. ZEHRA BOZKURT
  23. MUHAMMED MEHDİ AKMAN
  24. SALİH KOÇ
  25. AHMET ŞAHİN
  26. ZEYNEP TEMİZEL
  27. H. KUBİLAY VATANDAŞ
  28. YÜKSEL GÜLHAN
  29. MUHİTTİN KAHVECİ

 

İLÇE YÖNETİM KURULU ( YEDEK )

1. LEVEND ÇAYLI

2. OSMAN VARLIBAŞ

3. HASAN ÇETİNKAYA

4. YUSUF ERKUŞTAN

5. FIRAT POLAT ZORBA

6. ZEHRA ŞENAY GÜLTEPE

7. ÖMER SAVDIÇ

8. HASAN BASRİ BAYRAM

9. MEHMET YÜCEL

10. BAYRAM YILMAZ

11. ASİYE YAZICI

12. OLCAY KARAOT

13. ÖMER KOÇ

14. RECAİ KÜÇÜK

15. CEMİL YILDIZ

16. DİLEK KAN

17. ZEYNULLAH ATILGAN

18. CEMAL DURMAZ

19. ABDULLAH KÖKSAL

20. ŞÜKRAN BAŞOCAK

21. SERDAR HABERDAR

22. OKTAY KÖSE

23. GÜLSÜME ERCAN

24. RECEP TAŞÇI

25. FERDİ ZENGİN

26. AHMET ER

27. İBRAHİM KARS

28. AYDIN GÜLAÇTI

29. NAZMİYE TAŞKENT

30. HURİYE ÇOLAK

 

İL DELEGESİ ( ASİL )

  1. TEMURHAN YILDIZ
  2. HÜSNA BALCI
  3. UĞUR UYHAN
  4. EYÜP ÖZSOY
  5. MEHMET SEKMEN
  6. MUHARREM KARSLI
  7. HASAN ALTUNTAŞ
  8. ARİF DAĞLAR
  9. BEHİYE EKER ALBAYRAK
  10. ADNAN BAŞDEMİR
  11. FAHRİ CENGİZ KALYONCU
  12. MEHDİ RESUL KAYA
  13. TEMEL YAZ
  14. MUHAMMED MEHDİ AKMAN
  15. ONUR İNCEHASAN
  16. ABDULLAH BAYRAM
  17. BİLAL ASLAN
  18. ADNAN İNANÇ

 

İL DELEGESİ ( YEDEK )

  1. İSA ARSOY
  2. TARİF KARAKOÇ
  3. ERDAL DEMİRHAN
  4. HALİL ODABAŞI
  5. YÜKSEL GÜLHAN
  6. MUHAMMER BEKTAŞ
  7. AHMET KARAKIŞ
  8. FİKRET POLAT
  9. GÖKHAN FINDIK

İlgili Haberler

Genel
27 Mart 2024
Tiktok’tan çocukları taciz eden şahıs ruh ve akıl sağlığı hastanesine götürüldü

Tiktok hesabından canlı yayın açarak çocuklarla bağlantı kurup cinsel içerikli sohbet yaptığı tespit edilen Mehmet Akbulut isimli şahıs gözaltına alınmıştı. Akbulut Ruh ve akıl sağlığı Hastanesi’ne sevk edildi. Tiktok’tan canlı yayın açarak çocuklarla bağlantı Kuran ve cinsel içerikli sohbetler yapan tiktok fenomeni Mehmet Akbulut, Erbaa Cumhuriyet başsavcılığının talimatı üzerine gözaltına alınmış ve akıl sağlığı raporu […]

Genel
27 Mart 2024
Düzce’de feci kaza: Çok sayıda yaralı var

Düzce’de bir yolcu otobüsü yüksek hız sebebiyle bariyerlere çarptı. Feci kazada ilk bilgilere göre 17 kişi yaralandı. Düzce’de Anadolu otoyolunda meydana gelen trafik kazasında Ankara’ya giden Efe Tur firmasına ait bir yolcu otobüsü Aşırı hız nedeniyle kontrolden çıktı nokta otobüs bariyerlere çarparak durabildi. Feci kazada 2 şoför ve bir muavinin de aralarında bulunduğu 17 kişi […]

Genel
26 Mart 2024
10 yılda erken emeklilik! SGK girişi 1995, 2000, 2008 ve sonrası olanlara büyük fırsat

SGK ve SSK başlangıç yılına göre emeklilik planlamasında kadın ve erkek çalışanlar için kapsamlı tablo belli oldu. İşte erken emeklilik için yeni fırsatlar… Erken emeklilik hayallerine ulaştıracak yeni tablo ortaya çıktı. SGK girişi 1995, 2000, 2008 ve sonrası olanlar hemen bu tabloya baksın. Kadın ve erkekler için yeni prim ve yıl şartları netleşti. İşte 2024 […]

Genel
25 Mart 2024
Müjdeli Haber Şimdi Geldi! Emekli Maşını Her Ayın 17-18-19-20-21-22-23’ünde Alanlar Dikkat

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı’ndan emeklilere bayram öncesi ikramiye müjdesi. Emeklilere bayram ikramiyesi ödeme tarihleri belli oldu. Türkiye genelinde milyonlarca emekli vatandaşın merakla beklediği bayram ikramiyesi ödeme tarihleri açıklandı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, emeklilik ikramiyelerinin 2 Nisan 2024’ten itibaren hesaplara yatırılacağını duyurdu. Her yıl olduğu gibi, bu Ramazan Bayramı öncesinde de emekliler […]