SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Kepçeyi nereye vursan çöp çıkıyor!

Yayınlanma:
ABONE OL

Kartal Uğur Mumcu mahallesinde yapılmak istenen tartışmalı inşaata kazma vuruldu. Resmen çöpün üstüne inşaat çalışması yapılıyor.

 

Takke düştü kel göründü!

Daha öncede, gazetemizden yayınladığımız haberlerle kamuoyunda geniş yankı uyandıran bu inşaat girişimi belediyelerin vermiş olduğu izin neticesinde resmen başlamış oldu.

Gazetemiz gündeme getirmişti!

İlk şantiye çalışması başladığında mahalle halkının da tepkisi sonucu geri adım atılmıştı. Aradan geçen süre içerisinde inşaat sahibi olan S.S. Durusu Konut Yapı Kooperatifi yetkilileri kepçelerle ağaçları sökerek kazmaya başladıkları görüldü. Tedirgin olan mahalle halkı da gazetemize telefon ve mailler atarak rahatsızlıklarını dile getirmektedirler.

Tehlikeye davetiye çıkarılıyor!

Mail yoluyla gazetemize konuyla ilgili tepkilerini ileten mahalle sakinlerinden gelen mesajları paylaşıyoruz;

“Yetkililer bu duruma göz yummamalı” diye tepki gösterdiler.

Gönderilen mesajlarda gönderici isimlerini açıklamadan yayınlıyoruz.  Kartal Haber Gazetesi olarak yayıncılık anlayışı gereği sorumluluğumuzu yerine getirip konuyu yetkililerin dikkatine tekrar sunuyoruz.

İşte gelen mesajlar,

 

1 – *  “Kartal uğurmumcuda çöpün üzerine ev yapacaklar resmen bomba koyuyorlar burası çöplükmüş park olmuş gaz yakma merkezi bile var, ama bu haldeyken bina yapımına izin vermişler vereceğiniz kepçeyi nereye vursan çöp çıkıyor ama yapım iznini bir şekilde almışlar..

——————————
yaşıyorsak bir sebebi var…” 

 

 

1 – * Sayın Kartal Gazetesi  Yetkililleri,

Van depreminin yaşandığı şu günlerde  İmar kanunları ile yeni düzenlemelere  giden hükümetin bu düzenlemeleri açık kapı olarak kullanarak olur olmaz projeleride onayladıkları ortada. Biz oyumuzu verdiğimiz Chp ‘nin artık ne yaptığını açıkca merak eder olduk. Kartal Belediyesi sınırları içerisinde ki  Uğur mumcu mahallesinde eski çöplük alanının üzerine  imar izni veren zihniyete CHP destekli belediye başkanımızın sessiz kalması  ve bu şekilde biz yaptık oldu  devrinin  hala devam ettiğini görmek açıkcası bizi umutsuzluğa itmekten başka bir işe yaramıyor.

Kartal Basını  bu konu ile ilgili  bir günlük haber ile takipsiz kalan haber arşivlerine atmasın lütfen. Burda ki halkın tek sosyal alanının bu şekilde hiç edilmeye çalışılmasına dair haberlerinizin devamını getirin lütfen ?  Zamanı kullanarak unuturarak gene diledikleri gibi hareket eden inşaat yetkilileri Türk halkının nasıl olsa unutulu sonrada devam ederiz biz icraatımıza mantığına basın olarak sessiz kalmayınız. Ayrıca  çöplük üzerine inşaat izni veren zihniyete  sessiz kalmakla  ileride yada şu anda olabilecek felaketler için  bu izni Akp li belediye başkanı tarafından verilmiştir diyeceksiniz.  Çıkıpta kimse size sormayacak mı arkadaşlar o zamanda sizde basın olarak    yapılanları takip neden etmediniz neden engel olmaya çalışmadınız demeyecekler mi.

 

Her geçen gün medyaya olan inancımız  kırılıyor

 

Saygılarımla”

 

 

Gazetemizde daha önce yayınlanan haberlerin linki ektedir…

http://www.kartalgazetesi.com/14459-ugur-mumcu-mahalle-halki-tedirgin

http://www.kartalgazetesi.com/14523-ugur-mumcu-halki-eylem-yapti

İlgili Haberler

Belediye
24 Mart 2024
Murat Kurum, Beylikdüzü’ndeki Gürpınar Su Ürünleri Hali’nde balıkçı esnafıyla bir araya geldi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Beylikdüzü’ndeki Gürpınar Su Ürünleri Hali’nde balıkçı esnafıyla bir araya geldi. Mevcut İBB yönetimi tarafından balıkçı esnafının görmezden gelindiğini belirten Murat Kurum, “Her işte olduğu gibi yine balıkçı esnafımız da çaresiz bırakılmış, göz ardı edilmiş, görmezden gelinmiş. Aynı anlayışı aslında İstanbul’un her yerinde görüyoruz. İstanbul’un neresine gitseniz bir sorun, […]

Etkinlikler
23 Mart 2024
AKBANK SANAT’TA YENİ SERGİ “Dijital Sanatta Şimdi: Oyun Odası”

Sanatın her disiplinine kapılarını açan Akbank Sanat, bu kez bilgisayar oyunları dünyasını sanatla buluşturan ‘Dijital Sanatta Şimdi: Oyun Odası’ adlı sergiye ev sahipliği yapıyor.  Küratörlüğünü Zeynep Arınç ve Güven Çatak’ın üstlendiği sergi, 26 Mart – 18 Mayıs 2024 tarihi arasında Akbank Sanat’ta sanatseverler ve oyun tutkunları ile buluşuyor. Günümüzde bilgisayar oyunlarının hayatımızın vazgeçilmez bir parçası […]

Hüseyin Güler Gözyaşları İçinde Son Yolculuğuna Uğurlandı
Basında Kartal
23 Mart 2024
Hüseyin Güler Gözyaşları İçinde Son Yolculuğuna Uğurlandı

Kartal Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürü Hüseyin Güler Gözyaşları İçinde Son Yolculuğuna Uğurlandı Kartal Belediyesi’ndeki 35 yıllık çalışma hayatı boyunca Temizlik İşleri Müdürlüğü ile Basın ve Yayın Müdürlüğü birimlerinde müdürlük yapmış, son olarak atandığı Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü’nde birim müdürü olarak çalışan ve geçirdiği bir rahatsızlık sonucu 55 yaşında hayatını kaybeden Hüseyin Güler, son yolculuğuna […]

Kartal Belediyesi’nin Acı Günü Hüseyin Caner Güler vefat etti
Basında Kartal
23 Mart 2024
Kartal Belediyesi’nin Acı Günü Hüseyin Caner Güler vefat etti

Uzun yıllardır Kartal Belediyesi’nde görev yapan, 4 buçuk yıllık Basın Yayın Müdürü görevinin ardından Kasım ayında Ruhsat Denetim Müdürü olarak atanan Hüseyin Caner Güler, tedavi gördüğü hastanede hayata veda etti. Merhumun cenazesi, 23 Mart Cumartesi günü (bugün) saat 16.00’da Kartal Cemevi’nde kılınacak cenaze namazı sonrasında saat 16.30’da yıllardır görev yaptığı Kartal Belediyesi önüne getirilecek, burada […]