SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Uyum Market, Uğur Mumcu mahallesinde açıldı!

Yayınlanma:
ABONE OL

İstanbul-Kartal’da, Uğur Mumcu Mahallesi’ndeki Upcity Flats’te hizmete giren yeni mağaza, 62 çalışanı ile bölgedeki 80 bin tüketiciye hizmet verecek.

 

Uyum Gıda, 2012 yılının ilk çeyreği sonuna kadar 55 mağaza ve 40 bin 530 metrekarelik net satış alanına ulaşmayı şimdiden garantilemiş durumda.

Uyum Gıda, 45. mağazasını açtı!

Uyum Gıda A.Ş., mağaza sayısını 45’e çıkardı. Uyum’un İstanbul’un Kartal ilçesindeki yeni mağazası, Uğur Mumcu Mahallesi’ndeki Upcity Flats’te hizmete girdi. Uyum,1.700 metrekaresatış alanına sahip yeni mağazasında 62 kişiye de iş olanağı sağladı. Upcity Flats projesinin alışveriş merkezi olan Upcity Center’daki yeni Uyum, bölgedeki 80 bin tüketiciye hizmet verecek.

 

Satış alanı büyüklüğü 32 bin metrekareyi aştı

Uyum Gıda, hisselerinin yüzde 30’unu, Kasım 2010’da halka arzetmiş, halka arzdan gelen 52,5 milyon TL tutarındaki kaynağın tamamı ile de yeni mağazalar açacağını duyurmuştu. Halka arz tarihinde 33 mağazası ve bu mağazalarda 23 bin metrekare satış alanı bulunan Uyum Gıda, Kartal-Uğur Mumcu ile birlikte mağaza sayısını 45’e, satış alanı büyüklüğünü de 32 bin 130 metrekareye çıkardı.

2012 ilk çeyrek hedefi 55 mağaza ve 40 bin 530 metrekare satış alanı

Yeni mağaza çalışmalarını hızla sürdüren Uyum’un 2012 yılının ilk çeyreği içinde açmayı planladığı ve net satış alanları toplamı 6 bin100 metrekareolan yedi yeni mağazasının tefriş çalışmaları halen devam ediyor.

Yine ilk çeyrek sonuna kadar açılması planlanan, net satış alanları toplamı 2 bin300 metrekareolan üç mağazanın da fiziki olarak Uyum’a teslim edilmesi bekleniyor.

Uyum Gıda, sahip olduğu mağazalara tefrişi devam eden ve teslim edilmesi beklenilen mağazalar da eklendiğinde, şimdiden 2012 yılının ilk çeyreğinin sonunda toplam 55 mağaza ve 40 bin 530 metrekarelik net satış alanına ulaşmayı garantilemiş durumda.

 

İstanbul’un ve İMKB’nin “genç” market zinciri

Hızlı tüketim ürünleri perakende ticareti sektörünün, merkezi İstanbul’da bulunan genç ve modern market zinciri Uyum Gıda A.Ş., 1998 yılında kuruldu. Sonuncusu ile birlikte 45 mağazasında ve üç adet üretim ve paketleme tesisinde, 1.662 çalışanıyla faaliyet gösteren Uyum Gıda A.Ş.’den ayda 1 milyon 500 bin tüketici alışveriş yapıyor.

Uyum, halka arz edildiği tarihte de Migros, CarrefourSA, BİM ve TescoKipa’dan sonra İMKB’nin beşinci gıda ve hızlı tüketim maddeleri perakendecisi olmuştu.

 

Gelişen kentle uyumlu “site mağazacılığı”

Uyum Gıda A.Ş., rakiplerinden farklı olarak “site mağazacılığı” konsepti ile gelişiyor. Uyum Gıda A.Ş., İstanbul’un birbiri ardına toplu konutların ve sitelerin inşa edildiği gelişim bölgelerinde büyüyor. Bir başka deyişle Uyum Gıda A.Ş., İstanbul’un gelişmesi ile uyumlu bir büyüme gösteriyor. Mevcut 45 mağazasının yarısı bu bölgelerde olan Uyum Gıda, geçen Kasım ayında da Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde mağaza açarak ilk kez İstanbul dışına çıkmıştı.

İlgili Haberler

Genel
27 Mart 2024
Tiktok’tan çocukları taciz eden şahıs ruh ve akıl sağlığı hastanesine götürüldü

Tiktok hesabından canlı yayın açarak çocuklarla bağlantı kurup cinsel içerikli sohbet yaptığı tespit edilen Mehmet Akbulut isimli şahıs gözaltına alınmıştı. Akbulut Ruh ve akıl sağlığı Hastanesi’ne sevk edildi. Tiktok’tan canlı yayın açarak çocuklarla bağlantı Kuran ve cinsel içerikli sohbetler yapan tiktok fenomeni Mehmet Akbulut, Erbaa Cumhuriyet başsavcılığının talimatı üzerine gözaltına alınmış ve akıl sağlığı raporu […]

Genel
27 Mart 2024
Düzce’de feci kaza: Çok sayıda yaralı var

Düzce’de bir yolcu otobüsü yüksek hız sebebiyle bariyerlere çarptı. Feci kazada ilk bilgilere göre 17 kişi yaralandı. Düzce’de Anadolu otoyolunda meydana gelen trafik kazasında Ankara’ya giden Efe Tur firmasına ait bir yolcu otobüsü Aşırı hız nedeniyle kontrolden çıktı nokta otobüs bariyerlere çarparak durabildi. Feci kazada 2 şoför ve bir muavinin de aralarında bulunduğu 17 kişi […]

Genel
26 Mart 2024
10 yılda erken emeklilik! SGK girişi 1995, 2000, 2008 ve sonrası olanlara büyük fırsat

SGK ve SSK başlangıç yılına göre emeklilik planlamasında kadın ve erkek çalışanlar için kapsamlı tablo belli oldu. İşte erken emeklilik için yeni fırsatlar… Erken emeklilik hayallerine ulaştıracak yeni tablo ortaya çıktı. SGK girişi 1995, 2000, 2008 ve sonrası olanlar hemen bu tabloya baksın. Kadın ve erkekler için yeni prim ve yıl şartları netleşti. İşte 2024 […]

Genel
25 Mart 2024
Müjdeli Haber Şimdi Geldi! Emekli Maşını Her Ayın 17-18-19-20-21-22-23’ünde Alanlar Dikkat

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı’ndan emeklilere bayram öncesi ikramiye müjdesi. Emeklilere bayram ikramiyesi ödeme tarihleri belli oldu. Türkiye genelinde milyonlarca emekli vatandaşın merakla beklediği bayram ikramiyesi ödeme tarihleri açıklandı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, emeklilik ikramiyelerinin 2 Nisan 2024’ten itibaren hesaplara yatırılacağını duyurdu. Her yıl olduğu gibi, bu Ramazan Bayramı öncesinde de emekliler […]