SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Uyum Market, Uğur Mumcu mahallesinde açıldı!

Yayınlanma:
ABONE OL

İstanbul-Kartal’da, Uğur Mumcu Mahallesi’ndeki Upcity Flats’te hizmete giren yeni mağaza, 62 çalışanı ile bölgedeki 80 bin tüketiciye hizmet verecek.

 

Uyum Gıda, 2012 yılının ilk çeyreği sonuna kadar 55 mağaza ve 40 bin 530 metrekarelik net satış alanına ulaşmayı şimdiden garantilemiş durumda.

Uyum Gıda, 45. mağazasını açtı!

Uyum Gıda A.Ş., mağaza sayısını 45’e çıkardı. Uyum’un İstanbul’un Kartal ilçesindeki yeni mağazası, Uğur Mumcu Mahallesi’ndeki Upcity Flats’te hizmete girdi. Uyum,1.700 metrekaresatış alanına sahip yeni mağazasında 62 kişiye de iş olanağı sağladı. Upcity Flats projesinin alışveriş merkezi olan Upcity Center’daki yeni Uyum, bölgedeki 80 bin tüketiciye hizmet verecek.

 

Satış alanı büyüklüğü 32 bin metrekareyi aştı

Uyum Gıda, hisselerinin yüzde 30’unu, Kasım 2010’da halka arzetmiş, halka arzdan gelen 52,5 milyon TL tutarındaki kaynağın tamamı ile de yeni mağazalar açacağını duyurmuştu. Halka arz tarihinde 33 mağazası ve bu mağazalarda 23 bin metrekare satış alanı bulunan Uyum Gıda, Kartal-Uğur Mumcu ile birlikte mağaza sayısını 45’e, satış alanı büyüklüğünü de 32 bin 130 metrekareye çıkardı.

2012 ilk çeyrek hedefi 55 mağaza ve 40 bin 530 metrekare satış alanı

Yeni mağaza çalışmalarını hızla sürdüren Uyum’un 2012 yılının ilk çeyreği içinde açmayı planladığı ve net satış alanları toplamı 6 bin100 metrekareolan yedi yeni mağazasının tefriş çalışmaları halen devam ediyor.

Yine ilk çeyrek sonuna kadar açılması planlanan, net satış alanları toplamı 2 bin300 metrekareolan üç mağazanın da fiziki olarak Uyum’a teslim edilmesi bekleniyor.

Uyum Gıda, sahip olduğu mağazalara tefrişi devam eden ve teslim edilmesi beklenilen mağazalar da eklendiğinde, şimdiden 2012 yılının ilk çeyreğinin sonunda toplam 55 mağaza ve 40 bin 530 metrekarelik net satış alanına ulaşmayı garantilemiş durumda.

 

İstanbul’un ve İMKB’nin “genç” market zinciri

Hızlı tüketim ürünleri perakende ticareti sektörünün, merkezi İstanbul’da bulunan genç ve modern market zinciri Uyum Gıda A.Ş., 1998 yılında kuruldu. Sonuncusu ile birlikte 45 mağazasında ve üç adet üretim ve paketleme tesisinde, 1.662 çalışanıyla faaliyet gösteren Uyum Gıda A.Ş.’den ayda 1 milyon 500 bin tüketici alışveriş yapıyor.

Uyum, halka arz edildiği tarihte de Migros, CarrefourSA, BİM ve TescoKipa’dan sonra İMKB’nin beşinci gıda ve hızlı tüketim maddeleri perakendecisi olmuştu.

 

Gelişen kentle uyumlu “site mağazacılığı”

Uyum Gıda A.Ş., rakiplerinden farklı olarak “site mağazacılığı” konsepti ile gelişiyor. Uyum Gıda A.Ş., İstanbul’un birbiri ardına toplu konutların ve sitelerin inşa edildiği gelişim bölgelerinde büyüyor. Bir başka deyişle Uyum Gıda A.Ş., İstanbul’un gelişmesi ile uyumlu bir büyüme gösteriyor. Mevcut 45 mağazasının yarısı bu bölgelerde olan Uyum Gıda, geçen Kasım ayında da Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde mağaza açarak ilk kez İstanbul dışına çıkmıştı.

İlgili Haberler

Prof. Dr. Nevzat Tarhan ile İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde Bağımlılık Üzerine Söyleşi
Eğitim
20 Nisan 2024
Prof. Dr. Nevzat Tarhan ile İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde Bağımlılık Üzerine Söyleşi

Ülkemiz Bağımlılıkla Mücadele Seferberliği kapsamında, İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde uyuşturucu kullanımı, bağımlılığı ve tedavi yöntemleri konularında Prof. Dr. Nevzat TARHAN ile birlikte Kurum Psikologu Nurdan EYÜPREİSOĞLU’nun moderatörlüğünde bir söyleşi gerçekleştirildi. Söyleşide Prof. Dr. Nevzat TARHAN,  bağımlılık nedir, kişiyi madde kullanmaya iten nedenler nelerdir, bağımlı bir bireyin tedavisi nasıl olmalıdır, bağımlı bir birey ile nasıl […]

Belediye
20 Nisan 2024
Dünyanın Çocukları “Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali” için İBB’de buluştu

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 15 farklı ülkeden ‘Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali’ için İstanbul’a gelen çocukları, Saraçhane’deki tarihi Meclis Salonu’nda ağırladı. İmamoğlu, aralarında Filistin ve Ukrayna’dan gelen çocukların da bulunduğu katılımcılara, “Dünyanın farklı bölgelerinde yaşanan savaşların, acıların son bulması, Atatürk’ün dediği gibi, yurtta ve dünyada barışın egemen olması için, çocuklardan öğreneceğimiz çok şey var. Dilerim, […]

Eğitim
20 Nisan 2024
Çevreci ve Sanat Sever Öğrencilerin Yaratıcı Çalışmaları 3. Kez Müze Gazhane’de!

 İTÜ GVO Beylerbeyi Yerleşkesi öğrencilerinin geleneksel olarak gerçekleştirdiği Yıl Sonu Resim Sergisi bu yıl üçüncü kez 23 Nisan – 14 Mayıs tarihlerinde Müze Gazhane’de yapılacak. Sergideki çalışmaların bir kısmı ‘’ileri dönüşüm’’ temasına odaklanıyor. Öğrencilerin yaratıcı güçlerini dünyanın geleceği için ortaya koydukları sergi izleyicileri düşündürürken, yaşam ve tüketim alışkanlıklarını sorgulamaları için de ilham verecek. Dünya Bankası’nın […]

Genel
18 Nisan 2024
AKOM’dan kritik uyarı! İstanbul dahil 16 ilde…

İstanbul ve batı bölgeleri için şiddetli yağış ve fırtına uyarısı! İstanbul Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM), İstanbul başta olmak üzere yurdun batı bölgelerinde beklenen şiddetli gök gürültülü sağanaklar ve sıcaklık düşüşleri konusunda vatandaşları uyardı. Kıyı Ege ve Batı Karadeniz bölgelerinde de etkili olacak yağışlar için hazırlıklı olunması gerektiği belirtildi. İSTANBUL’DA BEKLENEN HAVA DURUMU AKOM, […]